fbpx

Med Šamani v Sibiriji

med_samani
4.5 5 6 Product
Redna cena: 22,00 € Vaša cena: 19,80 €
Odkrivanje starih verovanj prvinskega človeka
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Marjan Ogorevc
Mehka vezava
170
Slovenski

Potovanje v neznane ali pa pozabljene kulture je odkrivanje starih verovanj prvinskega človeka, očiščenih religioznih ideologij.

Marjan Ogorevc ; Med Šamani v Sibiriji

Avtor nas popelje v odmaknjeni svet tuvanskih šamanov. Njegova prvinska energija, pristnost, toplina in neposrednost nas očarajo. Z lahkotnostjo, s katero dojema svet in okolje, nam pripoveduje o neskončni pokrajini, težkem življenju prebivalcev, njihovi navezanosti in odvisnosti od narave. Nespoštovanje narave in njenih zakonitosti za prebivalce pomeni smrt.

Šamani že tisočletja igrajo pomembno vlogo pri preživetju in ohranjanju družbe. Ta družbena vloga pa je njihovo življenjsko poslanstvo, ki se mu v celoti posvečajo. Znanje, ki ga ohranjajo in hkrati pridobivajo skozi mnoga življenja, njihova povezanost z duhovi, ki jih obkrožajo, njihova potovanja iz sveta, v katerem živijo, v svet duhov in nazaj, darovanja, zdravilske in prerokovalske sposobnosti jih postavljajo na mesto, ki ga ne morejo zavrniti.

Njihova poklicanost je hkrati njihova stigma. Od njih se lahko učimo, ponovno spoznamo pozabljeno in pomagamo ohranjati ravnovesje v nas samih in svetu, v katerem živimo.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 26
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si