Krešimir Mišak

Avtor: Fotografije Krasnodar Peršun, Spraševala Tadeja, 6. Element

KREŠIMIR MIŠAK je rojen v Zagrebu leta 1972. Na HTV je že dve desetletji legendarni voditelj svoje inovativne oddaje z naslovom Na robu znanosti, priljubljene tudi v Sloveniji. Raziskuje na križiščih naravoslovnih in družboslovnih znanosti, okoljske problematike, tehnologije ter njenega vpliva na zdravje in družbo, odkriva skrita znanja ter skrite dejavnosti korporacij, bank in vlad, ter tako spodbuja k razvoju zavesti. Gostil je že tudi najvidnejše avtoritete z vsega sveta (dr. Bruce Lipton, dr. Rupert Sheldrake, dr. Joe Dispenza, Pjotr Garjajev, Gregg Braden, Anita Moorjani, Lynne McTaggart, Nassim Haramein …). Skupaj z njim kažejo, kako je mogoče preseči staro znanstveno paradigmo, da bi planet in bitja na njem lahko zaživeli v blagostanju.

Oznake:
Brigita Langerholc

Avtor: FOTOGRAFIJE JANEZ MAROLT, NIA GOMBAČ, PRIPOVEDOVALKA ZGODB ŠPELA ŽERJAL, KODA KAYA KAILANI

Brigita Langerholc je mentorica mentalnih in dihalnih tehnik, najbolj intenzivno in predano pa inštruktorica José Silva Ultramind ESP metode ter Sophia Leadership coach. Zavzema se za opolnomočenje človeka, odpiranje svojega srca in posledično src vseh nas. Zaradi številnih preizkušenj, ki jih je doživela že kot otrok, danes lažje čuti sebe in posledično druge.

Oznake:
DREVESA GOVORIJO

Avtor: Tadeja Zupan - Sensa februar/marec 2022

Metoda Vidmar Vengust, dr. med., je psihiatrinja, ki hodi rada v službo. In ki se je pred leti spopadla s hudima diagnozama, a živi tako, da ustvarja, uživa lepote in radosti življenja ter se dotika presežnega. Ker ve: »V meni je toliko razsežnosti in skritih kotičkov, ki jih diagnoza ne more opisati.«

Oznake:
Šamanizem

V svetu vse bolj narašča nezadovoljstvo z načinom našega življenja: zdi se, kot da manjka nekaj bistvenega. Hrepenimo za globoko povezanostjo, resničnim smislom in drugačnem načinu življenja, obenem pa nismo prepričani ali sploh lahko kaj naredimo, da bi se počutili bolje in bolj žive; da bi se spet počutili 'doma'. Če ste pripravljeni, vam lahko prakticiranje šamanizma ponudi odgovore.

Oznake: |

Stran 1 od 2

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si

© Založba Chiara. Vse pravice pridržane. izvedba ideArt