fbpx

Lanac ljubavi

lanac_ljubavi_-_naslovka_splet
4.53333 5 15 Product
Redna cena: 35,00 € Vaša cena: 35,00 €
V Srbiji zelo priljubljen Izano širi dragocena znanja naših prednikov, tolmači simbole in skrivnosti števil ter starodavnih svetih besedil.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Milan Nikolić Izano
Trda vezava
203
Hrvaški
Knjiga je v srbskem jeziku
Intervju - Sensa

PRVI NATIS V LATINICI!

Knjiga Lanac ljubavi je prvenec srbskega pisatelja duhovne literature Milana Nikolića Izane. Napisal jo je že leta 2011, a pravi da šele zdaj prihaja njen čas.

Lanac ljubavi*; Milan Nikolić Izano

Knjiga je pravo duhovno bogastvo, polna ljubezni in življenjskih modrosti. Izano širi dragocena znanja naših prednikov, tolmači simbole in skrivnosti števil ter starodavnih svetih besedil. Izzivi današnjega časa so veliki, človeka je treba pripeljati nazaj k  svoji duši in njegov prvenec Lanac ljubavi, spisan že leta 2010 in prvič izdan l. 2012 dela prav to. Človeka pelje k izvoru

Zgodba je postavljena v 15.stoletje na območje nekdanje Jugoslavije, v čas vojn. Spremljamo celotno življenje glavnega junaka (ki se preobraža pred očmi bralcev) in njegove družine, s katero se usoda igra svojo skrivnostno igro. Čustveno napet roman, kjer si življenje in smrt ves čas podajata roko.

* knjiga je v srbskem jeziku!

V košarico

milan3.jpg

V Srbiji zelo priljubljen Izano širi dragocena znanja naših prednikov, tolmači simbole in skrivnosti števil ter starodavnih svetih besedil. Izzivi današnjega časa so veliki, človeka je treba pripeljati nazaj k  svoji duši in njegov prvenec Lanac ljubavi, spisan že leta 2010 in prvič izdan l. 2012 dela prav to. Človeka pelje k izvoru. Zgodba glavnega junaka, ki v sebi spaja vseh pet elementov - zrak, zemljo, vodo, ogenj, da pride do etra -  je postavljena v 15. stoletje, v čas vojne, a za to zgodbo se odkriva duhovna plat, potrebna za sodobnega človeka. 

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si