Bachove cvetne esence za srečno in uravnoteženo življenje

bachove_esence_
4.91667 5 12 Product
Redna cena: 27,90 € Vaša cena: 27,90 €
Odkrijte, kako lahko s pomočjo cvetlic na povsem enostaven, naraven in varen način umirite čustva, izboljšate zbranost in okrepite svoje zdravje.
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Dr. sc. Ana Klikovac
Mehka vezava
248
Slovenski

Priročnik, ki na preprost, pregleden in razumljiv način predstavi vseh 38 cvetnih esenc kot jih je utemeljil dr. Edward Bach. 

Bachove cvetne esence za srečno in uravnoteženo življenje;  Dr. sc. Ana Klikovac

Cvetna terapija z Bachovimi kapljicami vam bo pomagala obnoviti ter ohranjati dobro počutje in notranji mir. Terapijo je v 30-ih letih prejšnjega stoletja razvil britanski zdravnik in homeopat dr. Edward Bach, ki je ljudem skušal pomagati na čim bolj naraven način.

Bachove esence so izdelane iz mešanice različnih rastlin in so varne za uporabo, saj ne povzročajo alergij ali drugih stranskih učinkov. Ker so popolnoma neškodljive, jih lahko uporabljamo tudi v kombinaciji z drugimi zdravili. Primerne so tudi za dojenčke, nosečnice in doječe matere, starejše in zelo bolne, na voljo pa so tudi v lekarnah in specializiranih trgovinah.

Preberite intervju z avtorico v reviji Zarja/Jana!

Iz vsebine:

Avtorica skozi osebno zgodbo, kako so kapljice pomagale njej in njenim družinskim članom, predstavi pozitivne učinke delovanja cvetnih esenc, v knjigo pa so vključeni tudi primeri drugih uporabnikov, ki govorijo o izkušnjah, kako so Bachove esence pomagale najti ravnovesje njim, njihovim ljubljenčkom in celo rastlinam.

  • Spoznajte, kako lahko cvetne esence uporabite kot pomoč pri vaših čustvenih, mentalnih, fizičnih in duhovnih izzivih
  • Prepoznajte tip vaše osebnosti
  • Pomagajte družini in prijateljem pri izbiri cvetnih esenc

Terapijo z Bachovimi kapljicami si lahko izbere vsak sam, pomembno pa je, da jih znamo pravilno izbrati in uporabljati. Priročnik Bachove cvetne esence za srečno in uravnoteženo življenje vas bo na preprost, pregleden in razumljiv način vodil skozi uporabo Bachovih cvetnih esenc ter vam pomagal najti ravnovesje v izzivih, s katerimi se soočate. Vedno znova.

Preverite Rescue pastile pomaranča - bezeg (24 pastil) - vaša »čustvena prva pomoč« je mešanica 5 cvetnih esenc (popona, žlezave nedotike, srobota, Betlehemske zvezde in češnjelike slive).

Knjigo je odobril Stefan Ball, direktor Bachovega inštituta v Angliji. Izšla je že v hrvaščini in angleščini.

V košarico

ana_klikovac.jpg

Ana Klikovac je certificirana homeopatinja in registrirana Bachova svetovalka (BFRP). Izobraževanje v okviru francoske in klasične homeopatske šole je zaključila v Zagrebu. Je predavateljica na homeopatski akademiji The Other Song International Academy of Advanced Homeopathy v Indiji, kjer je tudi zaključila svojo klinično prakso in strokovno izpopolnjevanje s specializacijo na področju metode senzacije in metode 8-Box. Izobraževanje s področja Bachovih cvetnih esenc je opravila neposredno v Bachovem centru v Angliji in postala prva certificirana hrvaška učiteljica Stopnje 1 in Stopnje 2 na tem področju.

Je lastnica podjetja Annah d.o.o., homeopatskega centra za podporo zdravju, kjer izvaja svetovanja in izobraževanja s področja naravnih metod zdravljenja. Je tudi lastnica podjetja Ashuh d.o.o., katerega poslanstvo sta promocija homeopatije in organizacija mednarodnih predavanj, seminarjev in drugih projektov. Živi in dela v Zagrebu.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 14 od 14
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si