Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
divja-tisina

Divja tišina

Raynor Winn
Sijajna pripoved o nagonski povezavi človekovega duha z naravo in o tem, kako pomembna je za nas
PPC: 24,90 € Vaša cena: 24,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Raynor Winn
Mehka vezava
340
Slovenski
Koda 9789619499986
Oceni
5 5 4 Product

Divja tišina je zgodba o zmagi upanja nad obupom, o življenjski ljubezni, ki premaga vse ovire. Je sijajna pripoved o nagonski povezavi človekovega duha z naravo in o tem, kako pomembna je za nas.

Divja tišina; Raynor Winn

Po popotovanju po Jugozahodni obalni poti je Raynor Winn postala redna pohodnica in piše o naravi, brezdomstvu in divjem kampiranju. Z možem Mothom živi v Cornwallu. Njena prva knjiga je čarobna in prelomna svetovna in Sunday Timesova uspešnica Prežeta s soljo, dobitnica nagrade Christopherja Blanda, ki jo podeljuje Kraljevo književno društvo, in kandidatka za nagradi Wainwright in Costa. Njena druga knjiga je sijajna zgodba o njeni vrnitvi domov, Divja tišina.

Narava ima odgovore za Raynor in njenega moža Motha. Potem ko sta prehodila 1014 kilometrov vetrovne in divje angleške obale, so pečine, nebo in kredasta prst zdaj njun dom.

Moth boleha za neozdravljivo boleznijo, toda vsem medicinskim napovedim navkljub je v naravi poživljen. Skupaj na divji obalni poti, z nogami, trdno zakoreninjenimi v naravi, odkrijeta, da je vse mogoče.

Zdaj ju čaka življenje po Prežeti s soljo in vrneta se med štiri stene, občutek doma pa se jima izmika in vrnitev v normalno življenje je težavna – dokler vsega ne spremeni neverjetna gesta nekoga, ki je prebral njuno zgodbo.
Ponudi se jima priložnost, da prelepi kmetiji, ugnezdeni globoko v kornijskem hribovju,

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00