Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
zenske-v-hormonskem-ravnovesju

Ženske v hormonskem ravnovesju

Sanja Toljan
Čar knjigi daje poglavje s pripovedmi žensk, katerim je dr. Sanja Toljan na novo odprla življenje.
PPC: 19,90 € Vaša cena: 18,70 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Sanja Toljan
Mehka vezava
255
Slovenski
Niki Neubauer
Koda 9789616861908K
Oceni
3 5 1 Product

Tako bolniki kot zdravniki smo naučeni, da gledamo izvide, ne opazujemo pa sebe oziroma človeka.

Ženske v hormonskem ravnovesju; Sanja Toljan

»V to knjigo sem prelila vse svoje znanje in dolgoletne izkušnje pri delu s pacienti, uporabniki hormonske terapije, zato ta knjiga slavi predvsem hormone …« je v knjigi zapisala avtorica, ki pojasnjuje vlogo bioidentičnih hormonov pri jajčnikih, maternici, prsih, celem telesu, telesni dejavnosti, spolni sli in ženski erotični anatomiji, plodnosti, predmenopavzi, postmenopavzi …

To spoznanje je zagrebški zdravnici narekovalo, da je začela sama iskati svoje zdravje po za zdravnika nevsakdanjih poteh. In na tej, predvsem za zdravnika zaviti poti je našla bioidentične hormone. Z njimi je spremenila sebe in nekaj tisoč ljudi – da živijo srečno, brez najrazličnejših težav, brez bolečin … Med ljudmi, ki jim je pomagala na novo zaživeti, je tudi na stotine Slovenk in Slovencev.

Kot predstavnica medicine, ki temelji na znanstvenih dokazih, pomaga ljudem uravnotežiti hormonski orkester predvsem v tistih najizzivalnejših in, lahko bi rekli, kritičnih obdobjih prehoda iz enega življenjskega obdobja v drugega. Knjiga je odličen kažipot skozi življenje; pomaga, da brez težav pridete skozi vse pasti hormonskih poti.

Knjiga je, čeprav jo je napisala zdravnica, napisana v prijetnem vsakdanjem jeziku, da je razumljiva vsakomur. Čar ji daje poglavje s pripovedmi žensk, katerim je dr. Sanja Toljan na novo odprla življenje.

V košarico

sanja-tuljan-719x1024.jpg

Sanja Toljan je doktor medicine specializirana za antiaging in hormonsko zdravljenje, s holističnim pristopom, Sanja Tuljanpreventivo in kurativo. Svoj študij antiaging medicine je nadgradila pri največji svetovni eminenci dr. Hertoghu v Bruslju.
O svojih bogatih izkušnjah s pacienti predava na številnih simpozijih, napisala pa je tudi knjigo : Čudežna moč hormonov.
Trenutno je vodilna zdravnica v svoji panogi v tem delu Evrope.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00