Charles Eisenstein

Predava in piše predvsem o civilizacijskih temah, zavesti, denarju ter človeški in kulturni evoluciji. Je avtor knjižnih uspešnic, med drugim dela Sveta ekonomija. Mednarodno pozornost uživa od leta 2007, ko je izšlo njegovo temeljno delo Vzpon človeštva (Ascent tof Humanity).

Adrian Predrag Kezele

Avtor več kot štirideset knjig, ustanovitelj Duhovne akademije, znotraj katere poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Jyotisha, poučuje duhovni ples NeoDance in vodi številne druge seminarje ter delavnice.

Albert J. Bernstein

Dr. Albert J. Bernstein je klinični psiholog, poslovni svetovalec in avtor številnih uspešnic. Zadnjih trideset let je delal  tako za posameznike kakor tudi za velika in mala podjetja.

David Deida

Avtor uspešnic David Deida (rojen 18. marca 1958) je sprejet kot eden najbolj pronicljivih in provokativnih učiteljev našega časa.

Carl Honoré

Carl Honoré je nagrajeni novinar, pisatelj in TED­ov govornik. Je tudi svetovni popotnik in ambasador Počasnega gibanja.

Anthony Robbins

Je avtor mednarodnih uspešnic, petih knjig, ki so izšle v štirinajstih jezikih, ter učinkovitega osebnega in strokjovnega razvojnega sistema Osebna moč; po vsem svetu je bilo prodanih več kot 40 milijonov izvodov.

Krešimir Mišak

Krešimir Mišak je rojen v Zagrebu leta 1972. Na HTV je že blizu dve desetletji legendarni voditelj svoje inovativne oddaje z naslovom Na robu znanosti, priljubljene tudi v Sloveniji.

Nina Kaiser

S svojimi čudeži – knjiga Mali in veliki Čudeži - je njen prvenec -  je trdno zasidrana v realnem svetu. Zadnjih 30 let doma in po svetu uspešno niza raznolike izkušnje.

Alja Pak Storjak

Alja Pak Storjak, avtorica knjige Verjamem v drugačne sanje, je po rodu iz Rogaške Slatine, zdaj z družino živi v Nelsonu na Novi Zelandiji.

Janja Vidmar

Pisateljica Janja Vidmar (1962) je avtorica številnih knjig, scenarijev, dramskih besedil, radijskih iger, kolumen in člankov.

Mojiceja Bonte

Mojiceja Bonte je slovenska mladinska pisateljica, pravljičarka in velika ljubiteljica dobrih knjig. Piše kratke zgodbe, pravljice, basni in romane za najstnike.

Nataša Pergar

Terapevtka Nataša Pergar je svoje življenje posvetila tistim dejavnostim, ki so ljudem v pomoč; v želji po doseganju zavedanja, višje zavesti in zdravja.

Milan Krajnc

Dr. Milan Krajnc (1974) je docent za Public Management. Je utemeljitelj znanstvene vede Dinamilogija in avtor poslovne metodologije Dinamičnega modela vodenja podjetij po principu naravnega reda.

Katja Premrl

Katja Premrl, rojena v luni v raku, leta 1971, je po poklicu profesorica biologije in kemije. Mnogo let stopa po poti joge, ki jo tudi poučuje.

Romana Ercegović

Romana Ercegović ljubi gledališče, ustvarjanje poti v čarobne svetove notranjosti in izkušnje različnih vlog, na odru in v življenju.

Ivan Bavčević

Ivan Bavčević je učitelj zavedanja in duhovnih ved, terapevt, predavatelj in pisec ter ustanovitelj in programski vodja Centra Zavesti in Šole zavedanja.

Kathi Elster

Kathi Elster pomaga posameznikom in podjetjem pri kadrovskih vprašanjih, razvoju vodenja, usposabljanju za vodenje, napredovanju v karieri, pogajanjih o konfliktih in nalogah vodilnih delavcev.

Peter Škerl

ILUSTRATOR

Ilustrator Peter Škerl (rojen 8. maja 1973 v Ljubljani). Diplomiral je iz ilustracije in oblikovanja vizualnih komunikacij na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani.

Irena Režek

ILUSTRATOR

Irena Režek, samozaposlena v podjetju Van Gag. Ukvarja se z umetniškim ustvarjanjem. Njena strast je ilustriranje knjig za otroke.

Anja Berložnik

ILUSTRATOR

Vsak človek ima svoj način ustvarjanja, prepozna ga po tisti notranji iskrici, ki spodbuja nove ideje, ga vodi na prava mesta ter daje občutek izpolnjenosti.

Jana Fak

ILUSTRATOR

Slovenska ilustratorka Jana Fak je tista ilustratorka, ki vidi skozi vse filtre in maske človeka, ki vidi v srce.

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si

Želite knjige kupovati ceneje!

... in biti obveščeni o novostih in akcijskih ponudbah?!

Prijavite se v e-novičke založbe Chiara

Vaš E-mail:
Vir prijave
segmentiranje

Name *

x

© Založba Chiara. Vse pravice pridržane. izvedba ideArt