Medvedek se boji teme: zgodba za tapkanje z otroki

medvedek-se-boji-teme_splet_prava
4.66667 5 12 Product
Redna cena: 22,00 € Vaša cena: -10%22,00 €19,80 €
Originalna slovenska zgodbica z originalnimi slovenskimi ilustracijami – kako človek ne bi bil vesel?
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Katja Drobež
Trda vezava
48
Slovenski
Ilustrirala Ksenija Konvalinka
Prelistaj me

Je tudi vašega otroka česa strah, je žalosten, preveč živahen, ne more zaspati? Si želite, da bi ga lahko opogumili, potolažili, umirili?  

Medvedek se boji teme: zgodba za tapkanje z otroki; Katja Drobež

Slikanica, ki je pred vami, vam pri tem lahko pomaga. V njej je predstavljeno tapkanje/metoda EFT. To enostavno, varno in blago tehniko lahko uporabite v vseh naštetih primerih in še mnogih drugih, ko sta otrokova ali vaša čustvena reakcija premočni. Metoda je preprosta za uporabo. Vi in vaši otroci se jo lahko res hitro naučite. Uporabljate jo lahko kjer koli in kadar koli ter jo imate »vedno pri roki«.

Preberite intervju z avtorico v reviji Jana!

Živali v pravljici so se tapkanja naučile od opic v Afriki. Vi in vaši otroci pa se ga lahko naučite ob branju te slikanice.

»V gozdu to zimo nič ni tako, kot je bilo. V zraku je nemir. Mama medvedka in mali medo se letos nista odpravila k zimskemu spanju. Mali medvedek se boji teme in ne more zaspati.

Mama medvedka je poizkusila čisto vse, da bi mu pomagala

O knjigi:

Originalna slovenska zgodbica z originalnimi slovenskimi ilustracijami – kako človek ne bi bil vesel? Če je ob tem avtorica tvoja učenka, ilustratorka pa tudi iz posebne skupine ljubih ljudi, je pa to toliko bolj prilika za iskreno slavje. Še en korak smo naredili, čisto nepričakovan, a prav zato še toliko lepši. Verjamem, da bo tekst z ilustracijami nagovoril tako otroke kot njihove starše. Ne, res ni treba, da nas je strah!

Pika Rajnar, akreditirana predavateljica pri mednarodni organizaciji EFT International

»Pozdravljam, da je nadvse preprosta, a močna tehnika samopomirjanja s pomočjo tapkanja našla pot v pravljico za otroke, ki jih je nečesa v življenju strah. In katerega otroka ni vsaj nečesa strah? Ker bistvo tehnike ni zanikanje, temveč prepoznavanje in obvladovanje čustvenih stanj, bi znala narediti veliko dobrega za boljše mentalno zdravje otrok in mladeži.«

Nataša Zupanc, Sensa

EFT (Emotional Freedom Techniques) je metoda za znižanje čustvene napetosti. Imenujemo jo tudi tapkanje, ker ob njenem izvajanju lahno tapkamo na določene točke na glavi in zgornjem delu telesa. Ob tem pa na glas govorimo o naši težavi. S to enostavno, varno in blago tehniko lahko pri sebi in otrocih učinkovito ublažite najrazličnejše telesne in čustvene težave, kot so nespečnost, nemir, žalost, strah, tesnoba, trema in mnoge druge.

V košarico

katja_drobe_fotka.jpg

Katja Drobež je magistra ekonomije, diplomirana astrologinja, izvajalka metode EFT, mama, žena, ultramaratonka in osvajalka visokih vrhov. Obožuje naravo, knjige, otroke in tapkanje.

Zgodbica o medvedku, ki ga je strah teme, se ji je zapisala neke noči. Tudi njo je bilo dolga leta strah teme. Ne samo tiste v gozdu, ampak predvsem tiste, ki je bivala globoko v njej. Kmalu po tridesetem se je ob karieri, materinstvu in partnerstvu pokazala razpoka med popolno žensko, ki jo je dolga leta kazala navzven, in tisto deklico znotraj, ki je bila polna strahov. Nekega dne se je zbudila izgorela, tesnobna in depresivna. Takrat se je začela njena pot k sebi. Korenito je spremenila življenje. Nekaj let se je udeleževala skupinske psihoterapije, kjer se je prvič začutila in šla skozi globok proces osebne preobrazbe. Takrat se je zavedela, da nismo le telo in misli, ampak da ima naš čustveni svet izjemen vpliv na naše počutje. Kmalu po tem je naletela na astrologijo. Astrologija ji je pomagala odkriti človeka, kdo človek je, pa ji še vedno ni prineslo čustvene in fizične sprostitve, ki bi jo v vsakdanjem življenju tako močno potrebovala. Nekje na tej poti je naletela na tapkanje/metodo EFT. Najprej ga je preizkusila na sebi in kmalu odkrila njegove blagodejne učinke na čustveno in fizično počutje, ter preseganje lastnih omejitev, kar jo je opogumilo k temu, da to čudovito znanje deli še z drugimi ljudmi. Zdaj drugače doživlja vesolje, svet in sebe. Zdaj ve, da smo mi tisti, v katerih je moč kreacije srečnega življenja.

Več o njej in njenem delu najdete na www.energesvetovanje.si

ksenija_konvalinka-medvedek_se_boji_teme.jpg

Ksenija Konvalinka

Ljubljančanka, samozaposlena, že vrsto let se ukvarja z grafičnim oblikovanjem, priložnostno pa tudi z ilustriranjem. Poseben izziv so ji ilustracije za otroke, v zadnjem času predvsem računalniško ustvarjene in najraje ima take, da se lahko čim bolj prepusti domišljiji in se posveti detajlom. Prostega časa skoraj nima, ves čas se nekaj uči, raziskuje in načrtuje. Če pa že, gre najraje po navdih v naravo, sama ali z družino. 

»Imam se za zelo srečnega človeka, pot sem nekako prilagodila svoji duši. Ali pa obratno, ne vem. :-) Počnem kar me veseli in to je ustvarjanje. Pa naj bo to oblikovanje knjig, ilustriranje, delanje mozaikov, ukvarjanje z glino, šivanje, kvačkanje, slikanje po stenah, vrtičkanje, kuhanje.«

Ksenija Konvalinka: sejalka prijaznosti

Morda bi vas zanimalo še

-10%18,00 €16,20 € Jaz vem: Joj, kako boli
Jasna Stošič
22,80 € Adijo panika in tesnoba
Bojana Ivanović
-10%26,00 €23,40 € Verjamem v drugačne sanje
Alja Pak Storjak
-30%17,00 €11,90 € Maša in mucek Afir
Aleksandar Arsov
-30%19,90 €13,93 € Krava Liza na dopustu
Mojiceja Bonte
19,99 € Božiček obstaja?
Aleksander Zupančič in Rebeka Dremelj
-10%25,00 €22,50 € Lepljiva skrivnost - Zimska
Mojca Fatur
22,00 € Mali buda za lahko noč
Dharmachari Nagaraja
27,00 € Ibotity
Tradicionalna pravljica iz Madagaskarja
-10%25,00 €22,50 € Lov na številke - Jesenska
Mojca Fatur
-30%17,00 €11,90 € Maša in Stanetov strah pred letenjem
Aleksander Arsov
Rezultati 1 - 13 od 13
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si