Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
moc-zemlje 2

Moč Zemlje in naravne magijske tehnike

Scott Cunningham
Starodavne tehnike magije, ki so se nekoč prenašale iz roda v rod, zdaj pa jim žal grozi pozaba
PPC: 25,90 € Vaša cena: 25,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Scott Cunningham
Mehka vezava
192
Slovenski
Koda 9789617079797K
Oceni
4.55556 5 9 Product

V svetu, v katerem se človek morda vse bolj odtujuje od svoje z naravo povezane narave in tudi od narave in Zemlje same, je morda še kako pomembno, da se z naravno magijo vrnemo nazaj k bistvu.

Moč Zemlje in naravne magijske tehnike; Scott Cunningham

Scott Cunningham nam v svoji knjigi predstavi starodavne tehnike magije, ki so se nekoč prenašale iz roda v rod, zdaj pa jim žal grozi pozaba. Ko spoznamo vlogo magije v svojem življenju, spoznamo, da so vsi odgovori že v nas in okoli nas, in da je energija Zemlje bistveno močnejša, kot si morda drznemo pomisliti. Uporabimo magijo Zemlje, njenih elementov in vsakdanjih predmetov v svoj prid in prid drugih, pa nas bo čakal nov, magije poln nov svet, v katerem vlada spoštovanje do vloge narave in Matere Zemlje v našem življenju.

Avtor v svoji knjigi sistematično po poglavjih razloži uporabo različnih osnovnih elementov na Zemlji: vode, zraka, ognja in zemlje za pomoč pri najrazličnejših vprašanjih in odločitvah, ki jih moramo sprejeti, ko se znajdemo na razpotju življenja, kakršna vedno znova čakajo vse nas. Magija omenjenih elementov je povezana z vsemi nami in jo lahko uporabi sleherni od nas, ker se Sonce nikoli ne vpraša, za koga sije, ker nam voda nikoli ne izstavi računa za njeno pretakanje po svetu in telesu vseh živih bitij. Iz zemlje vzklijejo semena, iz katerih se hranimo mi in druga živa bitja, ogenj s svojo močjo pa uničuje, česar ne potrebujemo več, in vliva strast v vse, kar počnemo.

V košarico

scott_cunningham.jpg

Scott Cunningham se je rodil 27. junija 1956 v mestecu Royal Oak v ameriški zvezni državi Michigan. Z wicco se je spoznal že v srednji šoli, z elementarno magijo pa se je intenzivno ukvarjal dvajset let. Preizkušal je različne metode, jih preučeval in nato pisal o izsledkih ter ugotovitvah, do katerih se je dokopal. 

Napisal je več kot trideset knjig (leposlovnih in neleposlovnih). Njegovo zemeljsko utelešenje se je končalo 28. marca 1993, vendar njegove besede in dela živijo naprej.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00