encikopedija arovnih rastlin

Enciklopedija čarovnih rastlin

Scott Cunningham
Zanimivo je, kako podobne moči smo prepoznali pri istih rastlinah na vseh koncih Zemlje.
PPC: 24,00 € Vaša cena: 24,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Scott Cunningham
Mehka vezava
320
Slovenski
Koda 9789616058612K
Oceni
5 5 1 Product

Ljudski običaji in verovanja. Tulipan nosimo, da nas obvaruje nesreče in revščine, venček rožmarina ostri spomin, ciklama povečuje strast in plodnost.

Enciklopedija čarovnih rastlin; Scott Cunningham

Ali veste, zakaj podrgnete jabolko ob rokav, preden ga pojeste? Ali veste, zakaj naj mladoporočenca čim prej posadita glavnato zelje in kako bazilika pomaga pri hujšanju?

Zanimivo je, da povsod po svetu istim rastlinam pripisujejo podobne moči (orehi in oreški prinašajo obilje in plodnost, detelja prinaša srečo,...). Enciklopedija ni medicinski priročnik, pač pa zbor rastlin, ki so jih in jih še uporabljajo v čarovništvu. Čarovništvo pa ni nič drugega kot uporaba moči, ki jih znanost še ne zna razložiti.

Rastline, ki jih je v knjigi več kot 400, so določene z botaničnim imenom (slovenskim in latinskim) in z ljudskimi imeni. Določena je polarnost rastlin na moške in ženske vibracije, našteta so božanstva, planeti in kozmični elementi, navedene so čarovne moči in čarovna uporaba rastlin, pri nekaterih pa še obredna uporaba. Ilustracije, slovarji, tabele, indeksi.

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si