fbpx

Smrt transhumanizmu, svobodo ljudem - 1. del

smrt_transhumanizmu_svobodo_ljudem_1
4.33333 5 6 Product
Redna cena: 24,90 € Vaša cena: 21,90 €
Krešimir Mišak - avtor legendarne oddaje na HTV Na robu znanosti in avtor 9 knjig – PRVIČ v Sloveniji!
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Krešimir Mišak
Mehka vezava
270
Slovenski
Tadeja Zupan
PRELISTAJ ME

 

"Ključno vprašanje na začetku 21. stoletja je: Kaj je bolj pomembno – inteligenca ali zavest?" 

Smrt transhumanizmu, svobodo ljudem - 1. del; Krešimir Mišak

Avtor legendarne oddaje na HTV Na robu znanosti in avtor 9 knjig – PRVIČ v Sloveniji!

Knjiga je mogočno zbrano delo širokega znanja avtorja 9 knjig in 20 let TV-oddaj. Piše o pasteh, ki si jih postavljamo ljudje sami, če ne mislimo s svojo glavo in s srcem.

Iz avtorjevega intervjuja za revijo ONA: Kaj nas lahko reši pred takšno usodo?
"Južni Slovani nismo ravno talentirani za transhumanizem. (smeh) Preveliki individualisti smo in ne ubogamo. Smo relativno sproščeni, brezbrižni, radi se družimo, skupaj pijemo in jemo. Preveč smo družinsko in prijateljsko povezani, da bi nas zmogli osamiti, razbiti naše vezi in nas tako narediti ranljive. Poleg tega nimamo toliko materialnih stremljenj kot ljudje v zahodni Evropi. Z njimi je lažje manipulirati, saj se niso pripravljeni odreči svojemu udobju. Vzhodnoevropejci nasploh nikoli nismo slepo zaupali v sistem, saj smo bili vedno podrejeni tujim sistemom. Menim, da se transhumanizma ne da zaustaviti. Mi smo tu, oni so tu, gremo naprej! Boj ni prava izbira. Rešitev je, da preprosto ne sodelujemo v tem, kar nam hočejo vsiliti. Pomaga nam lahko tudi zavedanje, da totalitarizem v sebi že nosi destrukcijo. Na koncu vedno uniči samega sebe."

"Ključno vprašanje na začetku 21. stoletja je: Kaj je bolj pomembno – inteligenca ali zavest?" 

"Cilj kontrole in vsesplošnega nadzora sveta je domnevno naša boljša prihodnost, čeprav gre v bistvu za zelo majhno elito, ki želi reprogramirati našo biologijo za svoje cilje, to pa je obsesivno prizadevanje za kontrolo. In ta – ne more biti drugače – izhaja iz strahu pred izgubo eksistence. Že samo dejstvo, da je temeljno gibalo nečesa strah, je dovolj žalostno."

Preberite intervju z avtorjem v reviji Zarja/Jana.

Krešimir Mišak nas v tej prodajni uspešnici brez milosti seznani z ozadjem pojavov, kot so:

  • globalno segrevanje, ki da je samo umetno pregreta debata, skrbno načrtovana, da se uveljavi vedno večji nadzor nad posamezniki;
  • chemtraili – letalski izpusti res obstajajo;
  • doktrina šoka, postopek za obvladovanje sveta;
  • morgeloni, nepredvidljive tvorbe, ki 'priletijo' z neba;
  • čipiranje, ki že poteka po svetu;
  • 5G in upravljanje vremena, ki predstavljata igračkanje z ozračjem in našim zdravjem.

Ne spreglejte drugega dela knjige - Smrt transhumanizmu, svobodo ljudem - 2. del


Spremno besedilo je napisal Marjan Ogorevc, ki je že v svoji knjigi Človek, kam greš? raziskoval pasti in priložnosti transhumanizma:

"V času korone se je svet v samo nekaj dneh obrnil na glavo. Ta knjiga zato prihaja v ravno pravem trenutku! Poleg podnebnih sprememb in terorizma, kot piše Mišak, omogoča virus idealen izgovor, da se ljudem omeji svoboda ter da se jih s pomočjo sodobne tehnologije in umetne inteligence, torej tehnološkega transhumanizma, ujame pod kontrolo, kakršne še nismo imeli. In 5G tehnologija je idealna, da vse to zaživi. Svet se tako hitro dogaja, da ni dovolj ne delati zlo, ampak moramo biti aktivno dobri. Zato sem absolutno za naravni razvoj, za dvig zavesti in ozaveščenosti. Osebno verjamem, da bodo vsa opozorila, grožnje in možni črni scenariji, o katerih govori ta knjiga, dovolj zgovorni, da se zbudimo in kot že tolikokrat doslej stopimo skupaj, se upremo in povemo: Ne gremo se več! Knjigo priporočam, saj z njo dobimo vpogled v to, kje so meje in kako jih preseči."

V košarico

kreimir-miak.jpg

KREŠIMIR MIŠAK je rojen v Zagrebu leta 1972. Na HTV je že blizu dve desetletji legendarni voditelj svoje inovativne oddaje z naslovom Na robu znanosti, priljubljene tudi v Sloveniji. Raziskuje na križiščih naravoslovnih in družboslovnih znanosti, okoljske problematike, tehnologije ter njenega vpliva na zdravje in družbo, odkriva skrita znanja ter skrite dejavnosti korporacij in vlad, ter tako spodbuja k razvoju zavesti. Gostil je že tudi najvidnejše avtoritete z vsega sveta (dr. Bruce Lipton, dr. Rupert Sheldrake, dr. Joe Dispenza, Pjotr Garjajev, Gregg Braden ...). In kot dodaja avtor: »Vsekakor pa transhumanizem ob kritiziranju nehote tudi reklamiramo.«

Morda bi vas zanimalo še

12,00 € LUTKAR: Kapitalistični manifest
Neimenovani avtor ; avtorja spremnega zapisa Marcel Štefančič in Danijela Brečko
24,99 € Kako bomo preživeli in uspeli
Blaž Kavčič, Katerina Vidner Ferkov
28,90 € DMT: Duhovna molekula
Dr. Rick Strassman
19,90 € Priročnik za preživetje
Po različnih virih zbral: Martin Gran
Rezultati 1 - 8 od 21
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si