fbpx

Sončni labirint

soncni_labirint_naslovnica_splet_1849217135
5 5 4 Product
Redna cena: 18,90 € Vaša cena: 17,90 €
Sonce kot simbol življenja sije skozi življenje vsakega človeka
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Mehka vezava
210
Slovenski
PRELISTAJ ME

BREZPLAČNA POŠTNINA!

Kako razumeti odnos, ki ga imate z drugimi ljudmi, posebej tistimi z avtoriteto in položajem? Za vsakim materialnim dosežkom stoji energija, tako osebna kot kozmična.

Sončni labirint; Adrian P. Kezele

Sončni labirint je preprosta in berljiva zgodba, ki bo zanimiva vsakomur, posebej pa ljudem, ki v življenju nase prevzemajo velike odgovornosti. Govori o vprašanju avtoritete in sprejemanja odločitev, osebni moči, veljavi in vplivu, ki ga imajo nekateri ljudje na druge.
Če ste povsem navadna ženska ali moški, ki opravlja svoje delo, preživlja družino in skuša dobro in iskreno preživeti svoje življenje, je Sončni labirint prav tako knjiga za vas! Vsak človek se namreč prej ali slej znajde v položaju, ko mora prevzeti odgovornost zase in za druge.
Knjiga vam bo pomagala bolje razumeti lastne težnje po moči, a tudi odnos, ki ga imate z drugimi ljudmi, posebej tistimi z avtoriteto in položajem. Pomagala vam bo izraziti lastno moč, ko bo to potrebno, ne da bi pri tem s svojim ravnanjem ogrožali druge. Vsak od nas mora v sebi razviti dovolj samozaupanja in ljubezni do sebe in svojih sposobnosti.
Skozi zgodbo vas bosta vodila dva starodavna simbola – Sonce in labirint. V praksi in teoriji se boste naučili, kako ju uporabiti v sodobnem svetu. Sonce kot simbol življenja sije skozi življenje vsakega človeka. Vprašanje tako ni, ali »življenjsko jogo«, o kateri tu teče beseda, potrebujete, temveč le, v kolikšni meri in kako jo uporabiti v vsakdanjem življenju.

V košarico

Labirint je že od nekdaj, še iz časov neolitika, simbol Sonca. Bil je napak razumljen in zanemarjen, čeprav je v našem življenju ves čas prisoten kot oblika, okras oziroma pojem. Videli boste, kako smisel labirinta izvrstno dopolnjuje življenjsko jogo, saj s svojo geometrijsko simboliko izraža obred prihoda do središča – do vira življenja. Izvedeli boste marsikaj o njegovem pomenu in možnih načinih uporabe.
Zgodba poteka v dveh obdobjih: danes in pred več kot štiri tisoč leti. Temelji na avtorjevi osebni izkušnji, vendar tudi na legendi o kralju Surji, kot jo razlaga džjotiš, indijska astrologija. A. P. Kezele s to knjigo nadaljuje niz del (Maitreya, Veličastni Saturn in Čarobnica), skozi katera sodobnemu bralcu v obliki vznemirljivih zgodb približa znanje in prakso usklajevanja z naravnimi ritmi s pomočjo starodavne modrosti džjotiša.

Mogočni ljudje so kot zvezde, ki izžarevajo energijo – neprestano v napetosti, ves čas na robu eksplozije. Svet okrog sebe hranijo sami s seboj in ga hkrati spravljajo v nevarnost zaradi pretiranih izbruhov čiste, neponarejene sile. Njihovo moč je dobro uživati od daleč. Pretirano približevanje s sabo vedno prinaša tveganje, ki ga je treba vzeti v obzir.

Sij, prijatelj moj, samo sij, toda ne pozabi na tisto eno osmino – na tisti del tebe, kjer te niti ni. Pazi nanjo in ona bo pazila nate. Vsa svetloba tega sveta izvira iz tistega kotička. Naj prehaja skozi tebe in naj se nikoli ne ustavi. Poskrbi, da jo bodo videli vsi. Naj jo začutijo v sebi, kot si jo občutil ti. Sij. In ne pozabi!

Recenzija Bukla

Vsi se kdaj pa kdaj v življenju znajdemo v vlogi voditeljev, vodij in upravitel­jev, in če ne drugega, pojasnjuje avtor te posebne knjige, sloviti hrvaški mojster osebnostne in duhovne rasti, smo upravitelji svojega življenja. In takrat je dobro, da vemo, kam, kako in zakaj usmerjati energijo, iz katere izhajamo. Mnogi vodje, obdani s silno energijo, je namreč ne znajo pravilno uporabljati, posledice pa so lahko nemalokrat celo pogubne. Kdor je namreč uspešen v službi, še ni rečeno, da doma uživa blaginjo osebne sreče, kar nam odlično ponazori tudi zgodba poslovneža Dominika, ki duhovnega učitelja poprosi za pomoč pri ponovnem navezovanju stika z ženo Sanjo, ki mu je obrnila hrbet in odšla od doma. Avtor vse skupaj preplete z opisom obredne zgodbe, v kateri igra glavno vlogo Surja oziroma Sonce, tista energija, zaradi katere žarimo in se odlično znajdemo v »sončnem labirintu«. Knjiga bo zaradi razumljivih, praktičnih napotkov zlahka v pomoč vsem, ki želijo svojo osebno moč uporabljati na pravi način in (za)sijati kot najsvetlejše sonce – brez kakršnih koli uničujočih (osebnostnih) senc.

Vesna Sivec Poljanšek; Bukla 143
 

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 21
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si