Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
kako-se-naucimo-voziti_kolo

Kako se naučimo voziti kolo?

Doris Polak Kuder
Priročnik je namenjen odraslim, staršem in mladostnikom, ki želijo živeti avtentično.
PPC: 19,90 € Vaša cena: 19,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

9789610719946
Doris Polak Kuder
Mehka vezava
157
Slovenski
Koda 9789610719946K
Oceni
5 5 1 Product

Kako se naučimo voziti kolo? - Motivacijski priročnik za 10 tednov do avtentične vožnje s kolesom, za nas in naše otroke; Doris Polak Kuder

Priročnik je namenjen odraslim, staršem in mladostnikom, ki želijo živeti avtentično. Knjiga je zgrajena kot 10-etapno kolesarsko potovanje. Vsaka etapa v knjigi traja en teden. Naša avtentičnost se začne v prav tem trenutku. Tako, da kolesarimo v svojem tempu. Upočasnimo, ko potrebujemo počitek, in pohitrimo, ko smo lahkotni. Na koncu knjige zaupam, da bomo imeli večjo samozavedanje o svoji čustveni pokrajini in močnejšo varno navezanost s svojim otrokom. 

»Ker travma ni tisto, kar se ti zgodi, ampak tisto, kar se zgodi v tebi, so vsa nepredelana čustva ostala z menoj, shranjena v mojem telesu. Pojavila so se v mojih izbruhih alergij, trenutkih izčrpanosti in najhuje v joku mojih otrok. In najpreprosteje mi je postalo poiskati novo perspektivo v trenutkih s kolesom. Se ustaviti in začeti graditi nov vzorec odzivanja in delovanja, zase in za hčerki. Prispodobe s kolesom so zabavale tudi moji hčerki in moža. Tako je postopoma nastala tale knjiga.« pravi avtorica.

Namen te knjige je da:

  • da nas odrasle spomni, kaj je pomembno,
  • da nam ponudi način, kako lahko vzgajamo na avtentičen način,
  • da budi našo avtonomijo,
  • da prepoznamo darila čustev,
  • da spoznamo čustveno zdravje, ki je temelj za telesno zdravje,
  • da spodbudi radovednost, da je vsak trenutek pravi,
  • da se mi in otroci pri vožnji s kolesom zabavamo,
  • da naučimo nas in naše otroke uporabljati življenjsko kolesarsko opremo,
  • da postanemo najboljša različica sebe,
  • da odpira vrata za sočutnejšo družbo. 

Na kolo, z vetrom v laseh.
 

doris-polak-kuder.jpg

Doris Polak Kuder je magistra farmacije in in psihoterapevtska coachinja, certificirana iz metode dr. Gaborja Matéja. Doris zase pravi, da je najprej mamica dvema hčerkama. Želja po boljši prihodnosti jo vselej žene v raziskovanje vseh plasti življenja. Po uspešni karieri v farmacevtski industriji sem je leta 2020 odločila za psihoterapevtski študij pri svetovno znanem zdravniku Gaborju Matéju. Za študij pri njem se je odločila, ker je želela spoznati lastne psihološke dinamike alergij in astme. 

Novembra 2022 je predavala na Gaborjevi konferenci v Vancouvru o temi z naslovom »Self-care is self-compassion«. Nudi individualno delo, delavnice in predavanja za osebno rast ter poslovno uspešnost. 

V prostem času rada ustvarja z otroki, spije čaj v dobri družbi in gre na dolg sprehod ob Savinji ali na bližnje hribe. Neizmerno je hvaležna za življenjsko potovanje, ki ga ustvarja z možem, Markom.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00