Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
gora ste vi

Gora ste vi

Brianna Wiest
Kako se nehamo sabotirati in uresničimo svoj potencial
PPC: 25,00 € Vaša cena: -7%25,00 €23,25 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Brianna Wiest
Mehka vezava
214
Slovenski
Koda 9789617184419K
Oceni
4.875 5 8 Product

V tej knjigi o samosabotiranju izvemo, zakaj in kdaj se sabotiramo ter kako to lahko opustimo – za vedno. 

Gora ste vi; Brianna Wiest

Vedênja, s katerimi sami sebi nastavljamo ovire, izvirajo iz sočasnih, a nasprotujočih si potreb. Zato se velikokrat tako vztrajno upiramo lastnim prizadevanjem za spremembe, da se nam naposled zazdi, da so popolnoma nesmiselna.

Toda če iz najbolj škodljivih navad izluščimo ključne uvide, z boljšim poznavanjem možganov in telesa okrepimo čustveno inteligenco, spustimo pretekle izkušnje na celični ravni in se naučimo ravnati tako, kot bi ravnal naš najvišji jaz, lahko svobodno uresničimo svoj potencial.

Morda veste, kaj je vaša gora. To je lahko zasvojenost, telesna teža, odnosi, služba, motiviranost ali denar.

Morda pa tega ne veste. Morda imate nejasen občutek tesnobe, pičlega samospoštovanja, strahu ali splošnega nezadovoljstva, za katerega se zdi, da se zajeda v vse drugo.

Gora po navadi ni izziv, ki nas čaka, temveč osebna težava, trhel temelj, ki ga na prvi pogled morda ne opazimo, vendar so zaradi njega razmajana skoraj vsa naša življenjska področja. Kadar težava izhaja iz okoliščin, se soočamo s stvarnostjo življenja. Kadar je težava kronična, se soočamo s sabo. Velikokrat mislimo, da se gora pojavi, ko se znajdemo v hudi stiski, v resnici pa se to skoraj vedno zgodi, ker smo dolga leta kopičili in naposled nagrmadili majhne travme, prilagoditve in mehanizme za spoprijemanje s težavami.

Ko se znajdete na tej prelomnici – ob vznožju gore, v vročini plamenov, v noči, ko se končno predramite – ste v srčiki čustvenega zloma, in če ste pripravljeni delati na sebi, boste ugotovili, da ste tik pred prebojem, ki ste ga čakali vse življenje.

Vaš stari jaz ne ustreza več življenju, ki ga skušate živeti, zato je čas za spremembe in ponovno rojstvo.Gora je že stoletja prispodoba za zahtevne izzive, s katerimi se soočamo, zlasti tiste, ki so na videz nepremagljivi. Če želimo osvojiti vrh, se moramo pravzaprav podati v globino in izkopati travmo, postati vzdržljivejši ter se prilagoditi, da se bomo lažje povzpeli nanj.

Nazadnje spoznamo, da se moramo naučiti obvladati sebe, in ne gore.

V košarico

BRIANNA WIEST je avtorica mednarodnih prodajnih uspešnic 101 esej, ki bo spremenil vaše razmišljanje, Gora ste vi in Kako ozdravite, ko ste pripravljeni na to. Potem ko je več let na spletu delila uvide s svoje poti zdravljenja in prebujenja, so njene knjige izšle po vsem svetu v več kot 14 jezikih. Pisala je za Forbes, USA Today, The Huffington Post in Thought Catalog, s katerim sodeluje trenutno. Poleg tega je avtorica dveh pesniških zbirk, Slana voda in Obred.

Njen cilj je pomagati ljudem, da prebudijo svoj pristni potencial tako, da na novo napišejo svojo zgodbo, ki je bolj harmonična, resnična in polna smisla. Z možem živi v Big Suru v Kaliforniji.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00