Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
soncni labirint naslovnica splet 1849217135

Sončni labirint

Adrian P. Kezele
Knjiga govori o vprašanju avtoritete, sprejemanju odločitev, osebni moči, položaju in vplivu.
PPC: 18,90 € Vaša cena: -10%18,90 €17,01 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789619434277
Adrian P. Kezele
Mehka vezava
210
Slovenski
Prelistaj me
Koda 9789619434277
Oceni
4.6 5 5 Product

Kako razumeti odnos, ki ga imate z drugimi ljudmi, posebej tistimi z avtoriteto in položajem? Za vsakim materialnim dosežkom stoji energija, tako osebna kot kozmična.

Sončni labirint; Adrian P. Kezele

Sončni labirint je preprosta in berljiva zgodba, ki bo zanimiva vsakomur, posebej pa ljudem, ki v življenju nase prevzemajo velike odgovornosti. Govori o vprašanju avtoritete in sprejemanja odločitev, osebni moči, veljavi in vplivu, ki ga imajo nekateri ljudje na druge.
Če ste povsem navadna ženska ali moški, ki opravlja svoje delo, preživlja družino in skuša dobro in iskreno preživeti svoje življenje, je Sončni labirint prav tako knjiga za vas! Vsak človek se namreč prej ali slej znajde v položaju, ko mora prevzeti odgovornost zase in za druge.
Knjiga vam bo pomagala bolje razumeti lastne težnje po moči, a tudi odnos, ki ga imate z drugimi ljudmi, posebej tistimi z avtoriteto in položajem. Pomagala vam bo izraziti lastno moč, ko bo to potrebno, ne da bi pri tem s svojim ravnanjem ogrožali druge. Vsak od nas mora v sebi razviti dovolj samozaupanja in ljubezni do sebe in svojih sposobnosti.
Skozi zgodbo vas bosta vodila dva starodavna simbola – Sonce in labirint. V praksi in teoriji se boste naučili, kako ju uporabiti v sodobnem svetu. Sonce kot simbol življenja sije skozi življenje vsakega človeka. Vprašanje tako ni, ali »življenjsko jogo«, o kateri tu teče beseda, potrebujete, temveč le, v kolikšni meri in kako jo uporabiti v vsakdanjem življenju.

V košarico

Labirint je že od nekdaj, še iz časov neolitika, simbol Sonca. Bil je napak razumljen in zanemarjen, čeprav je v našem življenju ves čas prisoten kot oblika, okras oziroma pojem. Videli boste, kako smisel labirinta izvrstno dopolnjuje življenjsko jogo, saj s svojo geometrijsko simboliko izraža obred prihoda do središča – do vira življenja. Izvedeli boste marsikaj o njegovem pomenu in možnih načinih uporabe.
Zgodba poteka v dveh obdobjih: danes in pred več kot štiri tisoč leti. Temelji na avtorjevi osebni izkušnji, vendar tudi na legendi o kralju Surji, kot jo razlaga džjotiš, indijska astrologija. A. P. Kezele s to knjigo nadaljuje niz del (Maitreya, Veličastni Saturn in Čarobnica), skozi katera sodobnemu bralcu v obliki vznemirljivih zgodb približa znanje in prakso usklajevanja z naravnimi ritmi s pomočjo starodavne modrosti džjotiša.

Mogočni ljudje so kot zvezde, ki izžarevajo energijo – neprestano v napetosti, ves čas na robu eksplozije. Svet okrog sebe hranijo sami s seboj in ga hkrati spravljajo v nevarnost zaradi pretiranih izbruhov čiste, neponarejene sile. Njihovo moč je dobro uživati od daleč. Pretirano približevanje s sabo vedno prinaša tveganje, ki ga je treba vzeti v obzir.

Sij, prijatelj moj, samo sij, toda ne pozabi na tisto eno osmino – na tisti del tebe, kjer te niti ni. Pazi nanjo in ona bo pazila nate. Vsa svetloba tega sveta izvira iz tistega kotička. Naj prehaja skozi tebe in naj se nikoli ne ustavi. Poskrbi, da jo bodo videli vsi. Naj jo začutijo v sebi, kot si jo občutil ti. Sij. In ne pozabi!

Recenzija Bukla

Vsi se kdaj pa kdaj v življenju znajdemo v vlogi voditeljev, vodij in upravitel­jev, in če ne drugega, pojasnjuje avtor te posebne knjige, sloviti hrvaški mojster osebnostne in duhovne rasti, smo upravitelji svojega življenja. In takrat je dobro, da vemo, kam, kako in zakaj usmerjati energijo, iz katere izhajamo. Mnogi vodje, obdani s silno energijo, je namreč ne znajo pravilno uporabljati, posledice pa so lahko nemalokrat celo pogubne. Kdor je namreč uspešen v službi, še ni rečeno, da doma uživa blaginjo osebne sreče, kar nam odlično ponazori tudi zgodba poslovneža Dominika, ki duhovnega učitelja poprosi za pomoč pri ponovnem navezovanju stika z ženo Sanjo, ki mu je obrnila hrbet in odšla od doma. Avtor vse skupaj preplete z opisom obredne zgodbe, v kateri igra glavno vlogo Surja oziroma Sonce, tista energija, zaradi katere žarimo in se odlično znajdemo v »sončnem labirintu«. Knjiga bo zaradi razumljivih, praktičnih napotkov zlahka v pomoč vsem, ki želijo svojo osebno moč uporabljati na pravi način in (za)sijati kot najsvetlejše sonce – brez kakršnih koli uničujočih (osebnostnih) senc.

Vesna Sivec Poljanšek; Bukla 143
 

V košarico

apk_fotka_456799425.jpg

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in Združenja Umetnost darovanja, ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen  ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

foto: Sašo Kos

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00