fbpx

Brezmejna modrost fraktalov

brezmejna_modrost_fraktalov
5 5 4 Product
Redna cena: 25,00 € Vaša cena: 25,00 €
Knjiga, ki je pred vami, daje odgovore na vprašanje, kaj se dogaja z nami med risanjem fraktalnih risb
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Deja Muck
Mehka vezava
198
Slovenski

Metodo fraktalne risbe je v Slovenijo pripeljala Deja Muck, doktorica znanosti in redna profesorica na Naravoslovnotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.

Brezmejna modrost fraktalov; Deja Muck

Fraktalne risbe imajo močan, večplasten vpliv na življenje človeka. Namen metode je povečati ljubezen do sebe, priti v stik s svojo pristnostjo, intuicijo in biti prisoten v sedanjem trenutku. Na ta način postanemo vse močnejši aktivni ustvarjalci svojih življenj. Metoda fraktalne risbe nam v prvi vrsti pomaga spoznati sebe. Pomaga nam priti do informacij, ki so skrite v globini naše podzavesti, prepoznati in razvijati lastne potenciale ter tako odgovoriti na najtežje vprašanje – Kdo v resnici smo?

Avtorica Deja Muck z novo knjigo BREZMEJNA MODRSOT FRAKTALOV ozavešča moč metode fraktalne risbe in njeno delovanje, prikaže ter ga podpre skozi različne, tudi znanstvene načine gledanja.

Tako se najprej osredotoči na razlago pojma fraktalnosti in fraktalnih vzorcev, ki se pojavljajo v naših življenjih. Spoznamo, da so fraktalni vzorci v bistvu meddimenzijski in večplastni in da tudi pri fraktalih velja znani rek: kakor zgoraj tako spodaj.

To spoznanje pa lahko prikliče veliko »aha!« trenutkov. Nato dojamemo, kako pomembno je, da začnemo v svojih življenjih ozaveščati prisotnost energije, frekvence in vibracije.

»Fraktalna risba me v marsičem spominja na ikonopisje, ki sem se mu posvečal pred leti. Hotenje pravih ikonopiscev je, da ikona ni delo človeških rok (da ni »rokodelski izdelek«). Ikona je podpis Večnosti. Zato se ne riše, pač pa piše. Sveti duh usmerja ikonopiščevo roko, da se po njej prebuja sveta podoba. Ikona je inkarnacija očem nevidne resničnosti, je sporočilo iz ozadja, je približevanje Bistvenosti na obrobje prepoznavnosti, je torej izraz duha in srca. Zato ikona ohranja pečat skrivnostnosti, v kateri je navzoča resničnost, enako pa velja tudi za fraktalno risbo. Tudi fraktalna risba prelisiči pamet, da lahko preideta v izraz duh in srce, da se lahko izriše dejanska resničnost osebe. Razum je v času racionalizma postal ječar našega osebnega jedra. Fraktalna risba nas osvobaja iz zaprtosti. Naš resnični jaz se lahko končno izrazi in se da prepoznati. Kakšna osvoboditev. Kot na ikoni zaznamo in prepoznamo sveto podobo, tako na fraktalni risbi zaznamo in prepoznamo notrino posamezne osebnosti. Obenem pa prihaja na plan tudi tisto, kar je mogoče razrešiti in sprostiti. Fraktalna risba omogoča vračanje k pristni človečnosti, predvsem pa k prepoznani svetosti posamezne osebe v njeni neponovljivi izvirnosti. Zato je njeno uvajanje v naš čas in prostor sveto poslanstvo. Deji Muck se, tudi po tej knjigi, zanj zahvaljujem.«

- pater, dr. Karel Gržan, duhovnik, pisatelj, publicist in scenarist

V košarico

Deja Muck je doktorica znanosti in redna profesorica na Naravoslovnotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani, na Oddelku za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje. Rodila se je leta 1971 in že v najstniških letih sta jo poleg znanosti zanimala tudi umetnost in duhovnost.

Osebnostno se je razvijala skozi likovno umetnost; izražala se je predvsem z risanjem portretov, saj je vedno želela upodobiti trenutno čustveno stanje osebe. Poleg slikanja je nenehno iskala pot k sebi s prebiranjem knjig za duševno-duhovni razvoj in z obiskovanjem različnih skupin ter delavnic za osebnostno rast.

Z uporabo Metode fraktalne risbe je sebi dokazala, da se lahko premaknejo meje možnega. Zaradi izredno močne pozitivne izkušnje ob uporabi pridobljenega znanja, ki lahko koristi vsakomur, metodo z velikim veseljem prenaša naprej.

Je nosilka certifikata Fractal method of diagnosis and correction of the human condition, ki ga je prejela neposredno od avtorice metode, in predstavnica Slovenije v Mednarodnem združenju za razvoj in diseminacijo fraktalne metode »Projekcija« (The International Association for the development and dissemination of fractal method »Projection«). Metodo nadgrajuje in razvija tudi sama, predvsem na področju, izdelave energijskih fraktalnih portretov

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 7 od 7
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si