Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
ujetnica pragozda 1

Ujetnica pragozda

Katja Brvar
Resnična zgodba svetovne popotnice in iskalke resnice
PPC: 24,90 € Vaša cena: 24,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Katja Brvar
Mehka vezava
246
Slovenski
Koda 9789610707394K
Oceni
4.2 5 100 Product

Knjiga, ki vas ne bo pustila ravnodušnega. Je plod desetletnega popotovanja solo popotnice in iskalke resnice s številnimi bizarnimi prigodami in pastmi predvsem iz amazonske divjine.

Ujetnica pragozda; Katja Brvar

Resnična zgodba tke popotovanja znotraj različnih svetov − od kriminalcev do Indijancev, od krščanstva do šamanizma, od drog do rastlin moči, od čarovnic do preprostih ljudi, od vsakdanjega do paranormalnega. Pišejo se avanture in uvidi, ki so neustavljivo iskalko resnice pahnili na kolena in jo pripeljali do prenehanja z ubadanjem o misterijih življenja

Avtorica je kot prva belka imela priložnost živeti z indijansko družino Kogi, ki ji je v kolumbijskem gorovju predalo pomembno sporočilo namenjeno zahodnemu svetu. Pristen stik z njimi je v avtorici vzbudil željo po učenju tudi z drugimi starodavnimi plemeni, zato je postala hvaležna učenka domorodskih modrosti in učenka amazonskih rastlin. Toda v Peruju sredi pragozda se je ujela v usodno past in življenje se ji je obrnilo na glavo!

Pozor: knjiga ni za vsak želodec ali um, je pa za vsako srce. Namenjena vsem, ki nas zanima napeto branje in ne-konvencionalno raziskovanje notranje in zunanje dimenzije sveta.  

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00