vrnitev boginje - 2 izdaja

Vrnitev boginje, druga izdaja

Adrian P. Kezele
Nova izdaja izjemnega zgodovinskega romana priljubljenega hrvaškega avtorja!
PPC: 23,00 € Vaša cena: -10%23,00 €20,70 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789617060577
Adrian P. Kezele
Mehka vezava
308
Slovenski
Tadeja Zupan
Prelistaj me
Koda 9789617060577
Oceni
4.69231 5 13 Product

Spoznanja o duhu časa, ki je nekoč že obstajal in nas bo znova prepredel, če bomo le odprli oči!

Vrnitev Boginje, druga izdaja; Adrian P. Kezele

Vabljeni na osupljivo pot iz včasih tesnobne sedanjosti v davno preteklost in možno prihodnost! Tisto nepojasnjeno hrepenenje po nečem drugačnem, tista slast ljubezni, za katero se zdi, da smo jo že občutili, vse to zdaj razumemo, ko izvemo, da smo že bili tu: Več kot 5000 let nazaj, v tisočletjih srečnega življenja z Boginjo. Ta čas je v učbenikih odpravljen na hitro z besedo – prazgodovina.

Avtor na podlagi odkritij redkih znanstvenikov ter lastne intenzivne izkušnje zapiše izjemno duhovno pustolovščino. Prav v našem času, na ozemlju čisto blizu nas, je našel številne dokaze, da se Boginja in njene vrednote izpred več kot 5000 let vračajo. Predvsem pa dobiva vedno nove dokaze, da so med nami že ljudje, ki zmorejo vnesti v vse plasti življenja spet ljubezen, spoštovanje, veselje, povezovanje in sodelovanje. Slavljenje življenja. Vse to kot edino preostalo možnost za preživetje planeta. Živimo, če se tako odločimo, v dobrodejnem času z bogastvom najboljšega, kar prinašajo letni časi. Ko dopustimo in pripomoremo, da se v naših življenjih naseli Boginja, kot nam jo je približal Adrian P. Kezele.

"V času, ko se bom ponovno vrnila k vam, bo začetek nebesnega kroga zaznamovan s Soncem. Ničesar vam ne bom rekla, a vi, vodeni z znamenji nebes in s hrepenenjem brez konca in kraja, vi boste vedeli, z vso gotovostjo boste vedeli: To sem jaz, to sem jaz … Ona, ki se je vrnila!"

Srečal sem številne ljudi, v katerih je bila živa duša časa, o katerem pišem....

„V času, ko sem pisal Vrnitev Boginje, je bilo upanje, da bo naslov knjige postal resničnost, zelo živo. Namreč – ritmi sveta, ki sem jih spoznal do takrat, so nakazovali, da bi se to lahko zgodilo. Moja raziskovanja in potovanja (ki so pozneje zapisana v nadaljevanju te knjige pod naslovom Duša Stare Evrope), so bila navdahnjena s tem upanjem. Srečal sem številne ljudi, v katerih je bila živa duša časa, o katerem pišem. Tako kot jaz so se prepoznali v zamislih o neokulturi. Nekateri med njimi so se, prav tako kot jaz, spomnili izkušenj, katerih se po vseh merilih zdravega razuma ne bi mogli spomniti. Več o tem, kako, pa v knjigi Duša Stare Evrope (Založba Chiara, poletje, 2021).

Adrian P. Kezele

Spremni tekst avtorja ob izidu slovenske izdaje najdete na povezavi: Vrnitev Boginje - Adrian P. Kezele

AKTUALNO:  Zanimiv članek (ki daje knjigi dodatno težo) o odkritju novih neolitskih naselbin na področju ti. Danilo-Hvar kulture je izšel ravno v času izida knjige na portalu RTVSLO. Več - Hrvaški otok ljubezni je bil naseljen že pred 7.000 leti

Danijel in Vedran sta prijatelja že iz otroških let, ki si med drugim delita strast za raziskovanje zgodovine, na katero ima še posebno Danijel drugačen pogled od večine. Ko se v času študija nekega dne sestaneta v okolici rodnega Šibenika, Danijel razkrije Vedranu veliko skrivnost: njegova senzibilnost, zaradi katere povsod, kjer se giblje, začuti posebne pretoke energije oziroma »točke moči«, kot jih sam poimenuje, ga je privedla do cerkvice nad Šibenikom. Tam je doživel pravo videnje, ki ga je popeljalo v čas naše prazgodovine, pet tisoč in več let pred našim štetjem. Na najintenzivnejši točki moči je namreč našel kipec Boginje, prastari simbol rodovitnosti, radosti in ljubezni. Bolj ko ga je preučeval, bolj so se pred njegovimi očmi začele vrteti podobe nekega davnega, zelo srečnega časa, v katerem ni bilo prostora za sovraštvo, bedo in trpljenje. Ob tem mu je Boginja vedno močneje sporočala, da je prav zdaj, v 21. stoletju, naposled napočil čas, da se znova prebudita vsa njena silovita moč in lepota … Priljubljeni hrvaški pisec duhovne literature nam v obliki zgodbe, ki jo lahko zaužijemo na različne načine, kot ljubezensko-erotični roman, antropološko raziskavo ali pa ezoterično branje s številnimi blagohotnimi usmeritvami za srečnejše življenje, prinaša spoznanja o duhu časa, ki je nekoč že obstajal in nas bo znova prepredel, če bomo le odprli oči, odstranili prah (navidezne) pozabe in dopustili, da se Boginja vrne med nas v vsej polnosti in z vsemi svojimi darovi. Smo ji sposobni prisluhniti in ji slediti? Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 150 - © Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno

V košarico

apk_fotka_449933678.jpg

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in Združenja Umetnost darovanja, ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen  ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

foto: Sašo Kos

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si