Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
labirinti ovitek1

Labirinti in njihove skrivnosti

Adrian P. Kezele
Življenje je kot labirint – v njem se pravzaprav ne morete izgubiti, se vam pa lahko še kako dozdeva
PPC: 24,00 € Vaša cena: -10%24,00 €21,60 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789617060010
Adrian P. Kezele
Mehka vezava
228
Slovenski
Prelistaj me
Koda 9789617060010
Oceni
4.66667 5 18 Product

To ni navadna knjiga o labirintih – to je knjiga, ki razkriva njihove najgloblje skrivnosti!

Adrian P. Kezele; Labirinti in njihove skrivnosti

Če ste pomislili, da gre za razvedrilo ali zabavno reševanje križank, ste v roke vzeli napačno čtivo. To je knjiga za ljudi, ki iščejo odgovore na pomembna življenjska vprašanja, in ne za tiste, ki pred njimi bežijo.

Kljub svoji očitni estetski, kulturni in tradicionalni vrednosti so labirinti že od nekdaj povezani s skrivnostmi življenja in njihovim odkrivanjem.

Že bežno srečanje s pravim labirintom v človeku budi vprašanja, kot so:

- Čemu je bila namenjena takšna nenavadna oblika?

- Gre za kak simbol? Trdnjavo? Igrišče?

Še večje začudenje nas obide, ko izvemo, da so labirinti povsod okrog nas, v sedanjosti in preteklosti.

Zakaj so stari Krečani na svoj denar vrisali labirint? Zakaj so Grki prevzeli to obliko in jo spremenili v svoj meander? Pa Rimljani? V njihovih mozaikih je labirintov prav tako v izobilju. Če se ozremo višje, bomo labirinte našli med Kelti, v Skandinaviji oziroma povsod, kjer govorimo o neolitski kulturi.

Tudi v Indiji so – omenjeni so v najstarejšem spisu Mahabharati, pot pa jih je ponesla tudi čez ocean in svoje mesto so našli med ameriškimi Indijanci, Inki in drugimi narodi novega sveta.

Krščanstvo je labirinte sprejelo in tako predstavljajo redek simbol predkrščanskih časov, ki ni bil ovrednoten kot nezaželen. Prisotni so v vseh religijah in duhovnih tradicijah.

Še en preobrat (ki s sabo prinaša številna vprašanja) nastopi, ko sprevidimo, da se v labirintu ne moremo izgubiti! Običajen predsodek o tem, kaj je labirint, bo ovrglo že branje njegove definicije, ki pravi, da je to oblika z enim vhodom, eno stezo in enim središčem. Kako naj bi se izgubili na poti, kjer ni razpotij?

In če ni razpotij, za kaj pravzaprav gre pri labirintih?

V košarico

»Življenje je kot labirint – v njem se pravzaprav ne morete izgubiti, se vam pa lahko še kako dozdeva, da ste izgubljeni!«

 Pričujoča knjiga vam lahko koristi na mnogo različnih načinov.

Naučili se boste, kako konstruirati in uporabljati najmogočnejše vzorce moči, kar jih človek pozna. Labirinti, o katerih teče beseda, lahko pospešijo napredek v vašem življenju in slednje izboljšajo.

Podana so pojasnila o značilnostih labirintov, pa tudi navodila o tem, kako labirinte uporabljati v praksi.

 V knjigi je predstavljenih devet osnovnih vzorcev moči, devet labirintov:

• labirint moči,

• labirint občutij,

• labirint energije,

• labirint povezanosti,

• labirint modrosti,

• labirint ljubezni in ustvarjalnosti,

• labirint življenja in smrti,

• labirint preobrazbe,

• labirint svobode.

Uporaba labirintov lahko izboljša kvaliteto življenja posameznika in skupnosti. Labirinti vplivajo na notranje ravnovesje, povečanje energije, telesu omogočajo hitrejše zdravljenje in harmonizirajo prostor in okolico v katerem so.

Zdi se, da nenehno iščemo vire energije, a v resnici iščemo mnogo več kot to: iščemo namreč moč, tisto prasilo, ki združuje inteligenco z energijo. Šele ko se oboje preplete v celoto, nas že na začetku knjige poduči avtor, lahko govorimo o pravi moči. In to najglobljo moč lahko zanetimo prav z uporabo labirintov, ki v sebi, kot nam pokaže Kezele, ta sloviti hrvaški mojster za duhovno rast, nosijo ogromno sporočilno vrednost. Devet jih predstavi v svoji knjigi in vsakega od njih posebej natančno razčleni: bralcu razloži, kakšen vpliv ima določeni labirint na človekovo psihofizično zdravje, nato ga s konkretnimi primeri, korak za korakom, poduči, kako jih narisati, da bodo posameznika napojili z vso svojo skrivnostno močjo. Na koncu vsakega poglavja o pomenu posameznih labirintov je podan tudi obred z afirmacijami, ki poskrbijo, da se lahko še intenzivneje poglobimo v magični svet labirintov. Vznemirljiva knjiga, ki odstira tančice skrivnosti s starodavnih simbolov in obenem vabi k okušanju magovega obširnega védenja!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno

V košarico

apk_fotka_801102499.jpg

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in Združenja Umetnost darovanja, ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen  ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

foto: Sašo Kos

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00