Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
krava liza naslovnica

Krava Liza na dopustu

Mojiceja Bonte
Slikanica, ki prispeva k razumevanju koncepta slovenskega tradicionalnega zajtrka v vrtcih in šolah.
PPC: 19,90 € Vaša cena: -30%19,90 €13,93 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789617060591
Mojiceja Bonte
Trda vezava
32
Slovenski
Koda 9789617060591
Oceni
4.6 5 40 Product

Nekega dne je kravi Lizi prekipelo. Živali na kmetiji so se nenehno pritoževale čez njeno mleko, zato se je odločila, da gre na dopust. In medtem ko je uživala na morski obali, je na kmetiji vladala prava zmešnjava.

Krava Liza na dopustu; Mojiceja Bonte

TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK

Slikanica  bo v veliko pomoč otrokom, vzgojiteljem, učiteljem in staršem pri boljšem razumevanju koncepta slovenskega tradicionalnega zajtrka v vrtcih in šolah.

Otrok s pomočjo slikanice spozna vrednost  mleka (živalskega ali rastlinskega izvora) v vsakdanjem življenju, hkrati pa ga zgodba nevsiljivo spomni na pomembnost lokalno pridelane hrane.

 Ob koncu zgodbe otrok  izve še zanimiva dejstva o mleku in možnosti alternativne izbire.

V košarico

mojiceja_58749036.jpg

Mojiceja Bonte je slovenska mladinska pisateljica, pravljičarka in velika ljubiteljica dobrih knjig. Piše kratke zgodbe, pravljicebasni in romane za najstnike. Veliko pozornost posveča zgodbam za otroke s posebnimi potrebami, predvsem postavlja v središče otroke z motnjo branja in pisanja – disleksijo. Njene zgodbe in pravljice izhajajo iz bogatih pedagoških izkušenj. Zaveda se, da so otroci, ki poslušajo pravljice, njeni svetovalci in vodniki skozi labirint njihovih razburkanih čustev. Druženje z otroki je za Mojicejo dragoceno darilo, saj ji zaradi lastne neobremenjenosti in neposrednosti hote ali nehote razkrivajo svoje potrebe, želje, skrbi, težave, način razmišljanja in dojemanja, kar spretno vključuje v svoje zgodbe. Mladi bralci pa jo nagrajujejo z branjem in jo kot pisateljico uvrščajo med najbolj brane slovenske avtorje.

tina_perko.jpg

Tina Perko je rojena 24.1.1971 v Ljubljani. Leta 1997 je diplomirala iz oblikovanja oblačil in tekstilij na Univerzi v Ljubljani, nato pa je opravila še podiplomski študij Master in Fashion design na Instituto Marangoni v Milanu.
Po končanem študiju je bila zaposlena kot modni oblikovalec v Slovenski modni industriji ( Rašica, Mura). Zadnjih 10 let se ukvarja z ilustracijo in sčasoma je ilustriranje otroške literature postalo njen poklic.
Ilustrira slikanice, zgodbe, revije za otroke, je tudi avtor štirih izdanih slikanic. Pri svojem delu je do sedaj sodelovala s številnimi založbami v doma in v tujini (Didakta, Rokus Klett, Mladika, Studio Hieroglif, Morfem, Jasa, Učila International, Epistola, Lepa beseda, Miles Kelly, Little Ant Books, založba Chiara).

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00