PREBOJ - zoperstavite se avtoriteti iluzije

preboj_ovitek_slo
4.58824 5 17 Product
Redna cena: 29,00 € Vaša cena: 25,00 €
Ob knjigi prejmete brezplačno aplikacijo s posnetimi branji
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Mehka vezava
232
Slovenski
Prelistaj me

POŠTNINO PODARIMO!

NE SPREGLEJTE: S knjigo prejmete brezplačno aplikacijo s posnetimi branji v slovenskem in hrvaškem jeziku. 

PREBOJ - zoperstavite se avtoriteti iluzije; Adrian P. Kezele

Pripravite se na nekaj nepričakovanega. Pripravite se na Preboj!  Edinstvena izkušnja ki se s papirja pretaka na vaš pametni telefon, z njega pa v vaša ušesa in na koncu v vaš um in srce.

Preboj govori o nenavadni sposobnosti našega uma, da ustvari privid in se omejuje znotraj želene ali neželene resničnosti.

Človeško življenje temelji na velikem številu takšnih drobnih iluzij, na prvi pogled nedolžnih pripisovanj pomenov in zaključkov, ki se sčasoma nakopičijo in sprevržejo v človeško dramo, nerazumevanje, prepire in trpljenje.

Proces, s katerim naš um ustvarja privid, je tako vsakdanji in tako pogost, da se mu brez razmišljanja in z zaupanjem prepuščamo v vsakem trenutku svojega življenja, pri tem pa ne opazimo odmika od resničnosti, ki tako nastane.

A vendar je naš um zmožen še nečesa drugega - sprevidi lahko od kod izvira privid in stvarnost ugleda takšno, kakršna je.

Na tak način enkrat za vselej opravi s kakršnimikoli omejitvami ali vsiljenimi vzorci in nas preda svobodnemu toku življenja.

Zamisli in metode, ki se skrivajo v knjigi, so edinstvene in jih ni mogoče najti nikjer drugje. Ključna je revolucionarna NLF* tehnika branja, ki prinaša umu svobodo in nepogojenosti. NLF deluje kot čarovnija!

Najboljše od vsega je, da niso potrebni nikakršni predpogoji, priprave, znanje ali izkušnje. Kot praktična metodologija je NLF dostopen vsem, kjer koli in kadar koli. Če hočete preizkusiti čarovnijo, morate zgolj prebrati pričujočo knjigo in poslušati tiste njene dele, ki jih je mogoče posneti (skupaj s knjigo dobite tudi brezplačno aplikacijo, ki jo lahko prenesete na svoj pametni telefon.).

Vznemirljiva možnost, mar ne?

S pomočjo sodobne tehnologije** se ta edinstvena izkušnja s papirja pretaka na vaš pametni telefon, z njega pa v vaša ušesa in na koncu v vaš um in srce.

Uživajte!

* NLF je kratica za nekonceptualne lingvistične forme.

** S knjigo prejmete brezplačno aplikacijo s posnetimi branji v slovenskem in hrvaškem jeziku.

Povezava/link do aplikacije NLF branj

 »Proces, s katerim naš um ustvarja privide, iluzije, je tako vsakdanji in tako pogost, da se mu brez razmiš­ljanja in z zaupanjem prepuščamo v vsakem trenutku svojega življenja, pri tem pa ne opazimo odmika od resničnosti, ki pri tem nastane,« v uvodniku zapiše priljubljeni avtor več kot štiridesetih knjig s področja duhovnosti. Po zaslugi založbe Chiara jih vsaj ducat (Čarobnica, Maitreya, Intuicija, Izničenje faktorja karme, Veličastni Saturn, Sončni labirint …) lahko beremo tudi v slovenščini. Njegova najnovejša knjiga govori o sposobnosti našega uma, da ustvari privid iz ničesar in se potem omejuje znotraj neželene resničnosti. Avtor si je zadal, da bo v priročniku bralcem metodično pomagal odkriti, od kod ti prividi in zablode izvirajo in kaj je treba storiti, da ugledamo stvarnost takšno, kakršna je, kako se zoperstavimo avtoriteti iluzije in kako lahko enkrat za vselej opravimo z vzorci in omejitvami ter se predamo svobodnemu toku življenja. Da bi bila izkušnja takega izhoda tudi čim bolj praktična in ne samo črke na papirju, je ob posameznih poglavjih v obliki črtne kode omogočeno tudi t. i. NFL branje/poslušanje. NFL je kratica za nekonceptualne lingvistične forme, je povsem nova tehnologija, katere cilj je s poslušanjem branja iz črtne kode um nemudoma pripeljati v stanje nepogojenosti oz. v stanje decentraliziranosti. Če povzamem avtorjeve besede: »Ubiješ lahko tisoč demonov iz nočne more, a jim to ne bo preprečilo, da se ne bi znova in znova vračali. Edini izhod je – zbuditi se.«

Beti Hlebec, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno

V košarico

 

foto by Sašo Kos

apk_fotka_768284087.jpg

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in Združenja Umetnost darovanja, ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen  ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

foto: Sašo Kos

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 16 od 41
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si