Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
med samani

Med Šamani v Sibiriji

Marjan Ogorevc
Odkrivanje starih verovanj prvinskega človeka
PPC: 22,00 € Vaša cena: 19,80 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Marjan Ogorevc
Mehka vezava
170
Slovenski
Koda 9789612453138K
Oceni
4.5 5 6 Product

Potovanje v neznane ali pa pozabljene kulture je odkrivanje starih verovanj prvinskega človeka, očiščenih religioznih ideologij.

Marjan Ogorevc ; Med Šamani v Sibiriji

Avtor nas popelje v odmaknjeni svet tuvanskih šamanov. Njegova prvinska energija, pristnost, toplina in neposrednost nas očarajo. Z lahkotnostjo, s katero dojema svet in okolje, nam pripoveduje o neskončni pokrajini, težkem življenju prebivalcev, njihovi navezanosti in odvisnosti od narave. Nespoštovanje narave in njenih zakonitosti za prebivalce pomeni smrt.

Šamani že tisočletja igrajo pomembno vlogo pri preživetju in ohranjanju družbe. Ta družbena vloga pa je njihovo življenjsko poslanstvo, ki se mu v celoti posvečajo. Znanje, ki ga ohranjajo in hkrati pridobivajo skozi mnoga življenja, njihova povezanost z duhovi, ki jih obkrožajo, njihova potovanja iz sveta, v katerem živijo, v svet duhov in nazaj, darovanja, zdravilske in prerokovalske sposobnosti jih postavljajo na mesto, ki ga ne morejo zavrniti.

Njihova poklicanost je hkrati njihova stigma. Od njih se lahko učimo, ponovno spoznamo pozabljeno in pomagamo ohranjati ravnovesje v nas samih in svetu, v katerem živimo.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00