fbpx

Krava Liza na dopustu

krava_liza_naslovnica
Novo
5 5 10 Product
Redna cena: 19,90 € Vaša cena: 19,90 €
Slikanica bo v veliko pomoč otrokom, vzgojiteljem, učiteljem in staršem pri boljšem razumevanju koncepta slovenskega tradicionalnega zajtrka v vrtcih in šolah.
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Mojiceja Bonte
Trda vezava
32
Slovenski

Nekega dne je kravi Lizi prekipelo. Živali na kmetiji so se nenehno pritoževale čez njeno mleko, zato se je odločila, da gre na dopust. In medtem ko je uživala na morski obali, je na kmetiji vladala prava zmešnjava.

Krava Liza na dopustu; Mojiceja Bonte

TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK

Slikanica  bo v veliko pomoč otrokom, vzgojiteljem, učiteljem in staršem pri boljšem razumevanju koncepta slovenskega tradicionalnega zajtrka v vrtcih in šolah.

Otrok s pomočjo slikanice spozna vrednost  mleka (živalskega ali rastlinskega izvora) v vsakdanjem življenju, hkrati pa ga zgodba nevsiljivo spomni na pomembnost lokalno pridelane hrane.

 Ob koncu zgodbe otrok  izve še zanimiva dejstva o mleku in možnosti alternativne izbire.

V košarico

mojiceja_58749036.jpg

Mojiceja Bonte je slovenska mladinska pisateljica, pravljičarka in velika ljubiteljica dobrih knjig. Piše kratke zgodbe, pravljicebasni in romane za najstnike. Veliko pozornost posveča zgodbam za otroke s posebnimi potrebami, predvsem postavlja v središče otroke z motnjo branja in pisanja – disleksijo. Njene zgodbe in pravljice izhajajo iz bogatih pedagoških izkušenj. Zaveda se, da so otroci, ki poslušajo pravljice, njeni svetovalci in vodniki skozi labirint njihovih razburkanih čustev. Druženje z otroki je za Mojicejo dragoceno darilo, saj ji zaradi lastne neobremenjenosti in neposrednosti hote ali nehote razkrivajo svoje potrebe, želje, skrbi, težave, način razmišljanja in dojemanja, kar spretno vključuje v svoje zgodbe. Mladi bralci pa jo nagrajujejo z branjem in jo kot pisateljico uvrščajo med najbolj brane slovenske avtorje.

Morda bi vas zanimalo še

21,00 € Prinašalka zgodb
Mojiceja Bonte
21,00 € Kiki in gospa Štrudlmajer
Aleksandra Jelušič Pika
21,90 € Pisma Božičku
Janja Vidmar
21,00 € Lili - to sem jaz!
Ema Mlakar Debenec
17,00 € Maša in mucek Afir
Aleksandar Arsov
Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si