Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
toplo priporoam vsi za mizo komplet

Paket knjig Toplo priporočam in Vsi za mizo

Darja Končarevič
Predlog za darilo! Nagrada za najboljšo slovensko kuharico! Zdaj pa le: vsi za mizo.
PPC: 61,00 € Vaša cena: -10%61,00 €54,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Darja Končarevič
Trda vezava
686
Slovenski
Koda 000449900
Oceni
4.44444 5 9 Product

Paket kuharskih uspešnic Darje Končarevič po znižani ceni + brezplačna poštnina! Vaš prihranek 9,10€.

Paket knjig Toplo priporočam in Vsi za mizo; Darja Končarevič

Paket vsebuje knjigi:

Toplo priporočam

V prvi knjigi ljubljanske Bazilike boste na 304 straneh našli 79 finih receptov in sočnih fotografij. Toplo priporočam je povabilo k enostavni, malo drugačni kuhinji. Takšni, kot jo postrežejo v Baziliki in kot jo jedo pri Darji doma. Tukaj so jutranji mufini, granole pa celodnevne uspešnice, kot so slastne pite in dobrodejne župce, ter druge odlične ideje za lahkotno kosilo ali spontano večerjo s prijatelji.

Vsi za mizo

Ob prebiranju si boste bolj kot shrambo zaželeli do zadnjega kotička napolniti dom – s prijatelji, glasno familijo, lačnimi otroki. Zdaj pa le: vsi za mizo.

RECENZIJA BUKLA
V središču Ljubljane so z imenom Bazilika označeni že trije ne prav veliki, a dobro obiskani lokali, bistroji, s hrano, pripravljeno po danes zmagovitem načelu: naj bodo sestavine sveže, znanega izvora in sezonske, improvizacija in eksperimentiranje pa eno osnovnih pravil pri pripravi. Darjo Končarevič, srce tega družinskega podjetja, so nabiranje izkušenj pri pogosto skupinski kuhi za domače in goste ter odzivi uživalcev njenih malic, kosil in večerij sčasoma pripeljali do spoznanja, da potrebuje zapise receptov, za katere si želi, da ne bi šli v pozabo. Okroglih 100 – za pite, župce in sladkarije, nekaj iz družinske zakladnice, nekaj z vsakdanjih jedilnikov v Baziliki in nekaj iz svoje domače kuhinje – jih je izbrala in dve leti pripravljala za knjigo s toplim priporočilom že kar v naslovu. Recepti, nekateri po besedah avtorice brezobzirno preprosti, so namenjeni ljudem, »kot smo mi, ki radi jemo dobro prav vsak dan in nam največ pomeni skupen obrok«.

Iztok Ilich, Bukla 122

V košarico

darja_koncarevic.jpg

Darja Končarevič je snovalka in gonilna sila konceptov o sodobnem zdravem prehranjevanju, ki ne vzame veliko časa in truda. V njeni Baziliki nam že dobro desetletje postreže predvsem z juhami in pitami, v Bifeju pa nastajajo slastne solate s presežkom. Darja je tudi avtorica večkrat razprodane knjižne uspešnice Toplo priporočam. Česarkoli se že loti, to počne nadvse sproščeno, lahkotno in vselej v dobri družbi. Vsi za mizo, recepti in ideje za sproščena druženja, je njena najnovejša knjiga.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00