Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
pristnost namesto popolnosti

Pristnost namesto popolnosti

Shauna Niequist
Na teh straneh boste našli modrost in spodbudo, ki vas bosta popeljali mimo začasnih uspehov in priznanj h globljemu, bolj povezanemu in resnično lepemu življenju
PPC: 24,90 € Vaša cena: -7%24,90 €23,16 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Shauna Niequist
Mehka vezava
212
Slovenski
Koda 9789617184198k
Oceni
5 5 6 Product

Pred nekaj leti sem se zavedela, da sem izčrpana in osamljena, da sta moja duša in telo bolna. Utrujena sem bila od utrujenosti, izgorela od dela. In zdelo se mi je, da so bili skoraj vsi, s katerimi sem govorila, v istem čolnu; hrepeneli so po povezanosti, pomenu in globini, a so se zadovoljili z garanjem.

Pristnost namesto popolnosti; Shauna Niequist

Sem žena, mati, hči, sestra, prijateljica, soseda in avtorica knjig; še predobro poznam občutek predanosti delu. Toda v zadnjih nekaj letih sem se naučila živeti drugače – z milostjo, ljubeznijo, počitkom in igro. In vse se je spremenilo.

Pričujoča knjiga je vabilo na pot, ki mi je spremenila življenje. Po tej poti bom hodila z vami in vas odvedla od mrzličnega pehanja in dokazovanja vašemu pravemu jazu nasproti, takšnemu, kakršen je bil, preden ste morali svetu dokazovati lastno vrednost.

Molim, da vam bo ta knjiga izrekla tisoč povabil, ki se bodo pokazala na vsaki strani in vas pozvala, da pustite za sabo težo primerjanja, tekmovanja in izčrpanosti ter ustvarite novo življenje, ki bo posvečeno povezanosti, smislu in brezpogojni ljubezni.«

Shauna nam iskreno razkriva svojo zgodbo o tem, kaj jo je privedlo do te preobrazbe, in prepričljivo podaja vizijo popolnoma novega načina življenja, prežetega z milostjo, počitkom, tišino, preprostostjo, molitvijo in povezanostjo z ljudmi, ki so nam najbližje.

V košarico

SHAUNA NIEQUIST je avtorica uspešnic New York Timesa I Guess I Haven't Learned That Yet, Pristnost namesto popolnosti, Bread & Wine, Bittersweet, Cold Tangerines in Savor. Z možem Aaronom ter sinovoma Henryjem in Williamom živi v New Yorku. Shauna je knjižni molj in navdušena gostiteljica, ki ljudi najraje zbere za mizo.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00