Kako je EFT spremenil moje življenje ... in lahko tudi vaše, 2.del

kako_je_eft
Knjiga kot zdravilo
4.92 5 25 Product
Redna cena: 14,95 € Vaša cena: 14,95 €
Ste si kdaj zaželeli, da bi si lahko pomagali sami, kadarkoli, kjerkoli..? BREZPLAČNA POŠTNINA!

Specifikacija

Več avtorjev, uredila Pika Rajnar
Mehka vezava
180
Slovenski

BREZPLAČNA POŠTNINA - NOVA KNJIGA

Zgodbe v knjigi so resnične, podpisane z imeni in priimki.

Kako je EFT spremenil moje življenje ... in lahko tudi vaše, 2.del; uredila Pika Rajnar

Ljudje, ki so jih pisali, so običajni ljudje, ki nimajo posebnega pisateljskega daru, pač pa željo deliti svojo osebno resnično izkušnjo kot navdih in podporo še komu.

Res je, da smo si ljudje med seboj različni, hkrati smo si pa na nek način tudi zelo zelo podobni. Ko nam je težko, nam razum s svojo ''ponudbo'' tolažb (kaj ti pa sploh manjka - lahko bi bilo še huje – lahko bi že vedela - morala bi se vendar lotiti prej – zakaj ne poslušaš pametnejših – saj se itak nič ne da – saj sem itak vedela, kaj bo – zberi se in pojdi naprej - …) pomaga bore malo ali nič, včasih nam stisko celo še poveča. Zgolj z razumom si v veliki čustveni stiski ne moremo kaj dosti pomagati. Takrat nekaterim s pridom pomaga tapkanje.

Kako? V knjigi, ki je pred vami, je zbranih veliko različnih zgodb. Pristopi, ki so opisani v njih, so zelo različni, saj si tudi stiske med seboj niso nujno enake. Bo za vsakega bralca kaj? Upajmo, da ja. Povratnih informacij bo vsaka avtorica in vsak avtor zelo vesel, lahko pa jih pošljete tudi meni na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

EFT ali tapkanje je po mojem mnenju najenostavnejša, najbolj lahko dostopna, najcenejša učinkovita tehnika za odpravljanje vseh vrst telesnih in duševnih bolečin, ki lahko koristi vsakomur. Katja Mrzel, Presnica.com

V košarico

 

Pika Rajnar

foto Mateja Jordovič Potočnik

Pika Rajnar je akreditirana predavateljica (in izvajalka) metode EFT pri mednarodni organizaciji AAMET (www.aamet.org). S svojim nežnim in sočutnim, včasih pa celo zelo zabavnim pristopom neumorno širi svoje navdušenje nad tapkanjem. Njen namen je predvsem motivirati ljudi za spremembo, za spoznanje, da je bolj zadovoljno življenje v resnici možno, ne samo možno, dobesedno na ‘’dosegu roke’’, EFT pa učinkovito in preprosto orodje, s katerim si lahko pomaga vsak. Nova knjiga EFT zgodb je uvrščena v zbirko Knjiga kot zdravilo, saj ljudje na taki poti potrebujemo poleg svoje želje tudi zgled in resnično izkušnjo drugih.

Morda bi vas zanimalo še

24,00 € Tapkaj in spremeni matrico
Karl Dawson in Sasha Allenby
22,30 € Tapkanje
Nick Ortner
24,00 € TAPKANJE ZA PUNCE
Christine Wheeler
24,00 € Sestrstvo
Rebecca Campbell
11,60 € Življenje je tvoje
Louise L. Hay
22,00 € Stres v uniformi
Adil Huselja
Rezultati 1 - 8 od 13
Naročite E-novičke   Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.     Vaš E-mail:

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: peter@zalozba-chiara.si

© Založba Chiara. Vse pravice pridržane. izvedba ideArt