fbpx

Samozdravljenje s karmično diagnostiko

Samozdravljenje s karmično diagnostiko
4.5 5 6 Product
Redna cena: 21,83 € Vaša cena: 18,90 €
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Marjan Ogorevc
Mehka vezava
213
Slovenski
17,0 x 23,5 cm

Ovire so na poti spoznavanja samo zato, da jih premagamo in se ponovno česa naučimo.

Marjan Ogorevc; Samozdravljenje s karmično diagnostiko

Knjiga je neke vrste zemljevid, na katerem boste našli nekatere do sedaj manj znane in skrite vzroke, ki nam onemogočajo, da bi bili to, kar smo.

Marjan Ogorevc gost v oddaji Zvezdana. Vabljeni k ogledu.

Lahko jo berete kot pomembno knjigo, da bi na ta način izvedeli kaj več o svojem življenju in o tem, kako delujemo tudi na drugih, nevidnih ravneh in si na ta način poglobite znanje. Lahko jo berete z namenom, da bi odkrili, kaj se dogaja v vaši duševnosti.

Največ koristi pa bodo imeli vsekakor tisti, ki se bodo sami odpravili odkrivat vzroke za svoje težave in jih s pomočjo predlaganih načinov odpravljanja tudi odpravili. Pot seveda ni lahka, je pa vsekakor vredna truda. To delo lahko vzame veliko časa, morda tudi nekaj let, vendar velja le tisto, kar pri sebi naredite sami.

V knjigi pogosto omenjam dodatne vire, ki vam bodo omogočili poglabljanje v tista področja, ki jih v tej knjigi zaradi omejenosti prostora nisem podrobno osvetlil. Predvsem vam priporočam, da si za lažje razumevanje preberete mojo prvo knjigo Karmična diagnostika. Moja knjiga Integralna biorgonomija pa je dobrodošla predvsem tistim, ki želijo več izvedeti tudi o drugih načinih reševanja svojih težav

(Iz avtorjevega uvoda)

V košarico

Težko bi z zdravili odpravili vse zamere, z medikamenti pregnali strahove. V knjigi so opisane tehnike in poti, s katerimi nam je pravzaprav predstavljena bližnjica do samega sebe.

Avtor nam pomaga in pojasnjuje kam in kako. Ovire so na poti spoznavanja samo zato, da jih premagamo in se ponovno česa naučimo. In bolečine so predvsem odraz negodovanja nezadovoljnega telesa s stanjem ali spremembo.

Nenazadnje ugotovimo, da smo se spremenili, da smo v takšni podobi, katero smo iskali celo življenje -sem drugačen, sem ljubljen, sem zaželen in spoštovan in vendar sem to: JAZ.

(Iz spremne besede Ivice Flis Smaka, dr. med., specialistke fizikalne medicine in rehabilitacije)

Ali je mogoče, da s svojimi mislimi, čustvi in dejanji vplivamo tudi na usodo svojih potomcev?

Je mogoče, da so na težave, s katerimi se posameznik spopada danes, vplivali njegovi predniki?

Ali res lahko tudi sami zbolimo, če skušamo nekomu na nepravilen način pomagati pobegniti iz bolezni?

Srž smisla življenja je potemtakem čim čistejša povezanost s celoto (bogom) in naš odnos do nje ter ostalih živih bitij. In bolj ko z mislimi in dejanji služimo celoti, bolj so naša življenja osmišljena in bliže smo bogu.

V tej točki pa se Ogorevčeva razlaga delovanja sveta sreča tudi z osnovnim sporočilom vseh velikih religij, ki govore o potrebi po odrekanju navezanosti nase in doseganju skladnosti z Bogom (celoto).

Knjiga Samozdravljenje s karmično diagnostiko je dokaz in napotilo, da pot moramo in zmoremo opraviti sami.

(Iz spremne besede Tadeja Pretnerja)

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 6 od 6
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si