nepremagljiva kuhinja

Nepremagljiva kuhinja z Almo Rekić

Alma Rekić, Andreja Freyer, Rebeka Dremelj
Za vse, ki obožujete dobro hrano in rade razvajate s kulinaričnimi dobrotami
PPC: 26,90 € Vaša cena: 26,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Alma Rekić, Andreja Freyer, Rebeka Dremelj
Trda vezava
162
Slovenski
Koda 9789619594506k
Oceni
5 5 7 Product

Posebnost “Nepremagljive kuhinje” je v tem, da želimo vse Nepremagljive – z Almino pomočjo – v vašo kuhinjo vnesti “fine dining” jedi, ki bodo pripravljene na visokem nivoju najprestižnejših restavracij, a so hkrati začinjene z domačnostjo. 

Nepremagljiva kuhinja z Almo Rekić; Alma Rekić, Andreja Freyer, Rebeka Dremelj 

Alma se je izredno potrudila, da so recepti, ki jih je v knjigi 52,  kar najbolj enostavni in jasni

  • Knjiga vsebuje vrhunske jedi, ki jih lahko pripraviš po enostavnih receptih (s tem boš goste v lastnem domu očarala kot v pravi prestižni restavraciji.
  • Skrbno izbrane sestavine v receptih bodo pričarale prav poseben okus jedem (če kakšne sestavine ne poznaš, imaš na voljo tudi razlago).
  • Recepti so sestavljeni po različnih težavnostnih stopnjah (tako boš lažje izbrala pravega na podlagi svojega znanja, saj nismo vse izkušene kuharice).
  • Knjiga vsebuje recepte, s katerimi lahko sestaviš več hodni meni, ali pa si zgolj na hitro pripraviš nekaj za “pod zob”.

O knjigi:

Sama zelo rada kuham in izredno uživam v kuhanju. Pri receptih se vedno poraja kup vprašanj, ki so meni razumljiva, za veliko ljudi pa predstavlja kuhanje precejšen izziv. Enako je z razumevanjem izrazov, sestavin in postopkov kot s samo izvedbo. To je razlog, da sem se želela v sodelovanju z Andrejo in Rebeko lotiti knjige, kjer bodo povečini enostavnejši recepti ter tudi kakšni recepti, ki bodo predstavljali izziv, a vas bodo navdušili.

Alma Rekić

Ker je imela Alma verjetno že dovolj vseh mojih telefonskih klicev v stilu: »Alma, kako naredim to? Alma, kako spečem to in Alma, kaj to pomeni«, se je odločila, da skupaj z nami pripravi kuharsko knjigo, kjer bo vse jasno in glasno povedala in se me na eleganten način rešila. Haha. Pred vami, drage moje, je kuharska knjiga, ki jo pač mora imeti vsaka nepremagljiva gospodinja. Z njo boste očarale, o tem ni dvoma! Naj se nepremagljiva kulinarika dogaja tudi v vaši kuhinji! Dober tek!

Rebeka Dremelj

Sem velika oboževalka Almine kuhinje in vse jedi, ki so v knjigi, sem tudi poskusila. Že nekaj časa (let) sem ji “težila”, naj na enem mestu zbere vse recepte. In evo, uspelo mi je! Almo so vedno vsi povezovali samo s sladicami, ampak njene rižote, testenine in stejki so res hudo dobri. Njen stil kuhanja mi je všeč zato, ker je hkrati fin in domač. Lahko rečem samo še: uživajte v kuhanju!

Andreja Freyer

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si