Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
sodobna-bioterapija

Sodobna bioterapija

Marjan Ogorevc
Učbenik na šoli za bioterapevte.
PPC: 24,00 € Vaša cena: 22,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Marjan Ogorevc
Mehka vezava
249
Slovenski
16,0 x 23,5 cm
Koda 9789619252628K
Oceni
5 5 1 Product

Učbenik na šoli za bioterapevte.

Marjan Ogorevc; Sodobna bioterapija

Sodobna bioterapija s poudarkom na karmični diagnostiki in integralni biorgonomiji: napotki za bioterapevte in uporabnike zdravilskih storitev je najnovejša knjiga priznanega zdravilca Marjana Ogorevca, v kateri je, kot pravi sam po večletnem delu našel način kako najbolj enostavno in učinkovito prikazati terapevtske prijeme in diagnostiko.

Marjan Ogorevc gost v oddaji Zvezdana. Vabljeni k ogledu.

Avtor že dve desetletji proučuje alternativne načine zdravljenja. Med njimi je karmična diagnostika gotovo eden izmed najzahtevnejših načinov tako za terapevta kot za njegovo stranko. Sočasno z razvijanjem diagnosticiranja in zdravljenja s pomočjo vpogleda v človekovo biopolje je nadgrajeval biorgonomijo, metodo, ki sta jo razvila Izraelca Rafael Rosen in Naomi Feinberg. Poimenoval jo je integralna biorgonomija in o tem napisal prvi priročnik. Knjiga Sodobna bioterapija, je posodobljena izdaja tega priročnika z vsebinami, ki bi jih le težko našli tudi v svetovni literaturi s področja naravnega zdravljenja. Ne nazadnje avtor odkrito prizna, da je pred vsakim bioterapevtom težka naloga: nenehno se mora izobraževati in osebnostno ter duhovno napredovati.

Vodilno sporočilo knjige namreč niso takšne in drugačne bioterapevtske tehnike, pač pa Marjan Ogorevc izpostavlja predvsem povezave čustvenih, mentalnih in duhovnih segmentov z zdravstvenim stanjem fizičnega telesa, kot tudi s specifičnimi življenjskimi situacijami, ki jih običajno prepoznavamo kot krivične, nepoštene … V knjigi ne manjka niti zelo uporabnih opisov energijske anatomije in analiz vedenjski vzorcev, ki so skladni s sodobnimi spoznanji psihologije, v katere avtor spretno vplete elemente karme tako, kot jih sam dojema.

Knjiga Sodobna bioterapija je tudi učbenik na šoli za bioterapevte.

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00