fbpx

Osebnostni plus

osebnostninaslovka_splet
5 5 3 Product
Redna cena: 21,00 € Vaša cena: 18,90 €
Orodje, ki ga potrebujete za izboljšanje svojega življenja
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Florence Littauer
Mehka vezava
224
Slovenski
PRELISTAJ ME

BREZPLAČNA POŠTNINA!

Kako razumeti druge z razumevanjem samega sebe.

Florence Littauer; Osebnostni plus

V novi, razširjeni izdaji avtorica na temelju najnovejših odkritij s področja osebnostnega razvoja ponuja zanimiva in poučna spoznanja o dragocenosti vaše edinstvenosti. V knjigo je vključila tudi kratkočasni in razkrivajoči test 'Osebnostni prerez', ki vam bo pomagal spoznati vašo edinstveno mešanico lastnosti temperamentov, ki vplivajo na vaša čustva, delovno zmožnost in medčloveške odnose.

Prek šaljivih anekdot in neposrednih nasvetov vam knjiga pomaga izboljšati moči in odpraviti šibkosti. Naučili se boste sprejeti in celo uživati v značilnostih, ki vsakega med nami delajo tako drugačnega. Knjiga Osebnostni plus je orodje, ki ga potrebujete za izboljšanje svojega življenja in življenj tistih, ki jih imate radi.

Ko vemo, kdo smo in zakaj se odzivamo, kot se odzivamo, lahko začenjamo prepoznavati svoj notranji jaz, izboljšamo svojo osebnost in se naučimo, kako ravnati z drugimi."
Ko boste znali dati od sebe vse najboljše, boste odkrili, da so tudi drugi boljši. V knjigi Osebnostni plus boste odkrili osebo, kakršna ste želeli postati.

 

Ključ do razumevanja drugih je v razumevanju samega sebe. Razširjena in posodobljena izdaja te dolga leta priljubljene knjige vam bo poleg tega, kateri tip osebnosti ste (Ali se še spomnite tipov temperamentov, ki jih je opisal že Hipokrat? Spontani, radoživi in radostni sangvinik; premišljeni, zvesti in vztrajni melanholik; avanturistični, prepričljivi in samozavestni kolerik; ali prijateljski, potrpežljivi in zadovoljni flegmatik?), razkrila še kako najbolje uporabiti te vaše edinstvene moči, dati od sebe najboljše in v odnose z drugimi vnesti več ubranosti in tako izboljšati svoje (in njihovo) življenje. Šaljive anekdote in neposredni nasveti so tako univerzalni in uporabni, da se vam bo res zdelo čudno, da jih niste že prej začeli uporabljati pri stiku z ljudmi iz vaše okolice. Ko boste znali dati vse od sebe, pa boste odkrili, da so tudi drugi boljši, in v zrcalu boste zagledali osebo, kakršna ste vedno želeli postati.
Renate Rugelj, Bukla 145
© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno

 

Florence Littauer in njen soprog Fred skupaj vodita seminarje za zakonce. Florence uči 'Osebnostni plus' na konferencah in nacionalnih srečanjih. Je tudi avtorica knjige Put Power in Your Personality (Okrepite svojo osebnost) in soavtorica knjige Personality Puzzle (Osebnostna sestavljanka).

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si