Šesto stanje zavesti

esto
4.09091 5 11 Product
Redna cena: 28,60 € Vaša cena: 28,60 €
Vse jim povej. ― Ganeš
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Mehka vezava
274
Slovenski
Prelistaj me
Preberite članek o knjigi v spletni izdaji revije Sensa

Večino svojega življenja avtor ni govoril o dejanski resničnosti, v kateri živi. Celo njegove knjige so, kot pravi, samo vrh ledene gore. 'ŠESTO' pa je še najbližje izjavi: »Da, to je vesolje, v katerem živim; to je resničnost, iz katere prihajam.«

Šesto stanje zavesti; Adrian P. Kezele

Res posebna izpoved in praktični napotki, ki lahko omogočijo povezovanje na videz nezdružljivega: tudi razdvojenih svetov, ki se objamejo v zavedanju, da smo vsi eno, zdaj in vekomaj. Kot pravi avtor: »Kakorkoli, brez okolišenja – zelo jasno je treba izreči resnico: na tem svetu je veliko več od tega, kolikor vidijo oči povprečnega človeka.« Tako je nastala res drugačna 'biografija'. Osvežujoče presenetljiv vodnik skozi paralelne svetove sveta, ki ga naseljujemo. Da čisto vsi lahko že zdaj pokukamo v Šesto stanje zavesti in še malo naokoli. Samo da spomnimo: po večini smo v Tretjem! <3

Avtor o sebi v knjigi:

»Doslej bi moralo biti jasno, da je vse, kar sem pisal zadnjih trideset let, neposredni rezultat mojega raziskovanja Šestega. Kako bi sicer sploh lahko dosegel kaj takšnega? Po 1,7 knjige povprečno na leto. Trideset let, več kot petdeset knjig. Sem mar pisal noč in dan – ali kako? In nisem imel nikakršnega življenja? Očitno sem ves čas samo sedel pred računalnikom, utrujen, izčrpan, vid mi je slabel, kilogrami pa so se nabirali.

Pa sploh ni bilo tako! To je bilo najboljše možno življenje, kar sem si ga lahko predstavljal! Veliko sem potoval, srečeval sem razne ljudi (in, kot zdaj veste, ne samo ljudi, pač pa tudi druge oblike zavestnih bitij). Obdržal sem energijo in mladosten videz, sledil zdravemu življenjskemu slogu, polnem hribolazenja, kolesarjenja ter jadranja na deski. Z lastnimi napori mi je uspelo plačati svoje račune, in pri tem sem se zanašal na svoje profesionalne aktivnosti (med drugimi pisanje). Poleg tega in čisto neodvisno od tega sem v toku let speljal nekaj uspešnih investicij. Lahko bi rekli, da sem v primerjavi s povprečno osebo v moji okolici materialno uspešen.

In vse to sem napravil med prebijanjem skozi čarobno področje Šestega. Pa če so vam moje dogodivščine iz te knjige še tako nepredstavljive, zunajzemeljske ali kakršnekoli že, so bile in so del mojega življenja – mojega pravega življenja, ne tistega običajnega, pričakovanega, kakršnega vidi večina ljudi. Izkušnja Šestega ni ovira za izpolnjevanje kakršnihkoli zahtev življenja. Ne, življenju dodaja nekaj tako globokega in dragocenega, da tudi če berete to knjigo odprtega srca, ne boste ujeli niti sence teh izkušenj.«

V košarico

Doma v Šestem

Avtor zelo zagovarja postopen vstop v svetove višjih stanj zavesti, brez zunanjih in hitrih pomagal. Ker je vse že v nas. Obenem ve, da se časi spreminjajo. Tako da … morda do krajev in bitij, ki jih srečuje sam skozi svoja potovanja, ljudje ne bodo potrebovali več 20 ali 30-letne poti, kot jo je prehodil sam; nemara tudi zato, ker jo je z natančnimi razlagami že tlakoval za nas?

Skozi presenetljive opise svojih doživetij osvetli Adrian P. Kezele vse tisto, kar je celo pogumnim popotnikom skozi svetove duha še največkrat zakrito kot za tančico, v megli, nerazumljeno, od zunaj pa večkrat zasmehovano in potlačeno. Predvsem pa ne dovolj pozorno zaznano ali vključeno v vsakdanje življenje, tudi če že doživljamo kaj podobnega. Toliko bolj presenetljivo pa bo vse skupaj za tiste, ki tega plesa zavesti še ne doživljajo in morda tudi nočejo sprejeti, da je vse to obilje na voljo čisto vsem.

BONUS – jasna, nazorna & uporabna obrazložitev presenetljivih ozadij integralne meditacije in kvantnih pojavov ter tudi rahel dotik umetne inteligence! Predvsem pa kup dogodivščin v Šestem ter praktični namigi, kako do tja.

V košarico

apk_fotka_388306774.jpg

Adrian P. Kezele je do danes izdal že okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, nadzira triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj, ki vodijo v smeri odstranjevanja iluzij in decentralizacije življenja.

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in utemeljitelj duhovnega plesa pod imenom NuDanza (www.nudanza.life) ter ustanovitelj Združenja Umetnost darovanja (www.umjetnost-davanja.hr), ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja.

Je promotor zdravega načina življenja, netekmovalnega športa in bivanja v naravi (www.end7ess.eu).

Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

foto: Sašo Kos

Morda bi vas zanimalo še

20,00 € Što je svijest?
Adrian P. Kezele
-10%25,00 €22,50 € Izničenje faktorja karme, 2. izdaja
Adrian P. Kezele
-10%17,90 €16,11 € INTUICIJA, modrost prave izbire
Adrian P. Kezele
25,90 € Nevidna sila duhovnega preboja
Asya Širovnik Moškon
35,00 € Umetnost darovanja
Adrian P. Kezele
-20%53,60 €42,88 € Paket Šesto in Viveka
Adrian P. Kezele
23,00 € KAŽIPOTI 2024
Adrian P. Kezele
-10%17,90 €16,11 € Hej, človek, spravi se meditirat!
Adrian P. Kezele
-10%25,00 €22,50 € Viveka
Adrian P. Kezele
-10%25,00 €22,50 € PREBOJ - zoperstavite se avtoriteti iluzije
Adrian P. Kezele
19,95 € Moj pogled
Vlasta Nussdorfer
-10%17,90 €16,11 € Razdvajanje svetov, 2. izdaja
Adrian P. Kezele
-7%34,00 €31,62 € Human design
Chetan Parkyn
-10%25,00 €22,50 € SINHRONICITETA - Prebujanje Celote
Adrian P. Kezele
Rezultati 1 - 16 od 17
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si