izhod-iz-matrice

Izhod iz matrice

Marjan Ogorevc
V knjigi Izhod iz matrice ne gre le za prepoznavanje ali morda brezpogojno sprejetje sistema, temveč predvsem za našo lastno notranjo osvoboditev.
PPC: 34,00 € Vaša cena: 34,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

9789619469750
Marjan Ogorevc
Mehka vezava
467
Slovenski
Koda 9789619469750K
Oceni
5 5 1 Product

Vsem, ki se ukvarjate z raznovrstnimi praksami osvobajanja iz materialistične paradigme, ki morda iščete notranjo prebuditev in sta vaša želja ter namen v tem življenju duhovna rast, vse to z namenom postati boljši človek, Marjan Ogorevc v svoji že štirinajsti knjigi ponuja prav takšno osvoboditev. 

Izhod iz matrice; Marjan Ogorevc

Kako se osvoboditi, kot pravi sam, je vprašanje za milijon dolarjev. Pa vendar se vam bo med branjem knjige odstrla marsikatera tančica občutenja ujetosti v matrici ustvarjene simulacije sveta. 

»Vse življenje sem se počutil ujetega v matrico. Kot da sem ujet v močno pajkovo mrežo. Poskušali so me udomačiti, da bi postal suženj sistema. A jim je spodletelo. Življenje mi je ves čas postavljalo na pot navidezno nerešljive probleme, ki sem jim bil le s težavo kos. Hvaležen sem za to, saj sem postal tako močan, da sem se osvobodil ujetosti. Končno sem med pisanjem knjige Izhod iz matrice doživel aha trenutek. Spoznal sem, da so bile edine ovire tiste v moji glavi. Sedaj vem, da kjerkoli sem, sem vedno svoboden. Matrica me ne omejuje več.«

Med drugim boste spoznali:

  • vladajoči globalni KULT, Arkone in entitete,
  • načine pranja možganov, nadzora in manipulacije uma,
  • vzorce poslušnosti in pridnosti, s katerimi rastemo od otroštva, ter ujetosti v obljube transhumanizma,
  • raznovrstne odvisnosti, ne nazadnje tudi od tehnologije, pa vse od umetne inteligence,
    biotehnologije do evgenike in še več. 

Morebiti se vam bo zdelo vse našteto kratko malo precej nenavadno, celo utopično, kot v
kakšnem znanstveno-fantastičnem filmu, vendar je vse to prav v tem trenutku del naše
vsakdanjosti, z nevidnimi nitkami vseobsegajoče prepredeno okoli nas. 
Seveda pa v knjigi Izhod iz matrice ne gre le za prepoznavanje ali morda brezpogojno
sprejetje sistema, temveč predvsem za našo lastno notranjo osvoboditev.

Marjan Ogorevc o knjigi:

»Od pisanja mojih predhodnih knjig se je situacija korenito spremenila. Na prizorišče nenadoma vstopa nov igralec, ki ga niti slučajno nismo pričakovali. Umetna inteligenca se je kar naenkrat pojavila v našem življenju. Vzela si je mesto s tendenco, da zasede vsa področja življenja in dehumanizira človeka. V knjigi odgovarjam, kaj narediti, da kljub vsemu ostanemo svobodni. 

Zgodovina se od prvih civilizacij, ki so nastale na našem planetu, ponavlja po enakem vzorcu. Vse gre v smeri, da bo prav umetna inteligenca prevzela absolutni primat, kot ga je imela nekoč cerkev in danes znanost. Zato moramo na novo ovrednotiti, kaj je človek in kakšne so človeške vrednote, ter zgraditi tako imenovani digitalni humanizem – saj svet postaja vse bolj in bolj digitalen.

Knjiga je v prvi vrsti namenjena običajnim bralcem, ki jih zanima to področje. Potem so tu bralci, ki se že poglobljeno ukvarjajo z ezoteriko in želijo izvedeti še nekaj več. Na koncu želim svojim učencem in terapevtom podati potrebno znanje, ki jim bo v podporo pri bolj učinkovitem izvajanju zahtevnih terapij. Tega znanja jim ne podajajo v različnih terapevtskih šolah, zato jim to manjka, kadar se na terapijah srečajo s primeri, ko zaradi nepoznavanja problematike, o kateri pišem, nimajo prave rešitve. 

Tukaj je morda še najpomembnejši cilj, ki ga želim doseči: knjiga mora biti zanimiva bralcem. Svojčas sem napisal približno 300 prispevkov za mariborski tednik 7 dni, ki ga žal ni več. Zabičali so mi, da je največja napaka, ki jo lahko kot pisec naredim, da postanem bralcem dolgočasen.«

marjan-ogorevc.jpg

Marjan Ogorevc, bioterapevt, atletski trener, avtor knjig, kolumn in člankov, strokovni vodja in predavatelj v šoli za bioterapevte, ki temelji na karmični diagnostiki, že več ko tridesetletja proučuje alternativne načine zdravljenja. Nenehno se izobražuje in raziskuje poti osebnostne ter duhovne rasti. O svojih spoznanjih s področja bioenergijskega zdravljenja je napisal štirinajst knjig: Biorgonomija, Karmična diagnostika, Integralna biorgonomija, Samozdravljenje s karmično diagnostiko, Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje, Iskanja: bioterapevtovo razmišljanje o zdravju, športu, odnosu do življenja in sveta, Med šamani v Sibiriji, Sodobna bioterapija, Spremenimo sebe, spremenimo svet, Človek, kam greš?, Magija:
most med znanostjo in religijo, Popolna združitev zlitje v tantričnem odnosu, Nisem s tega planeta in Izhod iz matrice.

Več o Marjanovem življenju in delu si lahko preberete na spletni strani, spremljate pa ga lahko tudi na Facebooku.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si