fbpx

Človek, kam greš?

clovek_kam_gres_1
4 5 5 Product
Redna cena: 28,00 € Vaša cena: 28,00 €
»Biti ali ne biti« je vprašanje sedanjega trenutka, ne tistega v prihodnosti.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Marjan Ogorevc
Mehka vezava
348
Slovenski

Zavedanje se povečuje, zavest pa ne.

Človek, kam greš?; Marjan Ogorevc

Knjiga odpira številna vprašanja, na katere odgovori nas čakajo že v bližnji prihodnosti. Med drugim kako bomo v bodoče bolj zdravi, živeli bolje, bili bolj zadovoljni in predvsem svobodni, karkoli to že za nekoga pomeni, je odvisno predvsem od našega razumevanja, zakaj smo, kjer smo, kako je do težav prišlo, in pripravljenosti prevzeti odgovornost za svoje stanje. Predvsem pa pripravljenosti, da spremenimo način življenja, prehranjevanja, razmišljanja in zavedanja, da če ne bomo tvorno in aktivno sodelovali v umeščanju sebe v sodobni družbi, bodo to namesto nas, in najhuje v našem imenu, naredili drugi, kar pa nas bo lahko drago stalo.

Človek, si pripravljen stopiti v svoj svet? »Biti ali ne biti« je vprašanje sedanjega trenutka, ne tistega v prihodnosti.

Avtor o knjigi: Po vsej verjetnosti je tudi v času, v katerem živimo, nastalo stanje, ko potrebujemo pomoč, da bi se rešili pat pozicije in zastoja v razvoju zavesti, v nekaterih primerih celo nižanja zavesti, kar povzroča vojne, lakoto, brezup, strah pred preživetjem. Na prvi pogled se ne zdi tako, saj imamo lažno predstavo, da smo vse bolj razviti ter da ekonomski in tehnološki napredek pomenita tudi dvig zavesti. Zavedanje se povečuje, zavest pa ne.

Razliko med obema bom podrobneje razložil v knjigi, ki je pred vami.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 16 od 18
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si