fbpx

Slečena

sleena
4.5 5 4 Product
Redna cena: 25,00 € Vaša cena: 25,00 €
Slovenjgradčanka v drugi knjigi z naslovom Slečena o hudi bolezni, strahovih in občutkih, ki jih je ob tem imela, predvsem pa o moči in zaupanju vase in v življenje
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Nataša Zupanc
Mehka vezava
160
Slovenski
Intervju z avtorico v reviji ONA plus

Nadaljevanje prvenca Oblečena v kente, v katerem avtorica Nataša Zupanc opisuje svoje triletno življenje v Afriki.

Slečena; Nataša Zupanc

Avtorica o knjigi;

V mesecu oktobru letošnjega leta sem izdala drugo knjigo z naslovom Slečena. Je nadaljevanje mojega prvenca Oblečena v kente, v katerem opisujem svoje triletno življenje v Afriki, v drugem delu pa opisujem svojo vrnitev domov.

Iz Afrike nisem prišla sama, pač pa okužena s hudo obliko malarije, katera se mi je razkrila po desetih dneh bivanja v Sloveniji. Sledilo je zdravljenje v UKC Ljubljana, nihče ni vedel, ali bom preživela ali ne, kasneje sem se preselila k staršema, saj nisem bila sposobna samostojnega življenja, učiti sem se morala vsega od začetka. Težka in trnova je bila pot, vendar sem zmogla in zmagala.

Knjiga je zelo intimna, v njej sem se dobesedno razgalila in takšna prišla naproti bralcu. Vsak si vzame toliko, kot potrebuje in toliko, kot zmore. Odzivi bralcev so neverjetni, njihovi zapisi in mnenja o knjigi o zelo ganljivi in vzpodbudni, kar me še dodatno motivira za nadaljnje ustvarjanje.

V košarico

nataa_zupanc_571946315.png

Sem Nataša Zupanc, ljubiteljica Življenja, raziskovalka skrivnostnih poti, navdušena nad vsem, kar je drugačnega in mističnega. Pustim se razvajati, spoznavati, plemenititi in verjamem, da ni naključnih srečanj z ljudmi, ki mi odslikavajo to, kar v svojem bistvu tudi sem. Objeta v svoji ranljivosti.

Morda bi vas zanimalo še

23,00 € Oblečena v kente
Nataša Zupanc
24,90 € Gretin Greh
Urška Klakočar Zupančič
25,00 € Stik
Nataša Zupanc
29,99 € Pocestnica
Benka Pulko
22,90 € Ranljiva
Tjaši Artnik Knibbe - Sarabraj
Rezultati 1 - 8 od 11
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si