fbpx

Spreminjamo sebe, spreminjamo svet

spreminjamo_svet_marjan_ogorevc_2_izdaja
4.5 5 4 Product
Redna cena: 22,00 € Vaša cena: 22,00 €
S preventivnim delovanjem lahko človek zase naredi največ
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Marjan Ogorevc
Mehka vezava
239
Slovenski

Priredba cikla šestih predavanj v Cankarjevem domu (Linhartova dvorana).

Spreminjamo sebe, spreminjamo svet 

Povezave do posnetkov najdete v knjigi.

Knjiga Spreminjamo sebe, spreminjamo svet, ponuja možnost postopnega ozaveščanja vzrokov za težave na posameznih ravneh in področjih našega življenja. Vsako poglavje je tudi celota, ki deluje po hologramskem načelu, vsak del vsebuje informacije celote. Reševali bomo tako specifične kot celostne težave. Na koncu vsakega dela nas avtor vodi skozi tako imenovani proces aktivnega razreševanja vzrokov (proces transformacije).

Najpomembnejše sporočilo bralcu je, da je najboljša preventiva pred boleznijo najprej brezpogojno sprejemanje sveta takšnega, kot je, s stalno povezanostjo z duhovnim svetom – ali prek osi sveta ali kako drugače – in z zavedanjem, da bivamo v svetu dvojnosti. S preventivnim delovanjem lahko človek zase naredi največ.

V košarico

V prvem poglavju se bomo seznanili z možnostjo, kako lahko spremembe dosežemo najprej ob pomoči terapevta, potem pa tudi sami. Razloženi so osnovni pojmi energijskega delovanja. Avtor razbija tabuje in duhovnost postavi na Zemljo, v vsakdanje življenje. Kar se je doslej zdelo nemogoče, bo postalo mogoče. V procesu bralca vodi do zavedanja, kako se odpreti za energije in jih znati uporabiti. Učim, kako vzpostaviti os sveta in vzdrževati višjo raven energije.

V drugem poglavju se bomo soočili s svojim prihodom na svet. Podoživeli bomo svoje rojstvo, kar nam bo omogočilo razumeti in sprejeti starše ter okolje, v katerega smo se utelesili. Razmislili bomo, kako smo sprejeti v svoje življenje. Skozi vodeni proces bomo ozavestili štiri faze poroda, sprostili morebitne travme ali energijske blokade, ki nam ne dovolijo polneje zaživeti. V vodenem procesu vas bo Marjan Ogorevc vodil od časa vašega spočetja, bivanja v maternici do prihoda na svet.

V tretjem poglavju se bomo seznanili z vplivom primarne družine in okolja na naše življenje. Spoznali bomo vzorce, po katerih je delovala naša družina v obdobju, ko smo nekritično, popolnoma odprti vpijali vse vzorce delovanja družine. Ti vzorci so zaznamovali naš način delovanja v odraslem obdobju. Razumevanje lastnih družinskih vzorcev nam bo omogočilo, da se skozi vodeni proces osvobodimo nepotrebnih in preživetih načinov delovanja ter se programiramo za nov način življenja. Razrešili bomo težave s starši, brati, sestrami. Vse družinske člane bomo pravično postavili v družinski energijski matrici in se osvobodili omejujočih vzorcev prednikov.

V četrtem poglavju se bomo ukvarjali s partnerskimi odnosi, ki nam prinašajo najbolj travmatične in boleče izkušnje. Pogosto smo ujeti v odnos, ki ga ne moremo in ne znamo niti razrešiti niti prekiniti. Spoznali bomo razloge, zaradi katerih so partnerji včasih nekompatibilni. Ker otroci zavzemajo vidno mesto v naših življenjih, je pomembno razumeti, zakaj dobimo take in take otroke ter kaj nas ti učijo. Vodeni proces lahko prinese veliko olajšanje in tudi marsikomu pomaga k odločitvi.

V petem poglavju se bomo ukvarjali z vsemi drugimi odnosi, saj prav vsi močno vplivajo na naše življenje in prinašajo ali odnašajo srečo ter zadovoljstvo. Spoznali bomo, kako in koliko odnosi vplivajo na našo poslovno uspešnost; kako vplivajo na energijske blokade, telo in zdravje. V vodenem procesu bomo ozavestili lastne napake in ustvarili plodna tla za boljše življenje in delovanje v družbi.

V zadnjem, šestem poglavju bomo povezali dosedanja spoznanja in razmislili, kako postati uspešnejši v poslovnem življenju, si ustvariti boljše sobivanje z najbližjimi, dosegati boljše športne rezultate. Spoznali bomo modele, po katerih delujejo tako družine, podjetja, športne ekipe kot tudi večje skupine ljudi, vključno z državo in civilizacijo. V vodenem procesu vas bo avtor knjige popeljal v hologram prejšnjega ali enega od prejšnjih življenj, pogledali boste film prejšnjega življenja, razrešili blokade in si povrnili ujeto energijo.

Hodili bomo po robu znanega, za kar nas družba ni pripravila. Čas je, da v življenju obrnete nov list.

Svoje delo je gradil okoli karmične diagnostike, ki je tako rdeča nit te knjige. Obiskovalcem predavanj in bralcu skuša približati idejo karmične diagnostike, po kateri je vse, kar se posamezniku dogaja, odsev njegove notranjosti in s tem naravne potrebe po duhovnem zorenju.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si