fbpx

Šamansko potovanje - praktični vodnik terapevtskega šamanizma 1. del

amansko_potovanje
4.625 5 16 Product
Redna cena: 25,00 € Vaša cena: 25,00 €
Korenita sprememba življenja je še najmanj, kar se vam lahko zgodi.
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Paul Francis
Mehka vezava
204
Slovenski
Irena Pan
Prelistaj me
BLOG - Šamanizem za sodobnega človeka

Šamansko potovanje je prva knjiga iz zbirke o terapevtskem šamanizmu, v katerem je psihoterapevt in šamanski praktik Paul Francis združil elemente psihoterapije in izvornega šamanizma, ki ga je v 70. letih prejšnjega stoletja na podlagi preučevanja staroselskih kultur razvil antropolog Michael Harner.

Šamansko potovanje; Paul Francis

V njej ponuja odgovore, kako lahko s pomočjo najstarejših duhovnih praks, kar ji pozna človeštvo, ponovno izkusimo globoko povezanost s svojim pravim bistvom, drugimi in vsem, kar obstaja. Šamanizem ni religija, ne pozna dogem, svetih knjig in duhovnikov, temveč temelji na neposrednem osebnem izkustvu. Zato je ta knjiga praktični, etični in izkustveni vodnik, s katerim boste lahko tudi sami odkrivali skorajda izgubljeno starodavno modrost šamanskih in animističnih praks, ki lahko pomagajo zapolniti čustveno in duhovno praznino, ki jo je seboj prinesel sodoben način življenja.

Preverite tudi spletno stran Three Raven College šamanizma in animizma, kjer avtor študente z vsega sveta poučuje terapevtski šamanizem.

V knjigi boste našli:

  • opis šamanske filozofije in razvoja šamanizma,
  • razlago šamanskega spodnjega, srednjega in zgornjega sveta,
  • vaje in preprosta navodila, kako postopoma začeti s šamanskimi potovanji,
  • kako se povezati in poglobiti odnos z Živaljo Moči,
  • kako si razložiti pomen in simboliko šamanskih potovanj,
  • kako izvesti osnovno šamansko zdravljenje.

»Ta knjiga vas bo, če ji boste dovolili, popeljala na potovanje. Lahko boste izkusili zdravilno moč šamanizma in pred vašimi očmi se bo odprl svet izjemnih potencialov in možnosti. Za to ne potrebujete kakšnih posebnih talentov ali moči, le odprt um. Korenita sprememba vašega življenja na bolje je še najmanj, kar se vam lahko zgodi. Lahko pa je tudi korak k ozdravljenju sveta. Ničemur v tej knjigi vam ni treba 'verjeti', kot tudi ne čemurkoli, kar vam o šamanizmu pripovedujejo drugi. Knjiga je zgolj niz predlogov in vaj, ki jih lahko preizkusite, ter idej, o katerih lahko razmislite. Če boste to storili in odkrili, da pri vas delujejo, boste sami spoznali resnico o šamanizmu, saj ga boste dejansko osebno izkusili.«

Intervju v reviji Sensa.

Paul Francis

Psihoterapevt in šamanski praktik Paul Francis je združil svoja znanja in razvil terapevtski šamanizem; ta vključuje elemente psihoterapije in izvornega šamanizma, ki ga je razvil antropolog Michael Herer. Praktični priročnik vas korak za korakom vodi skozi osnovna načela in prakse terapevtskega šamanizma. Vključuje tudi vrsto vaj, ki vam bodo pomagale začeti in vas odpeljale na šamansko potovanje, pa tudi tehnike in prakse, s katerimi si lahko pomagate pri ustvarjanju povezav s sabo in vsem, kar vas obdaja, ter pri zapolnitvi notranje praznine, ki jo je prinesel sodobni način življenja. Kot zapiše avtor v uvodu, je knjiga zgolj niz predlogov in vaj, ki jih lahko preizkusite, ter idej, o katerih lahko razmislite. Šele ko boste imeli osebno izkustvo, boste spoznali resnico o šamanizmu. Zaradi takih stavkov deluje knjiga zelo iskreno in stvarno, kar je v poplavi praznih obljub raznih duhovnih učiteljev osvežujoča sprememba.

Gordana Granatir, Bukla 168

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno

V košarico

aman_paul_francis_-_slika.jpg

Paul Francis je na univerzi v Lancastru študiral filozofijo in antropologijo, kasneje pa še komplementarno medicino, različne duhovne tradicije in psihoterapijo. Zadnjih 30 let je delal kot psihoterapevt, učitelj in šamanski praktik. Leta 2008 je ustanovil Three Raven College šamanizma in animizma, kjer študente z vsega sveta poučuje terapevtski šamanizem.

Morda bi vas zanimalo še

23,90 € Šamanske živali moči
Don Miguel Ruiz mlajši
23,00 € Pot šamana
Michael Harner
19,00 € Srce šamana
Alberto Villoldo
-7%32,00 €29,76 € Magija, most med znanostjo in religijo
Marjan Ogorevc
27,90 € Anatomija duha
Dr. Caroline Myss
19,90 € Divji deček
Paolo Cognetti
-10%17,90 €16,11 € INTUICIJA, modrost prave izbire
Adrian P. Kezele
23,00 € Spopad čarovnic
Timothy J. Knab
19,70 € Srečanja z nagualom
Armando Torres
Rezultati 1 - 13 od 13
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si