Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
siaponatis naslovnica

Skrivnosti indijske astrologije - 1. ponatis

Adrian P. Kezele
Cilj džjotiša ni predvideti dogodke, pač pa nas usmeriti na najhitrejšo možno pot evolucije.
PPC: 46,00 € Vaša cena: -20%46,00 €36,80 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789617060331
Adrian P. Kezele
Mehka vezava
450
Slovenski
Prelistaj me
Koda 9789617060331
Oceni
3.975 5 40 Product

Spoznajte svojo preteklost, spremenite svojo sedanjost in izberite svojo prihodnost.

Skrivnosti indijske astrologije; Adrian P. Kezele

Se lahko pronica v skrivnosti človeške usode in določi, kdaj prihaja čas sprememb?

Naš odgovor je pozitiven – prav to je bistvo indijske astrologije, džjotiša, ki ga s številnih zornih kotov predstavi knjiga: osvetljuje gibanje časa in zavesti ter pojasnjuje, kako preteklost oblikuje sedanjost in prihodnost.  Skrivnosti indijske astrologije so od svojega prvega izida v letu 1998 doživele nekaj nespremenjenih izdaj. Prevedena različica knjige pa črpa iz zadnje, razširjene izdaje iz leta 2007 in ustreza sodobnim potrebam.

Cilj džjotiša ni predvideti dogodke, pač pa nas usmeriti na najhitrejšo možno pot evolucije. To pomeni, da pred sabo odstranimo ovire, povečamo stopnjo notranjega razumevanja življenjskih resnic ter uskladimo naše delovanje z naravnimi zakoni. Predvidevanje je samo pogojno, in če že obstaja, je v službi spremembe.

Avtor Adrian P. Kezele se je prvič srečal z indijsko astrologijo, džjotišem, tam nekje pred petintridesetimi leti. Kot razloži, je to v njem izzvalo neko vrsto notranjega spopada svetovnih nazorov. A dvomljivca v njem je za vedno pregnal poglobljen in ljubeč študij, pri katerem se dokazi o modrosti in svetlobi džjotiša še vedno vrstijo: za avtorja, njegove učence v številnih generacijah študija džjotiša, ter za vse, ki so že doživeli poglobljeno razlago skozi svetlobo tega dragocenega znanja.

Avtor iz predgovora k slovenskemu prevodu: „Čas je, da je osnovni učbenik za delo dostopen tudi v slovenskem jeziku. To je knjiga o svetlobi v nas. Vanjo je vloženega veliko truda, časa in energije. Predvsem pa je vanjo vložena prav ta svetloba zavesti, o kateri govori. Upam, da vas bo ta svetloba pritegnila in da boste v njej prepoznali obrise svoje las prihodnosti.“

 

Džjotiš – beseda v sanskrtu pomeni svetloba ali stvaritelj svetlobe. Nekaj razlogov je, zakaj je tako, nekateri od najpomembnejših pa so pojasnjeni v knjigi, ki govori o tem gibanju zavesti, svetlobi v nas.

Knjiga Skrivnosti indijske astrologije lahko po eni strani služi kot prva informacija o džjotišu. Obsežni uvodni del na skoraj stotih straneh je že sam po sebi prava mala knjiga, ki bralca uvaja v osnove džjotiša, njegovo filozofijo ter način, s katerim pristopa k astrologiji. Ta del je ključnega pomena; če bi že na samem začetku narobe pristopili k džjotišu, bi imeli na sredini popotovanja precejšen odmik, posledično pa bi na koncu popolnoma zašli.

Ta knjiga je temeljni kamen tako za tiste, ki nameravate nadaljevati raziskovanje s študijem, pa tudi odlična podpora za vse, ki ste že doživeli džjotiš svetovanje, ali pa se zanj še opogumljate.  Ali pa bi radi samo raziskovali bogastvo indijske astrologije.

V košarico

Knjiga vsebuje dovolj tehničnih podatkov za začetnika, pa tudi naprednejše študente ali študentke lahko seznani z novimi znanji. Ni pa namenjena samostojnemu delu – lahko služi kot izvrstno dopolnilo k študiju pri Duhovni akademiji, z živim učiteljem, ali kot obsežna informacija o edinstveni šoli džjotiša, ki kontinuirano poteka že tri desetletja.

