Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
karma jogijev vodnik

Karma: jogijev vodnik, kako si krojiti usodo

Sadhguru
Svetovno znani duhovni učitelj Sadhguru v Karmi na novo osvetli obrabljen in marsikdaj napačno razumljen pojem karma ter poda ključ do sreče in razsvetljenja.
PPC: 24,95 € Vaša cena: -7%24,95 €23,20 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Sadhguru
Mehka vezava
240
Slovenski
Koda 9789612747398K
Oceni
5 5 6 Product

Kaj je karma? Večina ljudi razume karmo kot bilančni obračun med dobrimi in slabimi dejanji, med odlikami in grehi; kot mehanizem, ki odreja, da se ne moremo ogniti posledicam svojih dejanj. 

Karma: jogijev vodnik, kako si krojiti usodo; Sadhguru

V resnici karma nima nič opraviti z nagrajevanjem in kaznovanjem. Karma preprosto pomeni delovanje: vsak je odgovoren za svoja dejanja. Ne gre za nekakšen zunanji sistem zločina in kazni, temveč za notranji cikel, ki ga porajamo sami. Koliko karme si bomo nabrali, je odvisno samo od naših namer in načina, kako se odzivamo na to, kar se vam dogaja. Sčasoma se je mogoče ujeti v zanko lastnih nezavednih vedenjskih vzorcev.

V Karmi nas Sadhguru znova skuša posedeti za volan in nas iz prestrašenega sopotnika preobraziti v samozavestnega voznika, ki sam riše pot svoji usodi. Če živimo s polno zavestjo in se vsakega trenutka zavedate z dušo in telesom, lahko izstopimo iz začaranega kroga. Karma je tako raziskovalno delo kot priročnik, povrne nam razumevanje, da je karma v svoji srži namenjena naši osvoboditvi in opolnomočenju, zato lahko nanjo prenehamo gledati kot na vir zapletov.

S pomočjo Sadhgurujevih naukov se lahko naučimo, kako v svetu, polnem izzivov, živeti razumno in radostno življenje.

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00