Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
pot integritete

Pot integritete

Martha Beck
Odkrijte pot do svoje prave narave
PPC: 27,90 € Vaša cena: -7%27,90 €25,95 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Martha Beck
Mehka vezava
342
Slovenski
Koda 9789617184297k
Oceni
5 5 5 Product

V knjigi Pot integritete avtorica predstavi štiristopenjski proces, s katerim lahko vsakdo vzpostavi integriteto, z njo pa občutek smisla, čustveno ozdravitev in življenje brez duševnega trpljenja.

Pot integritete; Martha Beck

Po navdihu Božanske komedije je Martha Beck uporabila potovanje Dantejevega klasičnega junaka kot okvir za razčlenitev procesa vzpostavljanja osebne integritete na majhne, izvedljive korake. Pokaže nam, kako razumeti svoje notranje signale, ki nas vodijo na pravo pot, in kako prepoznati, po čem resnično hrepenimo – v nasprotju s tistim, kar nam prodaja naša kultura.

TA KNJIGA JE EDINSTVENO PRIMERNA ZA SEDANJI TEŽAVEN ČAS

Bolj kot kdaj prej bralci iščejo nekaj resničnega in stvarnega. Na teh straneh boste spoznali praktično metodo za uskladitev svojega življenjskega izkustva s svojim najglobljim notranjim občutenjem resnice. Knjiga Marthe Beck je idealna za vse, ki se želite rešiti pritiska družbenih pričakovanj, družinskih prepričanj, bolečih spominov, travmatičnih doživetij in podobnega.

DOBRO ZNANA AVTORICA 

Martha Beck redno piše kolumne za revijo O, The Oprah Magazine. Piše tudi prispevke za reviji Real Simple in Redbook. Njena avtobiografija z naslovom Leaving the Saints, v kateri je popisala svoje slovo od mormonske cerkve, je postala uspešnica na lestvici New York Timesa. Povezana je z vidnimi osebnostmi, kot sta Maria Shriver in Elizabeth Gilbert ter z drugimi iz tega kroga.

TEŽKO PRIČAKOVANA KNJIGA

Martha Beck je sprva predstavila koncept življenja z integriteto svojim klientom, ki jih uči življenjskih veščin, udeležencem spletnih seminarjev in bralcem svojega bloga. Ti so večkrat izrazili željo, da bi napisala knjigo o tem. Med njenimi sledilci je koncept odkrivanja svoje lastne integritete in življenja v skladu z njo doživel velikanski uspeh.

KDO VE, DA JE BIL DANTE PISEC S PODROČJA SAMOPOMOČI? 

V knjigi Pot integritete je Dantejeva klasična zgodba o človeku, ki je našel svojo duhovno pot, postavljena v povsem novo luč. Avtorica lahkotno stke epsko potovanje iz teme v svetlobo in ga predstavi v obliki sodobne knjige, ki vam bo pomagala najti neposredno pot do vaše lastne prirojene modrosti.

»Knjiga Pot integritete govori o odrešujoči moči odkrivanja resnice o tem, kdo ste, govorjenja v duhu te resnice in življenja v skladu z njo … Knjiga izžareva čarobnost, inteligenco in ljubezen. Prekipeva od humorja, duhovnosti, osupljive znanosti in celo Dantejeve Božanske komedije. Ta sijajna knjiga vam bo spremenila življenje; mogoče vam ga bo celo rešila.« 

- Elizabeth Gilbert

»Genialnost Marthe Beck je v tem, da je njeno pisanje v enaki meri tolažba kot izziv. Kot učiteljica, mati in mentorica nas drži za roko, ko nas vodi nazaj domov, k sebi.« 

- Glennon Doyle, avtorica uspešnic Bojevnica ljubezni in Neukrotljiva 

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00