fbpx

SINHRONICITETA - Prebujanje Celote

sinhroniciteta_high_res_net
4.48 5 50 Product
Redna cena: 25,00 € Vaša cena: -10%25,00 €22,50 €
BREZPLAČNA POŠTNINA!
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Mehka vezava
280
Slovenski
16 x 23
Prelistaj me

Kako sinhroniciteto učinkovito uporabljati v vsakdanjem življenju. 

SINHRONICITETA - PREBUJANJE CELOTE; Adrian P. Kezele, 

Prepoznajte sporočila namenjenja samo vam!
 
Ves čas, če to veste ali ne, je Celota v stiku z vami. Pošilja vam napotke in sporočila, vam govori, kaj storiti, ko je to neizogibno, ali pa vam pusti, da se sami odločite, kaj boste naredili s seboj. Četudi po kakšnem nesrečnem naključju pozabite, da je tako, Celota, katere del ste, ne bo pozabila. Še naprej boste omreženi; do vas bodo prišle vse potrebne informacije in nikoli, čisto nikoli, dokler bo Celota živa, ne boste sami in zapuščeni.
 
Sodobnejša, prenovljena in dopolnjena različica uspešnice »Skrivene poruke, skrivena značenja« (*knjiga ni bila prevedena v slovenščino, zato je v nadaljevanju ohranjen naslov izvirnika), ponuja nove teoretične, predvsem pa praktične zamisli o uporabi sinhronicitete v vsakdanjem življenju. V svojem prepoznavnem, preprostem, a globoko izraznem slogu Adrian P. Kezele govori o »čudežih« medsebojnih povezav znotraj C-Rex paradigme, ki zavest postavlja na prvo mesto.

Knjiga vam bo odkrila, kako je videti resničnost, v kateri omejitve izginejo, Celota v vas in v vsem, kar vas obkroža, pa se prebuja. Dogodki, ločeni v času in prostoru, vse vaše misli in misli drugih ljudi, vaši občutki in navidezno naključni pojavi – vse je del istega gibanja znotraj Celote. Doumeli boste, da je navidezna zanesljivost zakona vzročnosti pravzaprav izjema, z življenjsko resničnostjo pa učinkovito upravljajo »naključja«, »nepravilnosti« in, dobesedno, čudeži.

Knjiga »Sinhroniciteta: prebujanje Celote« prinaša novo znanje, ki življenje in njegove vzpone ter padce prikaže v povsem drugačni luči. Sivina in dolgočasje izgineta! Vsak trenutek je poseben, vsak trenutek v sebi skriva globok pomen. Življenje je pustolovščina, smerokazi sinhronicitete pa predstavljajo »kozmično navigacijo«, ki vam je neprestano na razpolago.

»Pri sinhroniciteti ne gre le za zanimivo igro, igro naključij in temo, o kateri se vzhičeno pogovarjam s prijateljem, ko slutim mističnost smisla ali nekega skrivnostnega namena. Sinhroniciteta je edina oblika navigacije v življenju, na katero se lahko zanesem in sem hkrati prepričan, da resničnosti nisem potisnil v ozadje ter dal namesto tega prednost svojim projekcijam in trenutnim potrebam.« Adrian P. Kezele

V košarico

  Recenzija Bukla

Priročnik o sinhroniciteti je sodobnejša, prenovljena in dopolnjena različica uspešnice, ki v našem jeziku še ni bila izdana, gre pa za pomemben priročnik o smislu, ki se skriva za običajnimi in »naključnimi« dogodki, o skladnosti in predznakih, o zastavljanju vprašanj in prejemanju odgovorov. Pojem sinhronicitete (tj. smiselne časovne povezanosti dveh vzročno nepovezanih dogodkov) smo zahod­njaki spoznali po zaslugi Carla Gustava Junga, ki jo je definiral kot nevzročno povezanost. Sinhroniciteta na široko odpira vrata čarovniji in čudežem, čeprav nas zahodna znanost prepričuje drugače. Knjiga nas vabi, da se potopimo v čudežnost življenja – skozi teorijo in tudi praktične napotke in vaje (npr. integralna meditacija, ki pa je ne moremo izvajati pred obiskom njegove delavnice), ki jih je avtor skrbno pripravil za raziskujočega bralca. Avtor priročnik začini s citati in pesmimi znanih pisateljev/pesnikov, med drugim tudi z naslednjo Whitmanovo pesmijo, ki lepo povzema duha knjige: »Konec je prošenj za srečo, jaz sam sem sreča, / konec je jadikovanja, odlašanja, vseh potreb, / opravil sem s tožbami v zaprtih prostorih, / knjižnicami, godrnjavimi oštevanji / močan in zadovol­jen stopam po širni cesti. // Zemlja mi popolnoma zadostuje, / niti za ped nočem približati ozvezdij, / vem, da so čisto dobro tam, kjer so, / vem, da zadoščajo tistim, ki jim pripadajo.« Priročnik nam daje priložnost, da se potopimo v raziskovanje sinhronicitete in s tem bolj polnega bivanja tukaj in zdaj, da se potopimo v celoto in se zaljubimo v življenje.
Sabina Burkeljca; Bukla 127-128
© Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno

apk_fotka_1088133434.jpg

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in Združenja Umetnost darovanja, ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen  ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

foto: Sašo Kos

Morda bi vas zanimalo še

19,90 € Čarobnica
Adrian P. Kezele
23,90 € Sinhrousoda
Deepak Chopra
Ni cene Veličastni Saturn
Adrian Predrag Kezele
18,00 € Meditacije
Jiddu Krishnamurti
19,90 € Povrnitev intuicije
Kathryn Harwig
29,90 € Smaragdna pot
Vili Ravnjak
18,90 € Vse o runah
Lisa Peschel
-10%25,00 €22,50 € Izničenje faktorja karme, 2. izdaja
Adrian P. Kezele
-20%25,00 €20,00 € Viveka
Adrian P. Kezele
Rezultati 1 - 16 od 29
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si