Maitreya, duhovna pustolovščina

maitreyasloprava
4.875 5 16 Product
Redna cena: 19,90 € Vaša cena: -10%19,90 €17,91 €
POŠTNINO PODARIMO!
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Mehka vezava
240
Slovenski
Prelistaj me

Maitreya – duhovna pustolovščina!

Adrian P. Kezele; Maitreya

V starodavni Indiji, na obalah legendarne reke Saravasvati, je živel veliki mojster in učitelj Parashara, ki je svoje življenje posvetil študiju Džjotiša, astrologiji vedskih modrecev. 

S pomočjo Ganeša, božanskega bitja s človeškim telesom in slonjo glavo, je Parashara razkril zakonitosti časa in človeških usod. Predvidel je tragedijo lastne civilizacije ter uvidel številne nevarnosti, s katerimi se bo človeštvo srečevalo skozi tisočletja. Toda vse skupaj se je pravzaprav začelo, ko je Parashara, svojega najboljšega učenca poslal na duhovno popotovanje prek omejitev prostora, časa in smrti. 

Njegovo ime je bilo Maitreya ...

Avtor o knjigi;

"Knjigo posvečam neštevilnim učiteljem in njihovim učencem, ki so skozi viharje tisočletij ohranjali znanje o notranji svetlobi. Brez njih bi se džjotiša, astrologije starodavnih vedskih rišijev, danes spominjali le še kot legende."

Recenzija Bukla

Priljubljeni hrvaški avtor, ki smo ga pred kratkim lahko brali v knjigi Izničen­je faktorja karme, je svoj pustolovski duhovni roman napisal že davnega leta 1997, pred nami pa je njegova druga izdaja v slovenskem jeziku. Pripoved, ki je neke vrste preddel Čarobnice, je prva v nizu vznemirljivih zgodb, ki sodobnemu človeku približujejo znanje in prakso usklajevanja z naravnimi ritmi s pomočjo starodavne modrosti džjotiša. Napeta zgodba se odvija ob obali legendarne reke Sarasvati, kjer je pred več tisočletji živel veliki mojster in učitelj Parašara, ki je vse svoje življenje posvetil preučevanju džjotiša. Ob pomoči Ganeše, debelušnega božanstva, ki ima na človeškem telesu štiri roke in slonjo glavo, je Parašara odkrival zakonitosti časa in napovedal usodo človeštva. Predvidel je tragedijo človeške civilizacije in zaslutil mnoge nevarnosti, v katerih se bodo v prihodnosti, tekom tisočletij, znašli ljudje. V želji, da bi pomagala človeštvu, sta tako Ganeša in Parašara sprožila vznemirljivo mrežo dogodkov in svojega najboljšega učenca, Maitreja, poslala na duhovno potovanje prek meja časa. Avtor je knjigo posvetil vsem tistim učiteljem in njihovim učencem, ki so skozi viharje tisočletij ohranjali znanje o notranji svetlobi in džjotišu.
Beti Hlebec; Bukla 123-124
© Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno

V košarico

apk_fotka_1354418430.jpg

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in Združenja Umetnost darovanja, ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen  ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

foto: Sašo Kos

Morda bi vas zanimalo še

19,90 € Čarobnica
Adrian P. Kezele
-30%24,90 €17,43 € Ajurvedski vodnik 2023
Madhuravita
25,00 € Stik
Nataša Zupanc
23,00 € Spopad čarovnic
Timothy J. Knab
Ni cene Veličastni Saturn
Adrian Predrag Kezele
-20%21,90 €17,52 € Zlomljeni okel, Ganeševe zgodbe, 1. del
Adrian P. Kezele
29,00 € Vseeno. Vse je eno
Aleksander Batič
-10%23,00 €20,70 € Vrnitev boginje, druga izdaja
Adrian P. Kezele
35,00 € Veriga ljubezni
Milan Nikolić Izano
17,99 € Drevo želja
Katherine Applegate
Rezultati 1 - 16 od 36
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si