fbpx

Smrt transhumanizmu, svobodo ljudem - 2. del

smrt_transhumanizmu_svobodo_ljudem2
5 5 2 Product
Redna cena: 24,90 € Vaša cena: 22,90 €
Ključno vprašanje na začetku 21. stoletja je: Kaj je bolj pomembno – inteligenca ali zavest?
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Krešimir Mišak
Mehka vezava
270
Slovenski
Tadeja Zupan
PRELISTAJ ME

 Avtor legendarne oddaje na HTV Na robu znanosti in avtor 9 knjig – PRVIČ v Sloveniji! Knjiga je mogočno zbrano delo širokega znanja avtorja 9 knjig in 20 let TV-oddaj. Piše o pasteh, ki si jih postavljamo ljudje sami, če ne mislimo s svojo glavo in s srcem. 

Smrt transhumanizmu, svobodo ljudem - 2. del; Krešimir Mišak

Knjiga SMRT TRANSHUMANIZMU, SVOBODO LJUDEM! (v slovenskem prevodu 1. in 2. del) je koncentrat pomembnih informacij za boj z nevednostjo. Krešimir Mišak, avtor knjige in voditelj legendarne hrvaške oddaje NA RUBU ZNANOSTI s svojo 9. knjigo dostavi kot na pladnju pomembne informacije za zdravo preživetje v novem tisočletju.


V drugem delu se zdi, da kot na dobrem tripu preidemo v … 22. stoletje, čeprav so odkritja, ki jih vešče niza avtor, na voljo že blizu 100 let; denimo od leta 1929, odkar vedo znanstveniki za kvantno fiziko.

Številna dognanja so dokazana z dolgoletnimi znanstvenimi poskusi (pri NASI, MIT), pa svet še vedno raje vztraja pri darwinistični podganji dirki. Avtor se posveti tem dokazanim pozitivnim možnostim za zdravo preživetje človeka, narave in družbe. Ker navsezadnje je to smer rešitve: če bomo zrli samo v katastrofiko, jo kritizirali ali pa slavili, jo bomo samo krepili.


Krešimir Mišak, avtor knjige niza tudi povzetke pogovorov, ki jih je opravil z vodilnimi raziskovalci in poznavalci življenja onstran omejitev; njegovi sogovorniki so bili znanstveniki svetovnega formata, kot so dr. Rupert Sheldrake, dr. Joe Dispenza, dr. Bruce Lipton, Pjotr Garjajev, Nassim Haramein; omenja izsledke avtorjev, kot so Fritz A. Popp, Karel H. Pribram, Ervin Laszlo in številnih drugih.

»Omejitve tistega, kar smeš, so vedno omejitve tistega, kar veš, da zmoreš. Nemogoče je odnos, ne dejstvo.«
– Krešimir Mišak

Ne spreglejte prvega dela knjige - Smrt transhumanizmu, svobodo ljudem - 1. del


Spremno besedilo je napisal Marjan Ogorevc, ki je že v svoji knjigi Človek, kam greš? raziskoval pasti in priložnosti transhumanizma:

"V času korone se je svet v samo nekaj dneh obrnil na glavo. Ta knjiga zato prihaja v ravno pravem trenutku! Poleg podnebnih sprememb in terorizma, kot piše Mišak, omogoča virus idealen izgovor, da se ljudem omeji svoboda ter da se jih s pomočjo sodobne tehnologije in umetne inteligence, torej tehnološkega transhumanizma, ujame pod kontrolo, kakršne še nismo imeli. In 5G tehnologija je idealna, da vse to zaživi. Svet se tako hitro dogaja, da ni dovolj ne delati zlo, ampak moramo biti aktivno dobri. Zato sem absolutno za naravni razvoj, za dvig zavesti in ozaveščenosti. Osebno verjamem, da bodo vsa opozorila, grožnje in možni črni scenariji, o katerih govori ta knjiga, dovolj zgovorni, da se zbudimo in kot že tolikokrat doslej stopimo skupaj, se upremo in povemo: Ne gremo se več! Knjigo priporočam, saj z njo dobimo vpogled v to, kje so meje in kako jih preseči."

V košarico

kresimir-misak-2013-03-roberta-f_1888343096.jpg

KREŠIMIR MIŠAK je rojen v Zagrebu leta 1972. Na HTV je že blizu dve desetletji legendarni voditelj svoje inovativne oddaje z naslovom Na robu znanosti, priljubljene tudi v Sloveniji. Raziskuje na križiščih naravoslovnih in družboslovnih znanosti, okoljske problematike, tehnologije ter njenega vpliva na zdravje in družbo, odkriva skrita znanja ter skrite dejavnosti korporacij in vlad, ter tako spodbuja k razvoju zavesti. Gostil je že tudi najvidnejše avtoritete z vsega sveta (dr. Bruce Lipton, dr. Rupert Sheldrake, dr. Joe Dispenza, Pjotr Garjajev, Gregg Braden ...). In kot dodaja avtor: »Vsekakor pa transhumanizem ob kritiziranju nehote tudi reklamiramo.«

Morda bi vas zanimalo še

12,00 € LUTKAR : Kapitalistični manifest
Neimenovani avtor ; avtorja spremnega zapisa Marcel Štefančič in Danijela Brečko
25,00 € Viveka
Adrian P. Kezele
28,00 € Človek, kam greš?
Marjan Ogorevc
Rezultati 1 - 8 od 12
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si