fbpx

Oblečena v kente

obleena_v_kente
Novo
5 5 1 Product
Redna cena: 23,00 € Vaša cena: 23,00 €
Knjiga, ki vas bo popeljala v drug svet, na črno celino, kjer se prepletajo sodobni in tradicionalni svet.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Nataša Zupanc
Mehka vezava
192
Slovenski

Knjiga, ki vas bo popeljala v drug svet, na črno celino, kjer se prepletajo sodobni in tradicionalni svet. Dostikrat mističen, skrivnosten, zavit v tančico nerazumljivega in nadnaravnega.

Oblečena v kente; Nataša Zupanc

Avtorica o knjigi:

Knjiga z naslovom »Oblečena v kente« moja prva in težko pričakovana. Že dolgo časa sem čutila, da moram napisati to zgodbo, jo pokazati svetu in tako na nek način postaviti stvari na svoje mesto. Zaradi sebe in zato, ker sem v tem času doživela in preživela vse dobro in vse slabo. S tem ne mislim, da se je zgodba zaključila, sploh zgodba mojega življenja, pač pa se je šele začela. V Življenju je treba živeti in dozoreti. Naše poti "služnosti" pa so različne. Moja pot je bila takšna, ...

Knjiga, ki vas bo popeljala v drug svet, na črno celino, kjer se prepletajo sodobni in tradicionalni svet. Dostikrat mističen, skrivnosten, zavit v tančico nerazumljivega in nadnaravnega. Zgodba se odvija v Gani, v času, ki sem ga preživela med domačini, vpijala njihovo kulturo in se učila tega, na kar smo mi že pozabili; zaupati in vedeti.

Knjiga je opremljena s slikami, ki vas bodo popeljale v središče samega dogajanja in marsikateri bralec bo lahko "okusil" vonj Afrike.

V košarico

nataa_zupanc.png

Sem Nataša Zupanc, ljubiteljica Življenja, raziskovalka skrivnostnih poti, navdušena nad vsem, kar je drugačnega in mističnega. Pustim se razvajati, spoznavati, plemenititi in verjamem, da ni naključnih srečanj z ljudmi, ki mi odslikavajo to, kar v svojem bistvu tudi sem. Objeta v svoji ranljivosti.

Morda bi vas zanimalo še

27,95 € Pocestnica
Benka Pulko
24,00 € Eden izmed nas
Snežana Brumec
22,90 € Ranljiva
Tjaši Artnik Knibbe - Sarabraj
19,90 € Triglavske poti
Samo Rugelj
Rezultati 1 - 8 od 12
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si