fbpx

Sinhrousoda

sinhrousoda_prava
3.75 5 8 Product
Redna cena: 25,00 € Vaša cena: 23,90 €
Kako vpreči neskončno moč naključja, da bi ustvarili čudeže
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Deepak Chopra
Mehka vezava
227
Slovenski
Vita Rukavina

Čudeži se dogajajo vsak dan. Ne samo v oddaljenih vasicah ali na svetih krajih, temveč tudi tukaj, v naših lastnih življenjih.

Sinhrousoda; Deepak Chopra

Od nas je odvisno, če jih prepoznamo in z njihovo pomočjo temeljito spremenimo svoje življenje na bolje, ali dovolimo, da nas obidejo in na ta način zapravimo življenjsko priložnost. Deepak Chopra, dr. med., je prehodil ugledno poslovno pot kot pisatelj, predavatelj in zdravnik. Je avtor mnogih svetovnih knjižnih uspešnic in ustanovitelj Choprovega centra za dobro počutje v Carlsbadu v Kaliforniji.

Kot pravi v uvodu, je v svojih dosedanjih knjigah pisal o posameznih področjih življenja, npr. o tem, kako doseči zdravje, kako najti pot k ljubezni in kako spoznati Boga. To knjigo je napisal s širšim ciljem voditi ljudi k spoznanju najgloblje resnice, ki leži za iluzijo vsakodnevnega življenja, in na podlagi tega k odkrivanju posameznikove resnične usode - in k njenemu oblikovanju.

Preverite tudi knjigo Adriana P. Kezeleta - Sinhroniciteta!

V Indiji rojen ameriški avtor (1946), večkrat imenovan tudi pionir alternativne medicine, ki se lahko pohvali z milijoni prodanih knjižnih izvodov po vsem svetu, je slovenskim bralcem dobro znan, saj je bilo v prevedenih že sedem njegovih del, denimo Življenje onstran smrti (2008) in Pomladite se, živite dlje (2004), še vedno pa čakamo na prevod njegove najuspešnejše knjige Kako spoznati Boga (How to Know God). V najnovejšem prevodu se je avtor posvetil usodi in naključju. Osnovna ideja njegovega poučevanja je, da naključij ni. Navidezna naključja so priložnost, da lahko izkoristimo potencial vsakega trenutka. Skozi sedem načel nam Chopra razkrije, kako se lahko naučimo razumeti naključja in jih obrnemo sebi v prid. Na ta način si lahko sami oblikujemo prihodnost in vzamemo niti življenja v svoje roke. 

Jure Preglau

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

-10%25,00 €22,50 € SINHRONICITETA - Prebujanje Celote
Adrian P. Kezele
-10%17,90 €16,11 € Hej, človek, spravi se meditirat!
Adrian P. Kezele
-10%17,90 €16,11 € INTUICIJA, modrost prave izbire
Adrian P. Kezele
-10%25,00 €22,50 € Izničenje faktorja karme, 2. izdaja
Adrian P. Kezele
-10%24,00 €21,60 € Labirinti in njihove skrivnosti
Adrian P. Kezele
Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si