Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
obleena v kente

Oblečena v kente

Nataša Zupanc
Knjiga je opremljena s slikami, ki vas bodo popeljale v središče samega dogajanja in marsikateri bralec bo lahko "okusil" vonj Afrike.
PPC: 23,00 € Vaša cena: 23,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Nataša Zupanc
Mehka vezava
192
Slovenski
Koda 9789612904289K
Oceni
4.78571 5 14 Product

Knjiga, ki vas bo popeljala v drug svet, na črno celino, kjer se prepletajo sodobni in tradicionalni svet. Dostikrat mističen, skrivnosten, zavit v tančico nerazumljivega in nadnaravnega.

Oblečena v kente; Nataša Zupanc

Avtorica o knjigi:

Knjiga z naslovom »Oblečena v kente« moja prva in težko pričakovana. Že dolgo časa sem čutila, da moram napisati to zgodbo, jo pokazati svetu in tako na nek način postaviti stvari na svoje mesto. Zaradi sebe in zato, ker sem v tem času doživela in preživela vse dobro in vse slabo. S tem ne mislim, da se je zgodba zaključila, sploh zgodba mojega življenja, pač pa se je šele začela. V Življenju je treba živeti in dozoreti. Naše poti "služnosti" pa so različne. Moja pot je bila takšna, ...

Knjiga, ki vas bo popeljala v drug svet, na črno celino, kjer se prepletajo sodobni in tradicionalni svet. Dostikrat mističen, skrivnosten, zavit v tančico nerazumljivega in nadnaravnega. Zgodba se odvija v Gani, v času, ki sem ga preživela med domačini, vpijala njihovo kulturo in se učila tega, na kar smo mi že pozabili; zaupati in vedeti.

Knjiga je opremljena s slikami, ki vas bodo popeljale v središče samega dogajanja in marsikateri bralec bo lahko "okusil" vonj Afrike.

V košarico

natasa_zupanc.jpg

Sem Nataša Zupanc, ljubiteljica Življenja, raziskovalka skrivnostnih poti, navdušena nad vsem, kar je drugačnega in mističnega. Pustim se razvajati, spoznavati, plemenititi in verjamem, da ni naključnih srečanj z ljudmi, ki mi odslikavajo to, kar v svojem bistvu tudi sem. Objeta v svoji ranljivosti.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00