Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
menopavza

Menopavza

Vesna Cetinski
V meni se je utrdilo prepričanje, da boljšega časa za korenite spremembe v mojem življenju ne bo več...
PPC: 22,00 € Vaša cena: 22,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Vesna Cetinski
Mehka vezava
136
Slovenski
Koda 9789617033892K
Oceni
5 5 1 Product

Je to konec, le pavza ali nov začetek?

Menopavza; Vesna Cetinski

Zgodba o menopavzi je pravzaprav zgodba o nekem obdobju življenja. To obdobje pa ne visi osamljeno v zraku, temveč je povezano z vsemi prejšnjimi življenjskimi dogodki. Tesno in neločljivo je povezano, zato tudi dve ženski tega obdobja ne doživljata enako.
Kljub temu pa obstajajo vzorci, na podlagi katerih lahko potek menopavze do neke mere predvidimo. Odvisni so od tega, kako ženska živi pred tem, kakšen je njen življenjski slog (hrana, gibanje ...), njeno socialno okolje in kakšno je bilo njeno otroštvo.

Je poročena? Kakšne odnose ima s svojo družino in okolico? Kakšni so odnosi na delovnem mestu?

Na podlagi teh preteklih dogodkov lahko torej do neke mere predvidimo, kako bo ženska preživela to obdobje. V menopavzi življenje izstavi račun za vse pretekle slabe odločitve. Za neprave odločitve, ki nas peljejo v smer, ki za nas ni dobra, naj gre za katero koli področje: zdravje, partnerske odnose ali poklic.

Predmenopavza in menopavza je stresna situacija na steroidih, ki traja in traja in ne pojenja. Začne se počasi, po dvainštiridesetem letu starosti. Temu obdobju rečejo tudi kriza srednjih let. Pričaka moške in ženske, brez izjeme. Človek se sprašuje, ali njegova barka pluje v pravo smer.  

V košarico

Vesna Cetinski je po izobrazbi dipl. pravnica. Je mama in babica. Bogati jo znanje farmacije, dolgoletne vadbe joge, meditacije, številnih novodobnih tehnik za samozdravljenje in več kot enaindvajset let vegetarijanstva. Svojo zgodbo je postavila na lastnih izkušnjah, ko se je v obdobju menopavze začela soočati s spremembami v telesu in predvsem v dojemanju sveta okoli sebe.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00