fbpx

Čustveni vampirji v službi

naslovnica_vsl
Knjiga kot zdravilo
4.66667 5 3 Product
Redna cena: 24,60 € Vaša cena: 22,90 €
Soočanje z ljudmi, ki vas izpijejo
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

dr. Albert J Bernstein
Mehka vezava
299
Slovenski
160 x 210
Irena Pan
PRELISTAJ ME

POŠTNINO PODARIMO!

Kaj pa če je vaš sodelavec vampir? Nova knjiga Alberta J. Bernsteina, avtorja knjige Čustveni vampirji

Čustveni vampirji v službi; Albert J. Bernstein

Če je avtor, klinični psiholog dr. Albert Bernstein,  v prvi knjigi razgalil čustvene vampirje v naših bližnjih odnosih, se je tokrat s svojim značilnim humorjem lotil tistih, ki jih najdemo v naših delovnih okoljih. Nesposobnih, dlakocepskih ali tiranskih šefov, navidezno prijaznih sodelavcev, ki vam zlahka zabijejo nož v hrbet ali pa lenuhov namesto katerih morate vi opravljati še več dela. Naj gre za vašega šefa, sodelavca ali podrejenega – s svojim vedenjem vam lahko izpijejo energijo, zastrupijo delovno okolje ali pa zaradi njih celo izgubite službo.

Tokratna knjiga vam ponuja vpogled, kako se antisocialni, narcistični, obsesivno kompulzivni in paranoidni šefi vedejo v službi in kako se lahko izognete njihovim mračnim urokom. Odkrijete lahko tudi, katere so šibke in močne strani vaše osebnosti s soočanju s temi bitji teme. Ste večni Upornik, vesten Pripadnik ali prebrisan Rival? Tudi od tega je odvisno ali boste pri soočanju z njimi na koncu poraženec ali zmagovalec.

Knjiga je obvezen priročnik za vse, ki želijo razumeti, zakaj nekatera delovna okolja postanejo tako disfunkcionalna, da se zjutraj le stežka spravite v službo ali celo tako strupena, da trpi vaše zdravje. Tako kot v prvi knjigi avtor ponuja tudi številne konkretne nasvete, kako se soočiti s temi bitje teme, kaj morate storiti , da boste spet z veseljem hodili v službo ali pa v njej vsaj lažje preživeli,  pa tudi, kdaj je čas, da začnete razmišljati o novi.

Knjigo Čustveni vampirji, ki se osredotoča na medosebne odnose lahko kupite TUKAJ.

Ne morete jim ubežati, ne glede na to, kje delate. Kako se boste soočili s čustvenimi vampirji v svoji organizaciji, pa bo imelo odločilen vpliv ne samo na vašo kariero, ampak tudi na kakovost vašega življenja

Čustveni vampirji so morda res videti kot povsem običajni ljudje. Lahko se zdijo celo veliko boljši, vendar nikar ne nasedajte. Vampirji so preprosto drugačni. Če ne želite končati povsem izpiti, se morate teh razlik ves čas zavedati.

Pomemben del zaščite pred čustvenimi vampirji je tudi poznavanje samega sebe. Ker proti vam izrabljajo vaša čustva, bo to, kdo ste in kako razmišljate, pomembno vplivalo na količino škode, ki vam jo bodo povzročili.

Priporočam vam, da nikakor ne izpustite poglavij o »generaliziranem vampirstvu«. Avtor namreč vampirstva ne pripisuje samo posameznikom, temveč tudi kolektivom. Ker se vampirji med seboj privlačijo, lahko na vodilnih mestih v kolektivu postanejo večina. Ta skupina pogosto svoja razmišljanja uveljavi kot edino »veroizpoved« podjetja, okolja. Ne-vampirji se v takšnih okoljih stežka znajdejo. Modri se še pravočasno umaknejo sami, marsikoga pa to toksično okolje tako uniči, da si z umikom le s težavo reši kožo.

V košarico

a_bernstein.jpg

Dr. Albert J. Bernstein je klinični psiholog, poslovni svetovalec in avtor številnih uspešnic. Zadnjih trideset let je delal  tako za posameznike kakor tudi za velika in mala podjetja.

Njegovo pisanje odraža raznolikost njegovih izkušenj kakor tudi humor in zdrav razum. Njegove knjige peljejo bralca korak po korak skozi navodila za soočanje s težavnimi ljudmi in situacijami.  Ena od njih, Čustveni vampirji, popelje skozi problematiko osebnostnih motenj in velja za klasiko na tem področju.

Živi v Oregonu s svojo ženo, otroci, vnukinjo, ima pse in mačke. Je strasten fotograf in član uglednih univerz ter inštitutov v ZDA.

Več o avtorju: http://www.albernstein.com/

Morda bi vas zanimalo še

21,00 € Čustveni vampirji
Albert Bernstein
24,90 € Učinkoviti vodja
Peter F. Drucker
24,70 € Bodi najprej človek
dr. Robert Ličen
20,90 € Delo s teboj me ubija
Katherine Crowley in Kathi Elster
38,00 € Skrivnost srčnega mentorstva
Tatjana Kolenc, Klaudija Javornik
22,00 € Ne stopajte več po prstih
Paul T. Mason, MS in Randi Kreger
Rezultati 1 - 8 od 20
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si