Veriga ljubezni

naslovka_splet
4.91667 5 12 Product
Redna cena: 35,00 € Vaša cena: -10%35,00 €31,50 €
Težko pričakovan prevod uspešnice srbskega avtorja Milana Nikolića Izana v slovenski jezik, Veriga ljubezni (Lanac ljubavi).
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Milan Nikolić Izano
Trda vezava
232
Slovenski

Zgodba glavnega junaka, ki v sebi spaja vseh pet elementov – zrak, zemljo, vodo, ogenj, da pride do etra in ljubezni – je postavljena v pradavna stoletja, seveda v čas bitk; a za zgodbo se odkriva duhovna plat, dragocena in nujna za sodobnega človeka.

Veriga ljubezni; Milan Nikolić Izano

Knjigi je dodana bogata avtorjeva obrazložitev simbolike, ki osvetli globino napete zgodbe in jo naredi še bolj aktualno.

 »Menim, da so slike osnova našega dojemanja sveta, ki nas obkroža, simboli pa so abeceda univerzuma.« (avtor)

To je obredno pisanje. Pojdite skozenj pozorno, počasi, čutite vsako besedo, drugače tako ali tako ne gre pri te vrste dejanjih. Zahteva našo celo pozornost, tukaj in zdaj. Nagrada sledi: v pisanju zaznaš vedno več sledi sebe samega. Uzreš, kdo si TI.

Več si ne moremo želeti niti prejeti. Kot pravi avtor, kako priti do teh odgovorov: »Preprosto, obdrži stalno sedanjost, takšno, kot je ta trenutek, zdaj.« S temi besedami je naslovnemu junaku odgovorila njegova ljuba Mariam, druga žena in mati njegovih otrok, ko se je Peter Vuk po sedmih letih bojev (smo pa le v pravljici) vrnil k njim. Seveda šele, ko je premagal beštije, ki nam pijejo svetlobo. In to je lahko »v nekaj besedah, v katerih so strnjena vsa ta leta mojega tavanja in iskanj«, odgovor za vsak dan tudi za nas. V Verigi ljubezni.

Ta priljubljeni srbski pisec in duhovni učitelj povzame: »Vsi mi smo svetlobna (energijska) bitja, deli Enega, in na tem svetu se borimo za prečiščenje svoje duše. Moj junak to tudi stori – bomo tudi mi? Telo, dušo in um napolnimo z ljubeznijo, zadovoljimo se z majhnimi stvarmi ter se prepustimo čustvom in občutkom.« In spomni: »Vse, kar vidiš okoli sebe, še tista skala na hribu, ima dušo, in je tu zato, ker je nekdo rekel, da tako mora biti. Učijo se skozi tišino, vztrajno zbirajo znanje o tem svetu, a o tem nikomur ne govorijo. Čakajo nas, ljudi, da dojamemo edino pravo resnico. Takrat pa bodo z veseljem izmenjali svoje znanje z nami.« Čas je. Zdaj in vedno.

»Ko imaš ljubezen v sebi, življenje s sabo ne nosi časa.«

V košarico

milan3_38703422.jpg

V Srbiji zelo priljubljen Izano širi dragocena znanja naših prednikov, tolmači simbole in skrivnosti števil ter starodavnih svetih besedil. Izzivi današnjega časa so veliki, človeka je treba pripeljati nazaj k  svoji duši in njegov prvenec Lanac ljubavi, spisan že leta 2010 in prvič izdan l. 2012 dela prav to. Človeka pelje k izvoru. Zgodba glavnega junaka, ki v sebi spaja vseh pet elementov - zrak, zemljo, vodo, ogenj, da pride do etra -  je postavljena v 15. stoletje, v čas vojne, a za to zgodbo se odkriva duhovna plat, potrebna za sodobnega človeka. 

Morda bi vas zanimalo še

-10%23,00 €20,70 € Vrnitev boginje, druga izdaja
Adrian P. Kezele
-10%18,90 €17,01 € Sončni labirint
Adrian P. Kezele
-10%17,90 €16,11 € INTUICIJA, modrost prave izbire
Adrian P. Kezele
-7%27,00 €25,11 € Gretin Greh
Urška Klakočar Zupančič
23,00 € Mir - pater Karel Gržan
pater Karel Gržan (napisal Jure Aleksič)
-10%23,00 €20,70 € Duša Stare Evrope, druga izdaja
Adrian P. Kezele
-10%24,00 €21,60 € Labirinti in njihove skrivnosti
Adrian P. Kezele
-10%19,90 €17,91 € Maitreya, duhovna pustolovščina
Adrian P. Kezele
Rezultati 1 - 9 od 9
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si