Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
karmicna-diagnistica-in-varen-vstop-v-clovekovo-biopolje

Karmična diagnostika

Marjan Ogorevc
Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje
PPC: 22,00 € Vaša cena: 19,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Marjan Ogorevc
Mehka vezava
201
Slovenski
16,0 x 22,5 cm
Koda 9789612453961K
Oceni
4.875 5 8 Product

Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje

Marjan Ogorevc; Karmična diagnostika

Marjan Ogorevc gost v oddaji Zvezdana. Vabljeni k ogledu.

Knjiga priznanega terapevta Karmična diagnostika - zakaj zbolijo in umrejo bioenergetiki, radiestezisti, razni zdravilci, vedeževalci, zdravniki ... in ostali ljudje? je bila pred leti prava uspešnica, zato je bila kmalu razprodana. Ker je bilo povpraševanje po knjigi še vedno zelo veliko se je avtor odločil za ponatis.

Ponatis pa je tudi priložnost za nekatere popravke, razlage nejasnosti in pomanjkljivosti. Avtor je v teh letih skozi terapevtsko prakso, vodenje tečajev in šole za bioterapevte prišel do novih spoznanj in jih vnesel v posodobljeno in razširjeno izdajo.

Knjiga je na trgu izzvala burne reakcije tako med zdravilci, katerim je bila v večjem delu tudi namenjena, kot tudi med ostalimi bralci. Se posebej so se mnogi odzvali na pisanje o škodljivosti energijskega zdravljenja, kadar se z njim dotikamo zgolj simptomov. Predvsem pa so se mnogi zdravilci po prebrani knjigi zamislili nad svojim terapevtskim delom in Marjana Ogorevca prosili za pomoč in svetovanje, namreč sklepali so, da je vzrok njihovih zdravstvenih težav zelo verjetno prav to delo.

Mnogi med njimi so se usposabljali na dokaj kratkih tečajih, na katerih niso bili pravilno poučeni o nevarnostih, ki jim je izpostavljen zdravilec, še posebno, če se ukvarja z bioenergijskim zdravljenjem.

Avtor opaža, da uporabniki bioterapevtskih uslug pred svoje terapevte postavljajo večje zahteve, med najpomembnejšimi pa je gotovo pomoč pri iskanju globljega vzroka, vzrokov, za njihove težave; obenem so tako terapevte pripravili do spremenjenega načina njihovega delovanja.

Mnogi terapevti so nova spoznanja preprosto vključili v svoje terapevtsko delo, na žalost pa je dosti tudi takih, ki so med tem zboleli zaradi nepravilnega načina dela, pogosto tudi skupinskih terapij, za katere niso bili ustrezno pripravljeni.

Ko je Marjan Ogorevc prenavljal in razširjal Karmično diagnostiko, je imel v mislih najprej zdravilce, in pa seveda tudi vse, ki bodo za svoje težave iskali rešitev v njegovi novi izdaji knjige. Še posebej pa tiste, ki iščejo bioterapevtske usluge, predvsem pa vse, ki se zavedajo, da je skrb za zdravje njihova lastna odgovornost.

Osrednja misel knjige sledi univerzalnemu zakonu, ki s pomočjo samoregulacije biopolja upravlja in vodi tako duhovni kot materialni svet. O karmičnem zakonu in samoregulaciji biopolja piše na način, kot ga dojema in spoznava skozi svoje delo in številne terapevtske primere, pri tem pa je potrebno poudariti, da je bil avtorjev učitelj znani ruski zdravilec Sergej Nikolajevič Lazarev, avtor metode karmične diagnostike.

To, kar boste prebrali v tej knjigi, je neobičajno ne samo v znanstvenih krogih, ampak tudi med zdravilci. Nekateri se bodo mogoče začeli spraševati o celovitosti, morda celo verodostojnosti znanj, ki so jih osvojili skozi uradni sistem izobraževanja, podobno pa se lahko zgodi tudi zdravilcem, ki so se izobraževali in osvojili tudi predvsem nekonvencionalna znanja.

Tisti, ki jih zanima zdravljenje drugih, bodo zaman iskali način in postopek vstopa v človekovo biopolje; tega znanja se na tak način ne da pridobiti, ne da bi s tem škodovali sebi in drugim.

Zato avtor v knjigi zgolj opozarja, da obstajajo varni načini spreminjanja informacijsko—energijskih plasti, popolnih navodil pa je lahko deležen le nekdo, ki postopoma gradi in razvija zavedanje svojega duhovnega bistva, s tem pa tudi zdravilske sposobnosti in etično ravnanje, kar je nujno za dobrega bioenergetika.

Mnogi bralci so pripovedovali o neverjetnem učinku vsebine knjige: opažali so reakcijo telesa, čustvene pretrese in zlome, podoživljali minule travme, se spominjali že davno pozabljenih neprijetnih dogodkov ... Zato Marjan Ogorevc predlaga, da si pred branjem zagotovite mirno okolje in preverite svoje čustveno stanje oziroma trenutno prizadetost.

Lahko bi rekli, da branje knjige prižge luč, da bi lahko v svetlobi zagledali našo notranjost. S tem nastopi odlična priložnost za razreševanje naših lastnih težav.

Ta je knjiga je koristna tako za zdravilce, kot za uporabnike bioenergijskega zdravljenja.

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00