fbpx

Polnočni pogovori z mistikom

polnocni_pogovori_z_mistikom
5 5 5 Product
Redna cena: 27,00 € Vaša cena: 27,00 €
V knjig je predstavljena Sadhgurujeva življenjska zgodba, več njegovih zgodb.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Sadhguru
Mehka vezava
285
Slovenski

Knjiga Polnočni pogovori z mistikom nam odpira nevsakdanjo priložnost za vstop v osebni prostor razsvetljenega, zares dragocenega bitja, za spoznavanje njegovih uvidov in za metamorfozo, kakršno je doživela tudi Cheryl.

Polnočni pogovori z mistikom; Sadhguru

Cheryl Simone, soavtorica knjige, je imela velikansko srečo, da se je Sadhguru, najbolj iskan indijski mistik, odločil preživeti teden dni v njeni hiši blizu jezera, ker je želel v miru dokončati neko delo. Ob večerih in pozno v noč se je lahko pogovarjala z njim.

Knjiga govori o potovanju v osrčje razsvetljenja.
V njej je predstavljena Sadhgurujeva življenjska zgodba, več njegovih zgodb.
V njej je njegova modrost.
In v njej je tudi njegova ljubezen
Prebrati jo je treba več kot enkrat.

Mnenja o knjigi:

»Nobenih neoprijemljivih misli, zgolj resnica! Cheryl Simone in Sadhguru nam povesta, kako stvari stojijo. Še več, pokažeta nam, kako naj izkoristimo te informacije za ekspanzijo svojega življenja, pa tudi, kako naj ga resnično cenimo in uživamo v njem.«
dr. Joe Vitale, avtor knjig Ključ in Prebujeni milijonar

»Izjemna modrost, neposreden uvid in čista logika, poetičen jezik! Ko boste prebrali to mogočno knjigo, boste odkrili, kdo ste v resnici, kdo smo mi vsi.«
Neale Donald Walsch, avtor knjig Pogovori z Bogom in Božja rešitev

»Vem, da bodo ob branju te knjige v vas odzvanjale resnice, zapisane v njej. Knjiga se vas bo dotaknila in sprožila vašo duhovno preobrazbo. Kakor sem jaz, boste tudi vi spoznali, da lahko spokojno, izpolnjujoče in energično živijo prav vsi, ki se odprejo obilju Milosti, izvirajoče iz tega bitja brez primere.«
Richard iz Teksasa, lik iz knjige Jej, moli, ljubi

V košarico

CHERYL SIMONE je zavzeta preučevalka človeških zmožnosti, duhovna iskalka, podjetnica, žena, mati in direktorica več podjetij. Živi v mestu Atlanta, v ameriški zvezni državi Georgia.

SADHGURU JAGGI VASUDEV je nevsakdanji duhovni učitelj, jogi, mistik in vizionar. Njegovo življenje in delo kot izjemno privlačen spoj globine in pragmatičnosti opominjata, da znanosti o človekovem notranjem življenju niso ezoterična disciplina iz pozabljene preteklosti, temveč sodobna znanost, življenjskega pomena za naš čas.

Sadhgurujevi govori odražajo njegove globoke uvide, so raziskujoči, strastni, provokativni in vselej domiselno duhoviti, vsakogar razorožijo z brezhibno logiko. Prislužili so mu ugled mednarodno priznanega govornika in oblikovalca javnega mnenja. Njegova spletna stran: isha.sadhguru.org.

Morda bi vas zanimalo še

25,00 € Spodbude - Sanela Banović (trda vezava)
Sanela Banović (napisal Jure Aleksič)
25,90 € Sedež duše
Gary Zukav
22,00 € Viveka
Adrian P. Kezele
27,00 € Blagoslovi starega očeta
Rachel Naomi Remen
28,90 € Kaj je rekel Bog
Neale Donald Walsch
Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si