Učenje džjotiša je podvig, ki zahteva celega človeka. Gre za dolg, doživljenjski študij, ki ne bo zajemal samo posebnih detajlov, povezanih s tehniko dela, pač pa bo vključeval tudi splošno izobraževanje.

Džjotiš je celota – ali ga sploh ni, ali pa se ne bi smel niti tako imenovati. Stari mojster, oče džjotiša po imenu Parashara, je v svojem delu Brihat Parashara Hora Shastra jasno napisal, da se sme znanje o džjotišu prenašati samo v celoti, na pravi način, in to učencem, ki so dovolj zreli, ter lahko enako zrelo sprejmejo to znanje.

Naj opozorim: če iščete hiter način za 'prerokovanje' prihodnosti, če vas zanima lahka zabava in teme za razgovor ob kavici, ki nimajo pretirane teže, lahko mirno odložite to knjigo. Učenje džjotiša je podvig, ki zahteva celega človeka. Gre za dolg, doživljenjski študij, ki ne bo zajemal samo posebnih detajlov, povezanih s tehniko dela, pač pa bo vključeval tudi splošno izobraževanje. Dober džjotiši bo vedel nekaj iz vseh področij življenja: ekonomije, psihologije, medicine, politike, elektronike … Mora biti dober govornik, moder svetovalec, pozoren poslušalec, pretehtan učitelj in radoveden učenec. Ne pravim, da bom o vsem tem govoril v knjigi, želim pa že na samem začetku poudariti resnost pristopa. Brez takega odnosa do predmeta proučevanja bodo rezultati minimalni oziroma nikakršni.

 Po načelu sinhronicitete, torej smiselne povezanosti, je dejstvo, da je človek rojen v trenutku, ko je bilo vesolje v določenem položaju, povezuje človeka prav s tem stanjem, ne pa s kakšnim drugim. Džjotiš predstavlja oblikovano znanje o tem, kako analizirati stanje vesolja v določenem trenutku. Ta knjiga je temeljni kamen tako za tiste, ki nameravate nadaljevati raziskovanje s študijem, pa tudi odlična podpora za vse, ki se že doživeli džjotiš svetovanje, ali pa se zanj še opogumljate.

Pravo, avtentično džjotiš svetovanje ni 'branje astrološke karte'. To je notranja preobrazba. Sprožila bo svetlobo v vas in krenili boste v novo smer, zavrgli dotedanje vzorce obnašanja, kot občasno odvržete stara oblačila. 

Vsakdo med nami je na svoji koži izkusil spremenljivost življenjskih okoliščin. Dobitki in izgube se neprestano izmenjujejo; nesreča iz preteklosti se pozabi, sedanja sreča pa se lahko jutri spremeni v spomin. Včerajšnji tujec postane nenadoma najboljši prijatelj, najboljši prijatelji pa izginjajo nekje na drugi strani odra. Je v tem kakšno pravilo? Se lahko pronica v skrivnosti človeške usode in določi, kdaj prihaja čas sprememb? Naš odgovor je pozitiven – prav to je bistvo džjotiša: osvetliti gibanje časa ter pojasniti, kako preteklost oblikuje sedanjost in prihodnost. 

V košarico

apk_fotka_858271344.jpg

Avtor več kot štirideset knjig, ustanovitelj Duhovne akademije (www.dagroup.org), znotraj katere poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Jyotisha (v prevodu Džjotiša), poučuje duhovni ples NuDanza in vodi številne druge seminarje ter delavnice (Skrivna sporočila, Življenje – smrt – življenje, Vastu in druge).

Njegova dela so poznana po tem, da bralcem, na zelo praktičen način predaja znanje. Neodvisno od hrvaških izdaj, so njegove knjige preko drugih založb izdane v slovenskem, srbskem, madžarskem, ukrajinskem in angleškem jeziku. Te knjige so rezultat življenjskega obdobja posvečenega raziskovanju in poučevanju znanj s področja duhovnosti.

foto: Sašo Kos

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00