fbpx

Presne torte Mihalek

presne-torte
5 5 1 Product
Redna cena: 32,50 € Vaša cena: 29,50 €
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Katarina Leskovšek
Trda vezava
96
Slovenski
24 x 16,6 cm

Presne torte Mihalek; Katarina Leskovšek

Kaj so presne torte in kako jih narediti? Katere sestavine in pripomočke potrebujemo ter kako se je vse skupaj sploh začelo.

Katarina Leskovšek, rojena Mihalek, je diplomirana živilska tehnologinja, ki že od mladosti raziskuje alternativne oblike prehrane zase, za svojo družino s štirimi otroki in prijatelje. V okviru družinske Slaščičarne Mihalek kot pionir v Sloveniji in njeni okolici razvija nove sladice za vse, ki jim hrana pomeni več kot zgolj trenutni užitek v sladkanju. Katarinine presne torte so v kratkem času požele velik uspeh pri strankah v slaščičarni in na njenih delavnicah za pripravo zdravih slaščic. V želji, da bi dobre in zdravju koristne slaščice pristale na krožnikih čim večjega števila ljudi, je svoja dognanja zbrala v svoji prvi knjigi, ki vsebuje 30 izbranih in preizkušenih receptov za različne okuse in priložnosti.

a

Bistveno sporočilo te knjige je, da nas spodbudi k ljubečemu ustvarjanju in raziskovanju novih in drugačnih pristopov k pripravi hrane ter nam s tem posladka življenje. Pričujoča knjiga nam daje veliko iztočnic, kako lahko brez uporabe pečice pripravimo odlične torte iz surovin z visoko prehransko vrednostjo. Recepti so sestavljeni iz sestavin, ki praviloma ne vsebujejo glutena. To je še posebej dobrodošlo za obolele s celiakijo.

V knjigi so na enostaven način predstavljene vse osnovne surovine in postopki priprave pravih užitnih umetnin.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si