fbpx
Adrian Predrag Kezele

Adrian Predrag Kezele

Avtor več kot štirideset knjig, ustanovitelj Duhovne akademije (www.dagroup.org), znotraj katere poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Jyotisha (v prevodu Džjotiša), poučuje duhovni ples NeoDance in vodi številne druge seminarje ter delavnice (Skrivna sporočila, Življenje – smrt – življenje, Vastu in druge).

Adrian Predrag Kezele je do sedaj napisal štirideset knjig in seveda še naprej ustvarja. Njegova dela so poznana po tem, da bralcem, na zelo praktičen način predaja znanje. Neodvisno od hrvaških izdaj, so njegove knjige preko drugih založb izdane v slovenskem, srbskem, madžarskem, ukrajinskem in angleškem jeziku. Te knjige so rezultat življenjskega obdobja posvečenega raziskovanju in poučevanju znanj s področja duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije (www.dagroup.org), znotraj katere poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Jyotisha (v prevodu Džjotiša), poučuje duhovni ples NeoDance in vodi številne druge seminarje ter delavnice (Skrivna sporočila, Življenje – smrt – življenje, Vastu in tako dalje). Je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchro.zone (www.synchro.zone) ter Združenja Umetnost darovanja (www.umjetnost-davanja.hr, www.umetnost-darovanja.si), ki se ukvarja s širjenjem znanja o neolitski kulturi.

Adrian je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen (www.dupinovsan.org), začetnik zelo pomembnega projekta Nebesni labirinti (www.nebeskilabirinti.org). Zelo pogosto pa objavlja svoja razmišljanja in doživetja na straneh www.adriankezele.com. Z njim se lahko povežete tudi na Facebooku (www.facebook.com/adrianpkezele).

Več o avtorju: http://www.adriankezele.com/

 

“Priročnik o sinhroniciteti je sodobnejša, prenovljena in dopolnjena različica uspešnice, ki v našem jeziku še ni bila izdana, gre pa za pomemben priročnik o smislu, ki se skriva za običajnimi in »naključnimi« dogodki, o skladnosti in predznakih, o zastavljanju vprašanj in prejemanju odgovorov.”

Sinhroniciteta, Sabina Burkeljca, Bukla

  

“Knjigo Hej, človek, spravi se meditirati lahko uporabite kot smerokaz in vodnik skozi gozd neznanih pojmov in pomenov, ki obkrožajo besedo »meditacija«. Njen avtor, Adrian P. Kezele, že skoraj trideset let poučuje tehnike meditacije in ima izjemno veliko izkušenj na tem področju.”

Hej, človek, spravi se meditirat!, Beti Hlebec, Bukla

 

“Zgodba o Maitreyi je stara tisočletja in se dogaja v daljni Indiji, pa vendar se zdi, da gre za dragoceno zgodbo, ki je občečloveška in ne pozna ne časovne in ne prostorske omejitve. Gre za zgodbo vsakega izmed nas, ki lahko skozi pripoved o učeniku Maitreyi in njegovem srečanju s Čarobnico pride do najglobljih spoznanj.”

Čarobnica, Vesna Sivec Poljanšek, Bukla

 

Izdano v založbi Chiara

16,90 € Labirinti i njihove tajne V košarico
25,00 € Gospodar smrti in trije Načiketovi ognji V košarico
12,90 € INTUICIJA, modrost prave izbire V košarico
15,90 € Hej, človek, spravi se meditirat! V košarico
10,90 € Neodance V košarico
21,60 € Uklanjanje faktora karme V košarico
9,90 € Tajna i Oblak V košarico
22,00 € Izničenje faktorja karme V košarico
19,90 € Čarobnica V košarico
25,90 € Tajne indijske astrologije V košarico
21,00 € SINHRONICITETA - Prebujanje Celote V košarico
9,90 € Bijela ptica V košarico
18,90 € Ljubav - više nije previše V košarico
16,90 € Ganeš, glavom i surlom V košarico
15,90 € Sedem čaker, sedem stanj zavesti V košarico
16,90 € Maitreya, duhovna pustolovščina V košarico
15,90 € Razdvajanje svetov, 2. izdaja V košarico
18,90 € Rahu - bestjelesni demon V košarico
16,90 € Umjetnost davanja V košarico
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si

Želite knjige kupovati ceneje!

... in biti obveščeni o novostih in akcijskih ponudbah?!

Prijavite se v e-novičke založbe Chiara

Vaš E-mail:

x

© Založba Chiara. Vse pravice pridržane. izvedba ideArt