Ljubezen - Več ni preveč

ljubezen_ovitek_finale
4.94737 5 19 Product
Redna cena: 28,90 € Vaša cena: 28,90 €
Ljubezen je kot ocean, vi pa ste jo doslej poskušali izmeriti z neko majhno posodico...
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Mehka vezava
376
Slovenski
Prelistaj me

Nova knjiga - poštnino podarimo!

LJUBEZEN – VEČ NI PREVEČ je morda najbolj presenetljiva knjiga Adriana P. Kezeleta. V izvirniku je izšla leta 2010 in dvignila kar nekaj … prahu. Pred dvema letoma je doživela pri naših sosedih ponatis, zdaj pa je čas, da se z njenimi dragocenimi informacijami obogatimo tudi Slovenci!

Ljubezen - Več ni preveč; Adrian P. Kezele

Čas je za osnove ljubezenskega izobraževanja! Večina ljudi nima nobene izobrazbe v ljubezni, sploh ne vedo, o čem govorijo. V glavnem se vsa zgodba skrči na zadovoljevanje svojih potreb ter vztrajno in napačno poimenovanje tega z ljubeznijo.

»V bistvu se ukvarjam s svobodo izražanja ljubezni. Najpomembneje je dopustiti ljubezni, da živi in diha, kot si pač želi, in NE TAKO, KOT SI MI ŽELIMO.«

»Ljubezen po svoji naravi ne zahteva, pač pa dopušča in daje.«

»Med drugim je ena od vlog knjige omogočiti ljudem, da se informirajo in razmislijo o sebi in svojem življenju.«

Ljubezen je kot ocean, vi pa ste jo doslej poskušali izmeriti z neko majhno posodico. Ko dojamete, da je to, kar ste delali, samo ena možnost med številnimi, se bo svet spremenil. Morda boste vzeli neko drugo posodo, morda boste celo zvrgli kakršnokoli misel na posode in se prepustili valovom neskončne ljubezni.«

NE SPREGLEJTE - Zbirateljska izdaja, Ljubezen - več ni preveč (omejena izdaja 108 izvodov)

Obstajajo štiri absolutna načela ljubezni, ki vam morajo predstavljati oporo in svetlobo, ki vas vodi pri vseh praktičnih korakih večljubja. Nikoli se jim ne odpovejte, le tako boste varni in srečni na svoji poti skozi odkrivanje novih odnosov. Zdaj pa si poglejmo, kaj ta načela pomenijo v praksi.

  1. LJUBEZEN JE DRAGOCENO IN REDKO DARILO, IN TAKO SE TUDI OBNAŠAJMO DO NJE.
  2. LJUBEZNI SLEDIMO, NIKOLI NE ZAHTEVAMO OD NJE, DA SLEDI NEKOMU ALI NEČEMU
  3. LJUBEZNI SE NIKOLI NE ZAPUŠČA IN NIKOLI JE NAMERNO NE UNIČUJEMO.
  4. LJUBEZEN SE HRANI Z RESNICO.

Po branju te knjige je zelo veliko verjetnosti, da boste sposobni vnesti v svoje življenje več svobode. Igrivosti. Odpuščanja. Razumevanja. Naravnega obnašanja. Spoštovanja. In predvsem – resnice ljubezni. Same koristi za zadovoljno in polno bivanje.

O knjigi:

»Če je ta knjiga ob izdaji izvirnika dvigovala veliko prahu, pa dobro desetletje kasneje predvsem nagovarja vse več ljubezni željnih. Ne gre za še en diktat, tokrat tudi pod ’pretvezo’ duhovnega, ki bi ga domnevno morali slediti kar vsi. Avtor ponuja predvsem razmislek. O sebi, o drugih ljudeh in o resnični naravi odnosov. Izbira je še vedno naša.«

Nataša Zupanc, Sensa

Podatki, ki jih je skrbno zbral avtor, med drugim eden največjih strokovnjakov za džjotiš (indijsko astrologijo) daleč naokoli, avtor okoli 50 knjig, ki vedno raziskuje kaj novega, vas bodo nedvomno razvneli. Vsekakor pa ne pustili hladne. Odprli se boste za raziskovanje. Preseganje omejitev. Ker se boste spomnili, kaj vse je naravno. In s tem se umešča avtorjeva knjiga v niz njegovih knjig, katerih glavni namen je – uzreti življenje tako, kot je v resnici, in ne tako, kot si ga omejujemo s predsodki, z vzorci, s klišeji in z drugimi omejitvami. Ker je dovoljeno in mogoče … veliko VEČ. In ni nikoli preveč. Ljubezen.«

V košarico

apk_slo_nova_splet.jpg

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal že okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, nadzira triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj, ki vodijo v smeri odstranjevanja iluzij in decentralizacije življenja.

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in utemeljitelj duhovnega plesa pod imenom NuDanza (www.nudanza.life) ter ustanovitelj Združenja Umetnost darovanja (www.umjetnost-davanja.hr), ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je promotor zdravega načina življenja, netekmovalnega športa in bivanja v naravi (www.end7ess.eu).

Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

foto: Sašo Kos

Morda bi vas zanimalo še

-10%27,00 €24,30 € Sadašiva tantra
Adrian P. Kezele
26,90 € Funkcija orgazma
Wilhelm Reich
35,00 € Lanac ljubavi
Milan Nikolić Izano
-30%23,90 €16,73 € KAŽIPOTI 2023
Adrian P. Kezele
-10%23,00 €20,70 € Vrnitev boginje, druga izdaja
Adrian P. Kezele
18,90 € Osem lekcij za srečnejši zakon
dr. William Glasser in Carleen Glasser
-10%29,00 €26,10 € Spodbude - Sanela Banović (trda vezava)
Sanela Banović (napisal Jure Aleksič)
15,00 € Pisma najini ljubezni
Barbara Jedovnicky
19,90 € Čarobnica
Adrian P. Kezele
Rezultati 1 - 16 od 18
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si