fbpx

Enciklopedija čarovnih rastlin

encikopedija_arovnih_rastlin
5 5 1 Product
Redna cena: 24,00 € Vaša cena: 24,00 €
Zanimivo je, kako podobne moči smo prepoznali pri istih rastlinah na vseh koncih Zemlje.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Scott Cunningham
Mehka vezava
320
Slovenski

Ljudski običaji in verovanja. Tulipan nosimo, da nas obvaruje nesreče in revščine, venček rožmarina ostri spomin, ciklama povečuje strast in plodnost.

Enciklopedija čarovnih rastlin; Scott Cunningham

Ali veste, zakaj podrgnete jabolko ob rokav, preden ga pojeste? Ali veste, zakaj naj mladoporočenca čim prej posadita glavnato zelje in kako bazilika pomaga pri hujšanju?

Zanimivo je, da povsod po svetu istim rastlinam pripisujejo podobne moči (orehi in oreški prinašajo obilje in plodnost, detelja prinaša srečo,...). Enciklopedija ni medicinski priročnik, pač pa zbor rastlin, ki so jih in jih še uporabljajo v čarovništvu. Čarovništvo pa ni nič drugega kot uporaba moči, ki jih znanost še ne zna razložiti.

Rastline, ki jih je v knjigi več kot 400, so določene z botaničnim imenom (slovenskim in latinskim) in z ljudskimi imeni. Določena je polarnost rastlin na moške in ženske vibracije, našteta so božanstva, planeti in kozmični elementi, navedene so čarovne moči in čarovna uporaba rastlin, pri nekaterih pa še obredna uporaba. Ilustracije, slovarji, tabele, indeksi.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 20
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si