Umetnost darovanja

umetnost_darovanja_-_naslovnica_manja_-_splet
Novo
4.5 5 4 Product
Redna cena: 35,00 € Vaša cena: 35,00 €
Brezplačna poštnina!
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Mehka vezava
400
Slovenski

Zakon darovanja je preprost in kratek. Nikoli, nikoli ga ne pozabite: VSE, KAR DASTE, SE VAM BO VEČKRATNO VRNILO!

Umetnost darovanja; Adrian P. Kezele

Vodnik za uporabo spretnosti darovanja v vsakdanjem življenju

»Umetnost darovanja lahko spremeni svet.«

Najbolj učinkovito v kombinaciji z letnimi napotki – KAŽIPOTI 2024.


Podatki in znanje v tej knjigi predstavljajo preprost sistem univerzalne naravne rutine. Dobro počutje, mir in duhovni napredek so možni le, če svoje življenje povežemo z darovanjem.


Ideja je zelo preprosta: Energija se giblje znotraj našega sistema duh/telo skladno s kozmičnimi ritmi. Vsak od teh ritmov lahko prinese ravnovesje ali neravnovesje. Če vnaprej ali vsaj pravočasno vemo, za katere in kakšne ritme gre, imamo možnost, da delujemo prek umetnosti darovanja.

»Darovanje je človeško dejanje. Izvira iz globin srca in duše in kot takšno se bo vrnilo k viru, spotoma pa pozdravilo vaše telo in vam pomagalo uživati v življenju.«

 Dejansko je darovanje lahko tudi zdravilo!

Umetnost darovanja je spisana na podlagi avtorjevih izkušenj in predvsem zapletenega znanja, predvsem iz vedskih virov, a tako, da je zelo preprosta pri uporabi. Vsak bralec lahko izberite raven, ki mu ustreza.

 

V košarico

 

apk_-_slika_-_splet.jpg

Adrian P. Kezele je do danes izdal že okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, nadzira triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj, ki vodijo v smeri odstranjevanja iluzij in decentralizacije življenja.

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in utemeljitelj duhovnega plesa pod imenom NuDanza (www.nudanza.life) ter ustanovitelj Združenja Umetnost darovanja (www.umjetnost-davanja.hr), ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja.

Je promotor zdravega načina življenja, netekmovalnega športa in bivanja v naravi (www.end7ess.eu).

Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij. 

Morda bi vas zanimalo še

23,00 € KAŽIPOTI 2024
Adrian P. Kezele
28,60 € Šesto stanje zavesti
Adrian P. Kezele
-10%28,90 €26,01 € Ljubezen - Več ni preveč
Adrian P. Kezele
20,00 € Što je svijest?
Adrian P. Kezele
-20%53,60 €42,88 € Paket Šesto in Viveka
Adrian P. Kezele
Rezultati 1 - 6 od 6
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si